Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim cinsel ilişkiden sonra çok tatlı güzel kelimeler söylüyor sizce bu iyi birşey mi ?
Kiz çok tatlı ne söylüyor merak ettim, surda hepimiz anonimiz kim kocanı seni bilecek, anlat hele 'bal kukulum ' falan mı diyor . Hele çatlasın münafıklar, fesatlar anlat da
Kadın hissediyorsa vardır bir şey. Çünkü o an yalandan diyor belli ki. İlişkiden sonra olması bunun da kanıtı. Hani insanlar mutlu olurken söz verir de pişman olur ya. O gibi. Sonra kesin pişman oluyordur. Hem yalan hem de pişman. Bence çok daha kotu bir durum var ortada
Püff koni açıp açıp gidiyonuz, biz merakta kaliyoz. Al bu şarkıyı besteleyip söylesin kocan, telif istemiyorum. " kukusu bal yarim, totosu gül yarim, ç.küme gel yarim, bana bi ver yarim "
Ay hayır tabiki. Bende orgazm olduktan sonra eşime içimden methiyeler düzmek, onu yüceltmek geliyor çünkü gözümde o an şaha kalkmış oluyor. Hiçte suçluluktan değil gayet ona bayıldığımdan. Sizde kocanız için böyle düşünmeyin, gayet gurur duyun