Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Çok teşekkurler haklısın en azından onun pislik oldugunu anladım aydınlandım rahatım,
şimdi gelse asla almam .Kızım öyle babayla büyüyeceğine benim ailemi babası yerine
koyar daha çok sevilir boşverdım gitti cnm sağol avukat olman da süpermiş,özelden
sorarım aklıma bırsey gelırse cok teşekkürler.

AYŞEVEAYSE özel hakkın mı yok senın ( o zaman burdan yazdıklarımı bellı etmeden yazabılecegın
bırsey olur mu:)

Baroya gittin mi ..

Hayır baro için noterden fakirlik belgesı ve muhtarda ıkamet al bızı ara randevu verecegız
dedı ,ama fakirlik belgesı ıcın ne göturmem gerektiğini henüz bulamadım.Bir de muhtardan
alınması gerekiyor diye biliyordum,pztsi veya salı soracağım muhtara.

O şu an rahatça sürtüyor sorumsuzca,hiç baba değilmiş gibi...
Ben de hergün hayırlı iş,güzel gelecek için dua edip kızımla
ilgilenip yol çizmeye çalışıyorum cnm ..Aslında gelişme bu ,
görüşmememız buyuk bır adım:))

Kızlar
mail şifresi kırmayı bilen varsa fikir verebilir mi?
Takipten daha kolayca halletmek ıstıyorum içimdeki
şüpheleri..

yazıyorum sen anlarsın anafikri

yüzündeki o iplenmez gülüş ...canından can kanından kan evladımız senin suratına tükürdüğü zaman bizim gelmişimizin geçmişimizin ayaklarının altını öpsen seni affetmeyeceĞİZ....gün olur devran döner.Allahın sevdiği kuluymuşum ki genç yaşımda anladım karakterini...evet direndim..ayrılmayalım istedim ama kader iyi olanlara hayırlı yollar çizer beni senin gibi kötüden kurtardı..sağol çabaların için...Allah ıslah etsin ne diyim...mutluyum ben...ohhh bee... DE.

Kızlar
mail şifresi kırmayı bilen varsa fikir verebilir mi?
Takipten daha kolayca halletmek ıstıyorum içimdeki
şüpheleri..

içindeki şüpheler ona değer verdiğini gösterir...sakın uğraşma böyle şeylerle...o çölükle ilgili daha çok pislik öğrensen ne olur zaten kokmuş kokacağı kadar..sana yaptıkları ipsiz sapsız sürtmesi yetmezmi...onun aşşağılık olduğunu göstermeye...

...senin ve yavrunun soğukluğu ..uzaklığınız...onun yüreğini yakacak kavuracak...gün olur devran döner kardeşim...yaşanmışlık var ..öyle hemen atılmaz...iyi.kötü.ne olursa olsun anılar huzur vermez ona...sizin yokluğunuzda...oyun oynasın o...oynasın Allah büyük...

..kaldırmış ya birileri bunun biryerlerini...zaman çoookk hızlı akıyor...o kalkık totosu varya...depresif manyağa döndürür adamı yapayalnız kaldığında ..böyle adamların sonu hep aynı...öttürürler borularını o karı senin bu karı benim...mal gibi kullanırlar duygu muygu yok...sonra güvenemez hale gelirler iş evliliğe kadar gitse bile dikiş tutturamazlar...
UZAK DUR ONDAN ...NE KADAR KAFANI KURCALARSAN O NE YAPIYOR DİYE..ENERJİNİ GÖNDERİRSİZ..NE KADAR AZ DÜŞÜNÜRSEN..YALNIZLIĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞIR...BİZ FARKETMEYİZ AMA DÜŞÜNCELER GİDERAKLINDAN GEÇİRMEN BİLE ONUN ENERJİSİNİ BÜYÜTÜR..SEN ONU SALLADIKÇA BEYNİNDE RUHUNDA..SÖNER IŞIĞI...

ALAKANI KES...BİRAZ SABRET...SONUNDA SEN GÜLEN OLACAKSIN..

baroya git avukat tut eşim evi terk etti 40 gündür gelmiyor diye beyanda bulun. o da ev tutmuş zaten sonuçta burada kusurlu olarak görünen taraf o senin bi falson yok. nafakayı doğru duzgun alırsın inşallah az bi miktarla kurtulamasın. maaşına felan tedbir koydursan? maaşını düşük gösterirse mahkemeye kadar şimdiden kanıtlasan filan nasıl olur ki

gittiginden beri insan kızını arayıp sormazmı ne biçim insan ya hadi karısıyla sorunlusun da daha bir kere bile kızını tüm gün alıp ilgilenmedi sadece eve gelip 2-3 saat görmüştü, o da sevmek için filan. bebek bakımı bundan mı ibaret

AYŞEVEAYSE yook her fikrimden vazgeçerim ama onun ne b.k yediğini öğrenmeden boşanma asla!!
Bunu öğreneceğim ki o ''salağa bak hiçbirşey anlamadı ben neler yapıyorum''demeyecek REZİL ETCEM
onu,o bunu hak etti ..Haa o o kadar salak ki ilk ilgi duyan ,kendını masum gösteren o..puyu karım
dıye alır koynuna hıc endısem yok emınım hatta bosandıktan 1 yıl gecmeden evlenecegıne;ama benleyken
başladıysa bu iğrenclık bunu ögrenecegım kaçarı yok!! Yıllar sonra gerçeği duyup yıkılmaktansa sıcagı
sıcagına ögrenır,ele güne rezil eder davam sonuçlandırırım!!

