• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

çocuk için ayrılmamak ailelerin en doru bildiği yanlışlardan biridir. şimdi kendini çocuğunun yerine koymalısın. evde anne babalığı iş haline getirmiş iki insanla yaşamak ister misin? bu durumlarda çocuk anaokulu çağına kadar aşırılı benmerkezli olduğu için sizin aranızdaki problemlerden kendini sorumlu tutabilir ki bu büyük bir yıkım olacaktır. he şimdi diyeceksin ki ayrılmamızdan da sorumlu tutmayacak mı? evet ondan da tutabilir ama ilerde bunun en azından bir açıklaması olacak.

konuyu yanlış da anlamış olabilirim ama bence önce kendi içinde "benim asıl ayrılmak istememe sebebim ne?" sorusuna cevap vermelisin. Buna cevap vermeden bu yaşadığın durumun etkilerini atlatabileceğini düşünmüyorum. Unutma ki sen bir bireysin. Eşinden ayrılırsan dünya sona ermeyecek. Kimse için hayatını mutsuzluğa boğma.

yok canım merak etme bılerek olmadı bayram gunu teyzemlerde ona cay verırken canım dıye baslayan mesajı gördum o an
evde olsaydım buyuk ıhtımal o cayı ona dökerdım:(( Aılesı ılgısız dıyorum ya 1,5 ay oldu bız bayramda gıttık,ben bebekten
dolayı fırsat bulamadım ama ınsan torunu ıcın aramaz mı??Benım aılemle hıc alakası olmayan bır aıle aramıyorlar aılemı de..
yanı onlardan cok kopuktur esım anlıyor musun?Evlencem dedı evlendı,bosancam der bosanır gıbı dusun..Esım hep der kı
ökuz olsam ,sana höt höt davransam caksam daha degerlı kıymetlı olurdum kesın der..kendını bıraz kılıbık buluyor sanırım..
zaten sevmedıgını hıssettım ve yalnızdım demıstı o kızla mesajlasması ıcın ama ben konusunca sevdıgını anladım dıyerek aglamıstı
gunlerce ayrı odada kapyıyı kılıtleyerek aglayarak yattım..

Msj kısmını anlayamadım.Bana katıldın mı katılmadın mı?ne düşünüyorsun?Senin eşin sana çok sinirlenmiş.Acayip intikam alıyor.Ve dediği öküz olsam vs.tipik lafları.Ama haklı.Kadınlar maço tip seviyor.Romantiklik de istiyor.Biz şaşırtıyoruz onları.Daha önce de dediğim gibi eşin sna verdiği değeri kendisi göremediğini düşünüyor.O kardeşine anlattığında da beni rezil ettin demesi.Aldattığını anlattığını düşünüyor.Onun için öyle diyor bence.Bence utanıyor o yaptığından.Belki de ondan gitmek istedi.Ya da diğer düşündüklerimizden dolayı gittiyse niyeti seni süründürüp düzeldiğine ikna olup fazla dallandırıp etrafa duyurmadan dönmekti.Diyeceksin gittinasıl duymayacaklar.O senin onu bi şekilde duyurmadan o dönene kadar ört bas edeceğine güveniyordu bence.Sende duyarlar deyince onu da öç almak için kullandı.Niyeti duyurmak değil aslında.Senin kapatacağından emin olduğundan onu kafaya takmamış bence. Kardeşine gelince kardeşine önem veriyorsa konuşsun.Kardeşin senin hatalarını gören ama düzeleceğine inanan biri gibi konuşsun.Ben ablamı ikna edicem.Siz birbirinizi seviyorsunuz.Günah üzülüyorum evliliğinizi dağıtmanıza,millet arıyor da bulamıyor falan desin.Senin tavırlarının doğumdan kaynaklı olduğunu söylesin.Ama sende biraz zaman versen daha iyi olurdu desin.Birbirinizi anlamadınız .O senin aldatmanı affetti o da afedilmeyi hakediyor ki bu ikinizin sorunu.Ben ablama söylüycem daha çok dikkat etsin desin.Siz birbirinize çok yakışıyorsunuz,bebeğiniz var.Başka ellerde mi büyüsün falan desin.Eski iyi şeylerinizi hatırlatsın.şöyle olmuştu böyle yapmıştıınız faln diye..

ne ıstedıgımı bılıyordum ama bu konuyu acmak ıcın gec kalmısım maalesef keske ılk aylarda acsaydım
coktan cözumlenmıs olurdu gıbı geldı bana..Mutluluk sana lafım yok sözlerının yarısı cok olumsuz,yarısı cok
olumluydu o yuzden alındım sadece..

kırmızıoje hala esımın aılesıne gıdelım dıyor musun?bu arada evlı mısın?

