- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.281
Bugün facebooktan bana laf çarpmış,çok sinirlendim;ama asilliğimi koruyup
hiç birşey yazmamayı seçtim..
Siyahbeyaz gününü nasıl geçiriyosun.
Bebeğin emiyomu.Gece uykusu nasıl.
Sana çok sıkıntı veriyomu.
Bişeyi atlıyoruz kızlar.
Tek başına çocuk büyütmek çok zordur.
ne yazmış peki..özelse mjsda yazabilirsin
Saol cnm desteğin için,evet ,artık o yokmuş gibi yaşamaya alıştım,tek başıma bebeğimle
gecelere de,onun hakkında konusulanlar da etkilemiyor,içim bir rahatladı nedense.Sonuçta
kaybeden er geç o olacak .Umrumda değil artık.Dün de annemi aramış,bizi sormuş,bez yolla-
mış kargoyla onu haber vermiş.İnsan bebeğini özleyip görmek istemez mi?Birşey dememiş,
yeni ev hayat telaşında ya..O boş hayat onun suratına tokat gibi çarpsın inşallah.Artık
önüme bakıyorum .
face ten sil gitsinkokmuş yumurtayı...çöpe at...at çöpe..sanal dahi olsa kırıntıları kalmasın hayatında...sataşacaktır..ister istemez sinirlendir seni.defolsun gitsin.gözünün önünde olduğu sürece fotoğraf dahi olsa yok olsun...kaybettir kendini meraktan kafayı yesin...bu arada kendine bakmayı ihmal etme ..diyet yap..bakım yap..kitap falan oku..sosyal ol sakın eve kapanma...başına gelen bu sınavı sakın yapıştırma üzerine ...
:) Saol canım ben de aileceğim,ama şu an bilmeyen ve sildiğimde bana soracak olan o kadar arkadaşım
var ki kimseyle uğraşmak istemiyorum .sonra tabi silerim.Ona peşkeş çekecek yakın ve hiç sevmedıgım
arkadasının bulundugu semtte tuttu evını bayagı fuhus yuvası olacaktır zaten evi ..Şerefsiz ..
ya kızlar önemlı bır sorunum var bgn yakın akrabamız vefat ettı ve aılem köye gıttı 1hafta yok((
Ve apartman boşaldı sayılır.Bir amcam kaldı o da tek yasadıgımı bılmıyor,yengem calısıyor
ve benım haftaya 3gun işlerım var dısarda olmam sart,anneme bırakacaktım bebegımı.(
Aklıma ex kayınvalıdemı cagırmak geldı,sizce???Sonucta,ben bu adamın bebegının bakıcısı
gıbı para alıp bakıyorum ve hastayım bayılma dönemlerım oluyor,baş dönmelerım var bu ara,
bır de uykusuzluk yorgunluk ..Yanı bana acıl yardım şart ,sizce cagırayım mı;sonucta bu
bebegın onların da oldugunu ve sorumluluklarını bılmelerı gerekmıyor mu??
eleştırı veya yorum yapmadan cevaplarsanız sevınırım ,1-2saate aramayı dusunuyorum.
Ara tabi gelsin onlardan biri..durumunu anlat birazda onlar yardımcı olsun
ilerde kızım,torunum demeyi bilirler
ben hep diyorum eşinede kızınla ilgili sorumluluk ver bu konuda sakın gurur yapma
nasıl alışırsa öyle gider
ya kızlar önemlı bır sorunum var bgn yakın akrabamız vefat ettı ve aılem köye gıttı 1hafta yok((
ve apartman boşaldı sayılır.bir amcam kaldı o da tek yasadıgımı bılmıyor,yengem calısıyor
ve benım haftaya 3gun işlerım var dısarda olmam sart,anneme bırakacaktım bebegımı.(
aklıma ex kayınvalıdemı cagırmak geldı,sizce???sonucta,ben bu adamın bebegının bakıcısı
gıbı para alıp bakıyorum ve hastayım bayılma dönemlerım oluyor,baş dönmelerım var bu ara,
bır de uykusuzluk yorgunluk ..yanı bana acıl yardım şart ,sizce cagırayım mı;sonucta bu
bebegın onların da oldugunu ve sorumluluklarını bılmelerı gerekmıyor mu??
Eleştırı veya yorum yapmadan cevaplarsanız sevınırım ,1-2saate aramayı dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?