SUNA cnm ben vermiyorum bebeğim daha ufak,onun bütün gün bebeğimle olmasını istemiyorum tek başına
olmasına izin vermiyorum,ben de şu an görüşmedıgım için ve kış olduğundan eve gelip görecek ! Maaşa
tedbir nasıl koyduruluyor ,bunu bilmiyordum???Sen boşandın mı ,fakirlik belgesini muhtardan ne götürüp
alabilirim??Davayı ben açmayacağım ,o açacak martta ...Dava açan haksız oluyor genelde,bir de avukat
mahkeme masraflarını karşılıyor .O yüzden ben boşanmak istemedim asla açmam.Ama eve gelmediğini
tabi ki belgeleyeceğim.Eve dön ihtarı çektireceğim,arar sorarsa ''görüştüğüm avukat boşanmayı kolaylaştırır
dediği için çektirdim,dönmen için değil ''diyeceğim.

MSN ŞİFRE KIRMA BİLEN VAR MI???

Bana kalırsa sen yeni bir hayat için bebişinle kollarını sıva ve geçmişini unut canım. Zaten 8aylık bebeğine ve yeni eşine ilgi göstermeyip zamparalık yapan bir adam ilerde de bebeğini görmeye gelmez zannetmiyorum! Belki içinde vicdanının kırıntısı kalırsa bilemem. Yeni birini bulduysa zaten o kadında yuva yıkan kadın olarak hiç mutlu olamaz Allah iyi demez böylelerine merak etme

BEn geçmişi zaten sildim canım ,ama şu anda o beni salak yerine koyduğunu düşünüp
bütün haftasonlarını rahatça biriyle gezerek geçiriyorsa,bunu şimdi ödeyecek ,sonra
olmayacak ..Onun dışında da nafakasını söke söke alacağım,tazmınat da isteyeceğim.
Herşeyin bedeli var.Ben bebek yaptım gittim olarak baba olunmaz.Burda kızını
babasından ayırma ,göster diyenler oldu.Gösteriyorum,ama çok çok kızgınım,bütün
sorumluluk tek yapmışım gibi bana kaldı cnm Neslıhan sen de bebeğin olsun inşallah
anlarsın canım,bebek bakmak iki kişiyle bile zorken ben kendımle kaldım ((

JAVELİN boşallttım cnm

Herneyse kızlar yine devamlı tekrarlama olmaya başladı ! Ben bu işi öğreneceğim bu
boşanma gerçekleşmeden mutlaka işin aslını öğreneceğim ...Çünkü benim yapım bu,
gerçeği öğrenmeden uyku haram bana ..Sevmesem de bitirsem de ben bunu öğrenip
onu rezil edeceğim!Suçu bana yıkarak gidişinin bedelini ödeteceğim.email konusunda da bir
BİLEN VARSA soruma cevap verırse sevinirim.

Son düzenleme:
Konunuzu baştan sona okumadım..Bir süredir ara ara okuyorum tam bilgi sahibi olmadığım için de, yorum yapmaktan çekiniyordum.
Son yazdıklarınıza istinaden bir şeyler söyleme ihtiyacı duydum.

Eşin seni diyelim ki aldatıyor...Diyelim ki başkasıyla beraber yaşıyor. Sen bunu tam olarak gözlerinle gördüğünde ne değişecek?
Eline ne geçecek..Daha çok üzüleceksin...Daha çok yıpranacaksın...Neden kendini daha çok üzmek adına çaba halindesin?

İnan ki onu bir kadınla yanyana görsen de, aynı yatakta görsen de.. Asla o bundan utanmayacak...Yüzü kızarmayacak...Yaptığı yanlışı anlamayacak...

Sen bundan sonra, en az zararla nasıl bu işten kurtulursun diye düşün. Evladın ve kendin için... Bu olayı didiklemeyi bırakmalısın..

Ve göreceksin ki, hiç bir şey gizli kalmıyor.

Onunla uğraşmayı bıraktığında, arkanı döndüğünü hissettiğinde, geri adım atma ihtimalı çok yüksek.
Ona onu düşündüğün için enerji gönderiyorsun... Bunu hissediyor.
Seni tam olarak kaybettiği izlenimini ver ona. Bu enerjiyi gönder.
Ve sakinleş...Sakin...Sakin...Sakin...

Burada bir konu vardı aylar önce, her gün senin gibi yazıyordu gelişmeleri... Eşi evi terketmişti ve onun da bir kızı vardı... Ve eşi başkasıyla beraberdi.
O hanımın tutumunu ben çok takdir etmiştim. Eyvallah etmedi.. Ve sonunda eş geri döndü... Tekrar deneyelim diye... Konu da kaldırıldı... keşke kalsaydı da okuyabilseydin o hanımın neler yaşadığını... Belki örnek olurdu...

Siyahbeyaz, hani daha önce de yazmıştım ya çocuk olunca mutlaka görüşmek zorunda kalınıyor görüşmemeyi başaran varsa bravo derim demiştim. Şimdi bana bravo diyebilirsin :) Benim ex'le mesajlaşmayı da bıraktım. Bakıcıyı ara bundan sonra dedim. En azından şimdilik dedim ama bence böyle hayat gayet güzel :) Neden söyledim, sen yukarıdaki yazında "kış olduğundan eve gelecek" demişsin ya evine falan alma o budalayı siyahbeyaz. Kopar ne var ne yoksa (en azından sen iyileşene kadar). Çocuğunu da görmek istiyorsa, koy bir tuluma arabasına götürsün sevsin yukarı getirip annene bıraksın. Tüm bağları koparınca çok daha iyi hissediyor insan kendini. Benim tavsiyem bu yönde. En azından dene ve gör denemesi bedava:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…