Görmemişim hala gidin diyorum.Ya da onun sevdiği başka birine.Evliyim.Eşin neredeyse eşimin aynısı diyecem ama erkeklerin hepsi aynı zaten:)Ben eşimi tanıyana kadar onu gözlemleyeceğime başka şey gözlemlesem profesör olurdum:)Allaha şükür.Biraz hislerim biraz tanımak istemem sayesinde sorun yok nerdeyse..Benimki de 1 2 defa ayrılcakmış gibi yaptı.Ama ben onu tanıdığım için ayrılmayacağından emindim.Pohpohladım.Ayrılamam gibi yaptım.Psikolojisi düzeldi.Sonra kendiminkni bozdum bilerek.Kolay mı öyle..Bütün yaptıklarını telafi ettirdim:))Oyun gibi görüyorum ben..Senin eşin bana çok kolay geldi o yüzden.Ama senle işimiz var:))

aslında enteresan böyle davranması.
baba oldum diye sevineceğine bu şekilde davranıyor. Fakat şöyle söyleyim benim eşime yaptığım triplere benziyor..
bence bırak gitsin. hayatında başka birisi yoksa boşluğa düşecek sana geri gelecektir. Bence üslübunu ve adabını bozma.
saygısızlık yapma, kendinden soğutucu hareketlerde bulunma.

döner dolaşır yakın zamanda gelir sana diye tahmin ediyorum.

_Zaten aılem bu apartmanda olmasa coktan ayrı kalırdık ama onlar ve akrabalar içiçeyiz;çok kısa zamanda fark etmelerinden korkuyorum.Çünki bu durumu kimse karısmadan cözmek ve kımseye söylememek ıstıyorum ,ama o ''herkes bılsın bıttı''dedı 2 gun önce ve gıttı:((
-Bir de ben pek ev hanımı da olamadım kızlar,yani hep calısmak ıstedım eve hıc adapte olamadım ,evde oldugum halde (1 yıl calıstım sadece ücretlı ögretmendım)çogu ısı esım yapardı ..Yanı sabah kahvaltısını da hazırlamadım,aksam kapıda da karsılamadım,ütü de yapmadım,haftanın 3gunu yemegı dısardan alırdı vs..Yanı kendı ısını kendı yapan bırı oldugu ıcın de gıdınce daha huzurlu olma ıhtımalı cok yuksek maalesef :((
-bırakın gıtsın dıyenler cogunlukta ama gerı dönmesını bekleyıp blöf yapma sansım yok dedıgım gıbı gıttıgı anda herkes ögrencek ve bosanacagız;ondan sonra ben duzenımı kurmaya calısırken gelse de bırsey ıfade etmez kı:((
-Ailem de hıc anlayıslı degıldır,mutlaka benı suclarlar cunkı aılem gelınce cay servısıne kadar her işi de yapardı,çok çok iyidir ve bu ıyı ımajını herkes de bılıyor maalesef:( Zaten ''sen benım gıbı salagı kaybettıgıne uzuluyorsun sadece''dıyor..
bılgısayar donup yazarken kapandıgı ıcın mesajları atıyorum kusura bakmayın tumunu yazamadan..

Sizce de onu fazlaca suistimal edip farklı arayışlara girmesine sebep olmamış mısınız?
* Erkekler eve gelince huzur ister, sıcacık bir tas çorba ister.
* Evinize fazla zaman ayırıp kendinizi ihmal etseniz anlayacağım ama eve özen göstermediğiniz gibi kendinizi de salmışsınız.
* Sizi aldatmış hata yapmış, diyorsunuz ki zaman zaman düzeldi aramız çok iyi oldu. Peki bu zaman içerisinde siz ne kadar değiştiniz. Biraz daha özenli davrandınız mı kendinize ve eşinize?????

Ne olursa olsun hiçbir kadın ve erkek aldatılmayı haketmez ama atı alan üsküdarı geçmiş kusura bakmayın ama bezdirene kadar uğraşmışsınız.

Gönlün rahat mı..? Elinden geleni yaptın mı..? Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın

can yücel...

