• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşim çalışmıyor

Bbj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
18
0
1
26
Lütfen yardım edin 1 buçuk yıllık evliyim 20 yaşındayım 6 aylık bir kızım var eşim evlendiğimizden beri sadece bir ay çalıştı artık ona söylemekten biktim kızım yuzunden calisamiyorum ailem izin vermiyor önce o ise girsin diyorlar. Öyle alıştırma diyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum kart borclari elektrik faturaları ne yapacağımı bilmiyorum bana nolur bir yol gösterin ne yapabilirim.

Eklentiler

• Screenshot_20190116-231310.jpg
    Screenshot_20190116-231310.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 971
Evlenmeden önce bilmiyormuydunuz?
Ayrıca çalışmayı sevmiyorsa yapcak bişey yok ,öle gider o...
Ayrıca o dururken siz neden çalışıyormuşsunuz acaba...
Bütün gün bilgisayarın başında sabahlara kadar

Bütün gün bilgisayarın başında sabahlara kadar
Bence sizin çalışmamaktan başka problemlerinizde var..çalışmayan adam sabahlara kadar pc başında napar bilemedim...
Hayırlısı.....
Ya o hayvanı güdeceksiniz , ya o diyardan gideceksiniz,gidemiyorsanızda şikayet etmiceksiniz....

Geciminizi nasil sagladiniz peki hic mi utanmamış

Bu arada anket nerde?

Ya çalış adam gibi karina çocuğuna bak de yada bosarim de bide merak ettim bir yıldır cocukta var nasıl geciniyorsunuz
Oradan buradan borç verdiklerimiz kredi kartı borcu yüzünden evimizi sattık başka bir ev aldık para yoktu calismiyodu altinlarimi bozdurduk

Bence sizin çalışmamaktan başka problemlerinizde var..çalışmayan adam sabahlara kadar pc başında napar bilemedim...
Hayırlısı.....
Ya o hayvanı güdeceksiniz , ya o diyardan gideceksiniz,gidemiyorsanızda şikayet etmiceksiniz....
Oyun bağımlısı evlendigimizden beri babam elinden pcyi aldı sonra ise girince tekrar aldı başladı

Oradan buradan borç verdiklerimiz kredi kartı borcu yüzünden evimizi sattık başka bir ev aldık para yoktu calismiyodu altinlarimi bozdurduk
Ohooo böyle adam olmaz yazık bide çocuk var artık bi dur deyin bence olmazsa boşa gitsin böyle insanlar genelde değişmiyor bi arkadaşımın kocası da böyle hala öyle 12 yıldır kadın çalışıp bakio ama bence sen öyle yapma çalış bebeginle kendine bak bence

Daimi iş bulana kadar evliliğinizi askıya alın gidin ailenizin yanına çalışacaksanız da orda çalışın hayat müşterek evlendiğimden beri hep çalıştım yediysek beraber içtiysek beraber oldu ama sağlığı yerinde gencecik adama bakmaya asla razı olmam

Bebeğim önemli Allah'a şükür bebeğimin ihtiyaçlarını karşılıyorum ben aç kalsamda önemli değil
Tamam siz yaparsınız elbette ama nasıl ?
Yani gelir yokken beziydi ilaciydi yiyorsa mamasiydi vs hepsi ateş pahası.
Evin ihtiyaçları var,faturalar var. Bunlar nasıl karşılanır ki eve para girmeden

Ya cidden bazen hemcinslerimi anlayamıyorum çalışmayan sorumsuz bir adamla nasil pat diye cocuk yoluna giriyorsunuz??
Ben ilk ay hamile kaldım zaten ama iyikide yapmışım hiç pişman değilim zaten kaynanamda kalıyor benimle vaktimi kızımla geciriyorum

Vala iki kisi calisiyoruz ustune ek is yapiyoruz hala yetmiyor 20 yasindasiniz sizin kazanciniz da muhtemelen belli sinirlar icindedir. Kaldiki calismayan adamla nereye kadar.... hayat sartlari belli... bir de uzerine cocuk? Benim aklim almadi bu isi....

Back