Eşim bu durumda nasıl bir şey yapabilir

salayaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
158
-13
16
25
Eşim yirmi sekiz yaşında ama üniversite resimlerine de baktığım da eskiden beri alnında aşırı derecede kırışıklıklar var yani normal az bişi değil baya baya fazla hata göz çevresinde yine aynı çok fazla mimik yapıyor ama daha 20 yaşlarında bile o kadar kırışıklık bana hiç normal gelmedi bu durumda ne yapabiliriz kendisi de üzüluyor bana belli etirmesede işte dalga da geçiyorlarmis yaşını baya fazla gösteriyor bu kırışıkliklar çok derin bir ara botoks yapma kararı aldik onunla ama göz kapağı düşüklüğü falan oluyor deyince vazgeçtik bu neyden olabilir ve ne yapabiliriz bu durumda fikri olan arkadaşlar bilgilendirebilir misiniz

Botoks yaptırabilirsiniz. Hem kırışıklıkşar zamanla açılır toparlar yaptırdıkça. Botoks geçici bir işlem zaten diyelim ki şansınıza yan etki oldu 6-8 ay arası geçiyor zaten etkisi. İyi bir dermatoloji uzmanına yaptırırsanız zaten sorun da yaşamazsınız.

Botoks iyi bir uzmana yaptirilirsa göz kapağı düşüklüğü vs olmaz merdiven altı yada güzellik salonları değil estetik doktoru yaparsa hicbisey olmaz.Gözalti içinde ışık dolgusu aynı şekilde ben kesinlikle güzellik merkezleri değil alanında uzman referansı olan doktor olandan yanayım estetisyen değil

Doktorlar sitesinde doktorun geçmiş çalıştığı yerlere uzmanlık alanına ve giden yorumlarına bakarak karar verin hemen ilk bulunan yada tavsiye edilen değil

Botoks yapabilirsiniz ya..ilk günler etkisi kötü de sonra yüze oturuyor

Her yaptığında zamanla düzelir mi gittikçe daha kötü derinlesmez dimi bir ara öyle birşey duydum

Yüz hacamatı ve sülük tedavisi yaptırabilir doğal yönden başlamış olur ben yaptırıyorum

Bizimde endisemiz o kötü bir yerde yaptırmak istemiyoruz

Tabi iki kuruş altı olsun diye her eline iğne alan botoks uzmanı olmuş değil ben güzellik merkezine kesinlikle böyle bir işlem için gitmem cilt bakımı tırnak dışında kesinlikle ha orada da diplomalı doktor vardır bilinen onu bilemem tabiki

Hayır güzellik merkezlerine hiç güveniyorum ben şahsen iyi bir doktor bulmak isteriz bizde

Estetik plastik cerrah bulun sehrinize göre araştırın uzman hekim işini bilir kulak burun boğaz doktoru olana da burun ameliyatı yaptıran var mesela bence konu estetik ise estetik alanda yetkin olmalı buna dikkat edin

Göz altı ışık dolgusu eşinizin sorununu çözer tabiki biliyorsunuz bir kere baslayinca belli surelerle yaptırmasi gerekecek işinin ehli bir doktordan çok iyi sonuç alır ve eski resimlerini görmek bile istemez

Botoks kötü bir fikir, cok yapay duruyor. O yaslarda cildi kendini çok hızlı yenileyebilir o yüzden baby face lazer derim, cildin altına ufak kesikler atıyor lazer sonra cilt kendini yeniliyor. Onun dışinda her gece retinol ve niamicide içeren serum ve krem kullanabilir.

Leke lazeri ve kırışık lazeri yapan doktor arayın bulundugunuz sehirde, doktora danışırsinız.

Ben mezoterapi yaptırdım ablam gençlik aşısı. Gayet memnun kaldım ama 10 sseansta 1 botoks etkisi aldım. Ablam da göz altına yaptırdı lisede bile daha kötüydü resmen fark etti. Yapay durmuyor

İyi bir yere yaptırılır sa asla dusukluk olmuyor senelerdir yaptırıyorum.istanbul avrupa yakasinda dr.omer gök var instgardamdan takip ederseniz cok dogal harika isler yapiyor tavsiye ederim
Sehir disinda yasiyorsaniz o tarz doktor olan kisileri tercih edin. Suan merdiven alti yerler cok geçenlerde ablam yaptirdi aman Allahim korkunc. Kizcagiz hergun buhar tutuyor yuzune erisin gitsin diye. Botoksu tavsiye ederim benim cok dogal hos duruyor. Dikkat etmeniz gereken kaş kesinlikle kalkmasin. Alnin ortasina dogru yapilirsa islem. İsilti geliyor cok hafif.

Avrupadayiz bizde

Benim işte bir arkadaşım hep yaptırıyor düşüklük de olmadı.
Ama bunlardan bağımsız göz kapağı düşükşüğü olan arkadaşlarım ameliyat oldu kalktı kapaklar.

Sülük tedavisi demissinizde hastalık belirtilerini hafifletmeye yarar diyor kırışıklığı nasıl iyi edecek o zaman kimse doktora gitmezki ben inanmıyorum sülük tecavisine sonra daha kötü olur yüzü bisey olur yada parası çar çur olur konu sahibinin Sülük kan emmiyormu kanı emerken kırışıklığı nasıl yok edecekki böyle bir şey olsa çoktan duyardık üstelik bence herkese göre değil yüzüne sülük yapıştırmak ben hayatta yapmam mesela hacamat ise kan değeri düşükse sakıncalı bir işlem vücut o kanı yerine koyana kadar konu sahibinin tansiyonu düşebilir calisamayabilir ayrıca sülük kirli kanı çekiyor deseler bile bunun kesin kanıtı yok.Ustelik yaratilişımız gereği vücut kirli kanı temizliyor zaten öyle olmasa sülük kullanmayan herkes hasta olurdu .Bence bu kesinlikle doktora danışmadan önerilecek bir yöntem değil sizde dikkatli olun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…