..............

bu konunuza uygun geldi

Bence adamı bezdirmek için elinden geleni yapmış. Diyor ki evin her işini o yapardı. Cilveli olamadım. Ağız dolusu kustum. Ailem çok karışırdı. Kusura bakmasın kimse de bu adamın da bir onuru var!

ben aslında sadece ıs bulup duzenım oturana ve bebegımın dıs gıbı zor gunlerı gecene kadar rol yapmayı
ve bu surecte de aıleme onu kötulemeyı(aılem cok sever,benı suclar)yanı hazırlamayı istiyorum yoksa 8
koca aydır ugrastıgım ve sonuca varamadıgım bırsey ıcın bebegımı yıpratamam

Bencilsiniz! Yuvanızı kurtarmak değil kendinizi sütten çıkmış ak kaşık yapmak derdiniz.

Ama diyorsunuz ki ben şöyle kötü davranırdım böyle kötü davranırdım ama eşim her işi görürdü. Bence bu adam ancak 2,5 yıl dayanabilmiş ve adamda herşey bittikten sonra siz evliliğim kurtulsun diye herşeyi yaptım deyip vicdanınızı rahatlatmak için alttan almaya başlamışsınız!

Bence adamı bezdirmek için elinden geleni yapmış. Diyor ki evin her işini o yapardı. Cilveli olamadım. Ağız dolusu kustum. Ailem çok karışırdı. Kusura bakmasın kimse de bu adamın da bir onuru var!

yıne bır kadını suclayan kadın ..Gercekten anlamıyorum bazılarınızı ok! Bunlar gecmıste bahsettıgım
seyler ben son 15aydan bahsedıyorum herseyı yaptım her işi bakımı ves..Bu da mı haklı kılıyor??
Bebegını bırakıp gıdıyorsa defolsun gıtsın !Bebegım ona cok duskun,kac gundur huzursuz ve anlıyor,
kapıya bakıyor..Ama bekar hayatı yasamak ısteyen bır ergen gıbı kocam ..Baska da bı b.k degıl madem
oyle dıyorsun!

İyi haftasonları canım, önce sakin ol. Şu an eşin nerde, kaç gündür evde değil, bu arada hiç konuştunuz mu, mesajlaştınız mı? Kardeşin kaç yaşında, bugün mü gidiiyorsun kardeşine, evli mi kardeşin, kı mı erkek mi?

Bencilsiniz! Yuvanızı kurtarmak değil kendinizi sütten çıkmış ak kaşık yapmak derdiniz.

Ama diyorsunuz ki ben şöyle kötü davranırdım böyle kötü davranırdım ama eşim her işi görürdü. Bence bu adam ancak 2,5 yıl dayanabilmiş ve adamda herşey bittikten sonra siz evliliğim kurtulsun diye herşeyi yaptım deyip vicdanınızı rahatlatmak için alttan almaya başlamışsınız!

Bu cocuga tek karar vermedım ve tek yapmadım tamam mı??Eger 2,5 yıl dayansaydı bebek kararı almazdık ..Ben kendım
yapmadım,hatta dusunmuyordum o ıkna ettı benı..Babalıkta ne var defolup gıdersın,hafatada bır gun alır gezdırırsın,
baba olursun senden ıyısı olmaz!!
Herkesın bır yapısı vardır ,ben aılemden börek corek ögrenmedım demek kı ögrenmek zorunda mıyıdım?Kocam butun
hepsını bılere evlendı benımle;senın kocan yemek vs bekleyen bırıyse ben ne yapayım?Herkes farklı sonucta..!
Benım TEK hatam butun dertlerımı onunla paylasıp içimi dısımı bılmesıne neden olmak o kadar!!
Bır arkadas da cocuk ıcın devam etme demıs,çocuguma baktıkca uzuluyorum sadece babası evını o daha
1 yasına gelmeden terk ettı dıye..Bunda da kendımı suclayacak degılım dun hatalarımı söyledım ama bu kocama
herseyı yapma hakkı vermez VEREMEZ !!!

