Eşim çığrından çıktı nasıl davranmalıyım?

Alkol içer de
Fiyatlar bu kadar artmışken maddi sıkıntılarda varken alkole sığınması zayıf bir karakter izlenimi verdi bana

Bu kadar rahatsız olduğunuza göre günde bir yudum içmiyor
3 ya da 5 tane bira diyor tabii sarhoş geliyor fakat ertesi gün konuştuğumuz her şeyi hatırlıyor çok da sarhoş olmuyodur diye düşünüyorum bilmiyorum benim etrafımda alkolik yok alkol alan biri değilim

Bana söylediği 3 5 bira ama bilemem ben alkol kullanan biri değilim o yüzden anlayamam neyi ne kdr içtiğini

Bana söylediği 3 5 bira ama bilemem ben alkol kullanan biri değilim o yüzden anlayamam neyi ne kdr içtiğini

Bünyeye göre 3 bira fazla degil. Alisik olana yani. Ama bence hergün icin 3-5 bira da fazla. Öyle veya böyle daha büyük sorun hale gelmemesi icin profesyonel destege basvurun beraber. Asil sorun esinizde, ama siz de kötü etkileniyorsunuz

Ben şiddeti savunmuyorum her yolu denedim karşısında ağladım alkolik olmandan çok korkuyorum diye her şeyi denedim ve artık beni bu kdr yok sayması umursamamasına dayanamadım. Yorumunuz için teşekkürler ben elimden gelen her yardımı yaptım ama emeklerimin boşa gittiğini hissediyorum o yüzden artık başının çaresine bak demeye karar verdim

her gün 3 bira içse bira 30 tl olsa 90 tl yapar. ayda 2700 tl. 5 tane içse, 150 tl yapar o da ayda 4500 yapıyor.

3 -5 bira diyor evet genelde bira içerken gördüm Ama adetini bilemiyorum doğru mu Söylüyor . Kavgadan kaçan insan kavga çıkartacak şeyi neden yapıyor aklım almıyor

her gün 3 bira içse bira 30 tl olsa 90 tl yapar. ayda 2700 tl. 5 tane içse, 150 tl yapar o da ayda 4500 yapıyor.
Ben de tam bunu hesaplıyordum Biranın fiyatını bilemedim bi an.

Haftada 1 yetmişlik viski alsa, hergün 2 kadeh içse fayda maliyet analizine göre daha mantıklı.

Yeri geliyor dövüyorum derken bu sürekli olan bir şey değil bir kere çok sinirlendiğimde hızımı alamayıp saldırdım çığırdan çıktım artık. Olmayan parayı nasıl kaçırsın para yetmiyor diye ağlanıp duruyor keşke parası olsa da kaçırsaa

Çok borcumuz var Eminim ödeme günlerine yakın daha da strese giriyor neyi nasıl halledicem diye.

Benimki alır nasılsa bir şekilde hallederim eşim halleder ondan borç alırız bundan borç alırız yeter ki ticaretim devam etsin kafasında her şeyi anlık yaşar

Hmm. Her gece 1 de eve gelen alkollü insana içme gelme dememin nesi kötü? Bu durumdan rahatsız oluyorum içmemesi gerektiğini alkolik olmasından korktuğumu defalarca kez anlattım karşımdakinin beni duyduğu yok malesef.
Ayrıca parası yokken borçla başladı bu işe naıslsa para geliyor diye tekrar borca girerek araba yine aldı. Yani sonunu düşünmeyen insana “parası olmayan yapamaz öyle “ diyemiyorum ne yazık ki. Ben sizin kadar eşime güvenemiyorum ,inşallah boşar ilk size haber vereceğim.

Vallaha borcum var diye alkola sarilanlari zaten anlayamiyorum. Almanyada yine cok ucuza alkol var, ama Türkiyede hesapladigin gibi pahali. Adamin iddia ettigi de bira. Cünkü o "hafif" sayiliyor. Belki daha da agrini iciyordur oda daha pahali oluyor

İçen insana içme demek bir işe yaramaz ki ama zaten. Boşu boşuna çabalıyorsunuz.

Benimki alır nasılsa bir şekilde hallederim eşim halleder ondan borç alırız bundan borç alırız yeter ki ticaretim devam etsin kafasında her şeyi anlık yaşar

Esiniz maddi islerden anlamiyorsa ya siz ele alacaksiniz. Ama ne yapin edin ailenizden bir daha para almasina müsade etmeyin

Esiniz maddi islerden anlamiyorsa ya siz ele alacaksiniz. Ama ne yapin edin ailenizden bir daha para almasina müsade etmeyin
Bence anlamıyor anladığını sanıyor bir daha tövbe Ne ben ne de ailem yardım etmicem. beni o kdr pişman etti ki her sıkıştığında bak bunu halledelim bir daha içki konusu da aramızda geçmesin dedim TMm dedi bir sürü kredi çektim bin pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…