Eşim çalişmiyor 24saat evde

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
31
Aile işletmesi vardi işleri bozuldu kapattilar bir meselegi yok 2yildir evde cevresi vesayre yok oda bunalima girdi hayatdan biktim diyor. Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor. borsa bitcoin dolar altin ve araba yatirim onlarla idare ediyor ama nereye kadar bunalima girdim

Son düzenleme:
Aile işletmesi vardi işleri bozuldu kapattilar bir meselegi yok 2yildir evde cevresi vesayre yok oda bunalima girdi hayatdan biktim diyor. Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor ne yapacagim
e nasıl bir planı var peki?yeni bir işletme mi kurmak istiyor?

Aile işletmesi vardi işleri bozuldu kapattilar bir meselegi yok 2yildir evde cevresi vesayre yok oda bunalima girdi hayatdan biktim diyor. Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor ne yapacagim
Meslek kurslarına gidebilir.
Hem meslek yok,hem iş aramıyor hem de iş beğenmiyor çalışmaya niyeti olmadığı belli.
Ama hazıra dağ dayanmaz

Allah Allah paşa soyundan mı geliyormuş eşiniz?

fazla yazma.sonra biri gelir hani eşitlik vardı der.çalışmayan erkeğe saldırıyorsunuz ama siz de ev kadınısınız der neme lazımm :KK45:
Ev kadını oluyor da ev erkeği neden olmasın değil mi?Ama ev kadını gene evde çalışıyor,yemek,temizlik,çocuk falan derken.Konu sahibinin paşa soyundan gelen kocası da evde fotosentez yapıyor😏.

Biz üç ay çalışmasak açlıktan ölürüz heralde, milletin iki sene çalışmama hatta iş beğenmeme lüksü var. Vay anam vay...
Ben insanlardaki rahatligida anlamiyorum.
Is degistirdim, nasil stres oldum. Yeterince is saatim olmaz ise Maas az olur diye. Koca koca insanlari aile yardimi ile bu kadar uzun sure idare etmeye nasil utanmiyor anlamiyorum.

Ben insanlardaki rahatligida anlamiyorum.
Is degistirdim, nasil stres oldum. Yeterince is saatim olmaz ise Maas az olur diye. Koca koca insanlari aile yardimi ile bu kadar uzun sure idare etmeye nasil utanmiyor anlamiyorum.
Eldeki parasina guveniyor borsada altin bitcoin ve araba ya yatirim yapmsti onlarla idare ederiz diyor

X