Ben bosanan ınsanları cok ıyı bılıyorum bırkac yıl görur cocugunu sonra salar,ne nafaka ne görusme..Bır üvey
gırer hayatına hersey bıter..Ben ılerıyı gören bırı oldugum ıcın ve bgne kdr butun dusunduklerımde haklı cıktıgım
ıcın de bebegıme böyle bır gelecek ıstemıyordum..
KIRMIZIOJE aynı olsalar da bızım tavrımız farklı ya o yuzden de degısımlerı var benımkının..Bilmiyorum ya ne yapmak
ıstedıgımı ama tek bıldıgım eger sımdı gıdecekse bebegıme babanım dıyemez..Ben bazı konularda katı bakarım belkı
ama yapacak bırsey yok...Böyle durumlarda nasıl dava acılır bılemıyorum,bılenlerden yardım beklıyorum..

yıne bır kadını suclayan kadın ..Gercekten anlamıyorum bazılarınızı ok! Bunlar gecmıste bahsettıgım
seyler ben son 15aydan bahsedıyorum herseyı yaptım her işi bakımı ves..Bu da mı haklı kılıyor??
Bebegını bırakıp gıdıyorsa defolsun gıtsın !Bebegım ona cok duskun,kac gundur huzursuz ve anlıyor,
kapıya bakıyor..Ama bekar hayatı yasamak ısteyen bır ergen gıbı kocam ..Baska da bı b.k degıl madem
oyle dıyorsun!

Bunları ben değil siz anlattınız. Sizde yaptıklarınızın farkındasınız. Sadece canınızın istediği kısmı almışsınız sanırım ben eşiniz sizi aldatmakta haklı demedim özelliklede belirttim bunu yanlış bulduğumu..

İç muhasebesi yapmışsınız tek derdiniz içinizi rahatlatmak, bunu da eşinizi kötüleyerek yapma derdindesiniz. Kusura bakmayın ama hemcinsimsiniz diye sizi onaylayack değilim. Evliliğin hiçbir gerekliliğini yerine getirmemişsiniz. Her şeyi eşim yapardı diyorsunuz. Anlamadım ne dememi bekliyorsunuz?

Dediğiniz doğru aileniz sizi fazlaca şımartmış ve başkalarının üzerinden yaşamaya alışmışsınız..

Eleştiriye açık değilseniz de buraya konu açmayın

Sakin ol canım lütfen sakin ol. Gerek evliliklerde gerek insan ilişkilerinde hatalar karşılıklı olur, sen bunun zaten farkındasın, ben mükemmelim, hatasızım demiyorsun. Eşinin de hataları var ama eşin şu an öyle bir savunmada ki yaptığı her hata için seni suçluyor, sen sebep oldun diyor değil mi? Kurtulma ihtimali varsa, eşini evliliğini istiyor musun tekrar? Lütfen önce sakin ol, öfke ile kalkan zarar ile oturur, sakin olup netleştir bazı şeyleri, kararsızlık en kötüsüdür.

Bu cocuga tek karar vermedım ve tek yapmadım tamam mı??Eger 2,5 yıl dayansaydı bebek kararı almazdık ..Ben kendım
yapmadım,hatta dusunmuyordum o ıkna ettı benı..Babalıkta ne var defolup gıdersın,hafatada bır gun alır gezdırırsın,
baba olursun senden ıyısı olmaz!!
Herkesın bır yapısı vardır ,ben aılemden börek corek ögrenmedım demek kı ögrenmek zorunda mıyıdım?Kocam butun
hepsını bılere evlendı benımle;senın kocan yemek vs bekleyen bırıyse ben ne yapayım?Herkes farklı sonucta..!
Benım TEK hatam butun dertlerımı onunla paylasıp içimi dısımı bılmesıne neden olmak o kadar!!
Bır arkadas da cocuk ıcın devam etme demıs,çocuguma baktıkca uzuluyorum sadece babası evını o daha
1 yasına gelmeden terk ettı dıye..Bunda da kendımı suclayacak degılım dun hatalarımı söyledım ama bu kocama
herseyı yapma hakkı vermez VEREMEZ !!!

Ben bosanan ınsanları cok ıyı bılıyorum bırkac yıl görur cocugunu sonra salar,ne nafaka ne görusme..Bır üvey
gırer hayatına hersey bıter..Ben ılerıyı gören bırı oldugum ıcın ve bgne kdr butun dusunduklerımde haklı cıktıgım
ıcın de bebegıme böyle bır gelecek ıstemıyordum..
KIRMIZIOJE aynı olsalar da bızım tavrımız farklı ya o yuzden de degısımlerı var benımkının..Bilmiyorum ya ne yapmak
ıstedıgımı ama tek bıldıgım eger sımdı gıdecekse bebegıme babanım dıyemez..Ben bazı konularda katı bakarım belkı
ama yapacak bırsey yok...Böyle durumlarda nasıl dava acılır bılemıyorum,bılenlerden yardım beklıyorum..

