- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.301
Tüm yazdıklarını hiç atlamadan okudum siyah beyaz. Tüm hislerini buraya yazdın hergün. Okurken içimin acıdığı çok zaman oldu ama son günlerde iyi olduğunu görmek beni sevindirdi. Eğer kötü hissedecek olursan, unutma en karanlık gecelerin bile sonunda güneş hep doğar. Seni tanımasam da tanıyormuşum gibi oldu. Daha da iyi olacaksın ama buna kendin inan. Ve o adamı boşver, ondan bi nane olmaz.
Okurken bazen seni çok sert eleştirenler oldu, tembelliklerine ver. Çünkü yazdığın herşeyi üşenmeden okusalardı, buna cüret etmezlerdi. :)
Ayrıca ben avukatım, istediğin zaman özelden veya burdan bana soru sorabilirsin, yardımcı olurum.
Baroya gittin mi ..
hım gelısme yok yani uzuldum allah hayrlısını versın o zamn dıyecek baska bırsey yokHiçbirşey yok aramızda canım konuşmuyorum görüşmüyorum
Çok teşekkurler haklısın en azından onun pislik oldugunu anladım aydınlandım rahatım,
şimdi gelse asla almam .Kızım öyle babayla büyüyeceğine benim ailemi babası yerine
koyar daha çok sevilir boşverdım gitti cnm sağol avukat olman da süpermiş,özelden
sorarım aklıma bırsey gelırse cok teşekkürler.
AYŞEVEAYSE özel hakkın mı yok senın( o zaman burdan yazdıklarımı bellı etmeden yazabılecegın
bırsey olur mu:)
Kızlar
mail şifresi kırmayı bilen varsa fikir verebilir mi?
Takipten daha kolayca halletmek ıstıyorum içimdeki
şüpheleri..
AYŞEVEAYSE yook her fikrimden vazgeçerim ama onun ne b.k yediğini öğrenmeden boşanma asla!!
Bunu öğreneceğim ki o ''salağa bak hiçbirşey anlamadı ben neler yapıyorum''demeyecek REZİL ETCEM
onu,o bunu hak etti ..Haa o o kadar salak ki ilk ilgi duyan ,kendını masum gösteren o..puyu karım
dıye alır koynuna hıc endısem yok emınım hatta bosandıktan 1 yıl gecmeden evlenecegıne;ama benleyken
başladıysa bu iğrenclık bunu ögrenecegım kaçarı yok!! Yıllar sonra gerçeği duyup yıkılmaktansa sıcagı
sıcagına ögrenır,ele güne rezil eder davam sonuçlandırırım!!
SUNA cnm ben vermiyorum bebeğim daha ufak,onun bütün gün bebeğimle olmasını istemiyorum tek başına
olmasına izin vermiyorum,ben de şu an görüşmedıgım için ve kış olduğundan eve gelip görecek ! Maaşa
tedbir nasıl koyduruluyor ,bunu bilmiyordum???Sen boşandın mı ,fakirlik belgesini muhtardan ne götürüp
alabilirim??Davayı ben açmayacağım ,o açacak martta ...Dava açan haksız oluyor genelde,bir de avukat
mahkeme masraflarını karşılıyor .O yüzden ben boşanmak istemedim asla açmam.Ama eve gelmediğini
tabi ki belgeleyeceğim.Eve dön ihtarı çektireceğim,arar sorarsa ''görüştüğüm avukat boşanmayı kolaylaştırır
dediği için çektirdim,dönmen için değil ''diyeceğim.
MSN ŞİFRE KIRMA BİLEN VAR MI???
Bana kalırsa sen yeni bir hayat için bebişinle kollarını sıva ve geçmişini unut canım. Zaten 8aylık bebeğine ve yeni eşine ilgi göstermeyip zamparalık yapan bir adam ilerde de bebeğini görmeye gelmez zannetmiyorum! Belki içinde vicdanının kırıntısı kalırsa bilemem. Yeni birini bulduysa zaten o kadında yuva yıkan kadın olarak hiç mutlu olamaz Allah iyi demez böylelerine merak etme
SUNA cnm ben vermiyorum bebeğim daha ufak,onun bütün gün bebeğimle olmasını istemiyorum tek başına
olmasına izin vermiyorum,ben de şu an görüşmedıgım için ve kış olduğundan eve gelip görecek ! Maaşa
tedbir nasıl koyduruluyor ,bunu bilmiyordum???Sen boşandın mı ,fakirlik belgesini muhtardan ne götürüp
alabilirim??Davayı ben açmayacağım ,o açacak martta ...Dava açan haksız oluyor genelde,bir de avukat
mahkeme masraflarını karşılıyor .O yüzden ben boşanmak istemedim asla açmam.Ama eve gelmediğini
tabi ki belgeleyeceğim.Eve dön ihtarı çektireceğim,arar sorarsa ''görüştüğüm avukat boşanmayı kolaylaştırır
dediği için çektirdim,dönmen için değil ''diyeceğim.
MSN ŞİFRE KIRMA BİLEN VAR MI???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?