Aksine benim kocam yemek bekleyen biri değil ve her işi beraber yaparız.
Altını çizerek söylüyorum her işi beraber yaparız bütün işleri ona yaptırıp onu suistimal etmem!!

gzdem, evin işini yapması bir erkeği bezdirmez, bezdirmemeli. Bu kadınlara yapışmış bir görev değildir.
Belliki kendide kabul etmişki yapmış.

Hangimiz evliliğimizde belirli dönemler kendimizi salmıyoruz. Aylar, yıllar geçince insanlar elbet değişir.
Çocuk olduktan sonra ise yorgunluğun ve duygu değişimin nedeniyle kadında bazı farklılıklar olacak elbet.

Erkek eve geldiği zaman en rahat kıyafetiyle oturmuyor mu karşımızda ?
Nedense bu da kadının üstüne yapışmış bir saçmalık.
Bu düşünceler devam ettiği sürece erkeklerin kendilerine kılıf uydurmaları için çok uğraşmalarına gerek yok.
Aldatmanın kılıfı yok ayrıca.

Ev hali denilen hali yaşamak kadınlarında hakkı. Tamamen kendini salmak dopru değil, ne için doğru değil sadece kendi için.
Başkası için bunu yapmaya luzum yok. İlla varsa onlarında bu konuda özenli olmaları gerekir.
En azından eve geldiklerinde dişlerini fırçalamayı, duş almalarını, koku sürünmelerini yapıştırmalıyız erkeklerin üzerlerine.

İyi haftasonları canım, önce sakin ol. Şu an eşin nerde, kaç gündür evde değil, bu arada hiç konuştunuz mu, mesajlaştınız mı? Kardeşin kaç yaşında, bugün mü gidiiyorsun kardeşine, evli mi kardeşin, kı mı erkek mi?

Sakın olamıyorum bebegımın huzursuzlugu,uykusuzluk,yorgunluk...Eşim eskı ev arkadasında 2 gun ,ögretmen evınde de
1 gun,arabada da 1 gun kalmıs..Sıgıntı gıbı!Mesajlasıyoruz ama ben bırsey sorarsam ya da o sorarsa ancak ..Ilk gun hep
kavga mesajlarıydı ama sımdı yıne sert kararlı ,ama sevıyelı artık.Kardesım 29yasında,esıyle bırlıkte cıft olarak
hep görusurduk 4umuz..Evlı ve erkek..Bugun gıtcem cnm ..Bgn esıme mesaj atmam cevap da vermem..

Son düzenleme:
Sakın olamıyorum bebegımın huzursuzlugu,uykusuzluk,yorgunluk...Eşim eskı ev arkadasında 2 gun ,ögretmen evınde de
1 gun,arabada da 1 gun kalmıs..Sıgıntı gıbı!Mesajlasıyoruz ama ben bırsey sorarsam ya da o sorarsa ancak ..Ilk gun hep
kavga mesajlarıydı ama sımdı yıne sert kararlı ,ama sevıyelı artık.Kardesım 29yasında,esıyle bırlıkte cıft olarak
hep görusurduk 4umuz..Evlı ve erkek..Bugun gıtcem cnm ..Bgn esıme mesaj atmam cevap da vermem..

Kardeşinin eşinle ilişkisi nasıl? Karşılıklı konuşurlarsa eşin ona karşı açık olur mu yoksa kardeşinin taraflı olacağını düşünüp içine kapanır mı?

Siyah beyaz
ben sizin evliliginizi cozdum aslinda

nasil ki sorumlulugu sadece kadinin aldigi evlilikler mutsuzsa,
tum sorumlulugu erkegin aldigi, kadinin dominant rol ustlendigi evlilikler de mutsuzluga mahkumdur ...

sizde roller degismis
siz evin erkegi, esiniz kadin rolunu ustlenmis

bir tarafin ezildigi diger tarafin yuceltildigi evlilikler temelden sarsilir

aslinda esiniz bebegin dogmasiyla degismemis
aksine sorumluluk daha fazla arttigi icin
basinda surekli onu yonlendirmeye calisan her zaman ne yapacagini soyleyen
diger insanlarin yaninda da ayni davranislari yapmaktan cekinmeyen bir kadin var

disarda ise aslinda surekli taktir goren bir es var

Ataturk bile Latife Hanimi bu yuzden terketmis biliyor musunuz?

ben size buradan goruneni soylemeye calistim
eger ki esinizle araniz duzelirse lutfen hatalarinizi tekrarlamayin
suc tek tarafli degildir elbet esinizin de bunda rolu vardir
ama durumu toparlamak ve bunlari tekrar yasamamak adina yapmak zorundasiniz....

gzdm ben elestırıye acıgım ama herseyı okumadan böyle yorum yapıldıgında alınıyorum bu kadar!Baskalarının uzerınden yasamak da
ne demek?Sen bana asalak mı dıyorsun yanı?Ben buraya konu acarken ıkı tarafın hatalarını da yazdım kararı herkes kendısı verdı
zaten,ama bu sekılde kırıcı veya asagılayıcı yorum yapma hakkın da yok...Kımsenın uzerınden de yasamadım!Okul bıttıgınde
calısıyordum bahsettıgın buysa,evlılgımde de iş bulamadım o dönemde o kadar ..Sadece ögretmenlık yaptım..Hatamı örtpas etmıyorum,
sadece dogumdan sonra degısen ve destek olmayan bırınden ve hatamın farkında olmasam ugrasmayacagımdan bahsedıyorum..

Aksine benim kocam yemek bekleyen biri değil ve her işi beraber yaparız.
Altını çizerek söylüyorum her işi beraber yaparız bütün işleri ona yaptırıp onu suistimal etmem!!

senınle tartısarak vakıt kaybetmem !!! ben her ısımı esıme yaptırdım demedım YANLIS YANLIS OKUYUP DA
SACMA YORUM YAPACAKLAR YAZMASIN ARTIK!

gzdem, evin işini yapması bir erkeği bezdirmez, bezdirmemeli. Bu kadınlara yapışmış bir görev değildir.
Belliki kendide kabul etmişki yapmış.

Hangimiz evliliğimizde belirli dönemler kendimizi salmıyoruz. Aylar, yıllar geçince insanlar elbet değişir.
Çocuk olduktan sonra ise yorgunluğun ve duygu değişimin nedeniyle kadında bazı farklılıklar olacak elbet.

Erkek eve geldiği zaman en rahat kıyafetiyle oturmuyor mu karşımızda ?
Nedense bu da kadının üstüne yapışmış bir saçmalık.
Bu düşünceler devam ettiği sürece erkeklerin kendilerine kılıf uydurmaları için çok uğraşmalarına gerek yok.
Aldatmanın kılıfı yok ayrıca.

Ev hali denilen hali yaşamak kadınlarında hakkı. Tamamen kendini salmak dopru değil, ne için doğru değil sadece kendi için.
Başkası için bunu yapmaya luzum yok. İlla varsa onlarında bu konuda özenli olmaları gerekir.
En azından eve geldiklerinde dişlerini fırçalamayı, duş almalarını, koku sürünmelerini yapıştırmalıyız erkeklerin üzerlerine.

2,5 yıl boyunca hiçbir şey yapmadığın konu sahibi kendisi yazdı. Yakınlık götermek yerine her tartışmada küfürler savurmuş ve buna rağmen eşi ona hiç küfür etmemiş. Ben aldatmasını asla onaylamadım! Yazdıklarımı dikkatlice okumadınız sanırım! Adamı evden soğuttuğundan bahsettim çünkü eşi hep dbu 2,5 yılda yaşadıklarından bahsetmiş durmuş..

Evet birşeyleri yapmayabilir evli bir bayan asla zorunluluğu yoktur ama unutmayın ki herkes huzur bulmak için evlenir.. Eşinden küfür duymak için değil..

Ve konu sahibi evliliği kurtarmaktan değil elalemin ne diyeceğinden bahsediyor.. Yada eşim bunları yaptı boşanacağım demiyor. Sürekli çelişen ifadeler var. Ailesine karşı rol yapmasını istiyor ayrı değillermiş gibi ve geçen bu sürede bende eşimi aileme kötülerim beni haklı görürler yoksa bana kızacaklar diyor..

Ayrıca aldatma kısmını çok anlayamadım o kadınla neler yazıştıklarından bile bahsetmemiş olayın ne derece olduğundan ne olduğundan haberdar değiliz

Back