- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
çocuk için ayrılmamak ailelerin en doru bildiği yanlışlardan biridir. şimdi kendini çocuğunun yerine koymalısın. evde anne babalığı iş haline getirmiş iki insanla yaşamak ister misin? bu durumlarda çocuk anaokulu çağına kadar aşırılı benmerkezli olduğu için sizin aranızdaki problemlerden kendini sorumlu tutabilir ki bu büyük bir yıkım olacaktır. he şimdi diyeceksin ki ayrılmamızdan da sorumlu tutmayacak mı? evet ondan da tutabilir ama ilerde bunun en azından bir açıklaması olacak.
konuyu yanlış da anlamış olabilirim ama bence önce kendi içinde "benim asıl ayrılmak istememe sebebim ne?" sorusuna cevap vermelisin. Buna cevap vermeden bu yaşadığın durumun etkilerini atlatabileceğini düşünmüyorum. Unutma ki sen bir bireysin. Eşinden ayrılırsan dünya sona ermeyecek. Kimse için hayatını mutsuzluğa boğma.
konuyu yanlış da anlamış olabilirim ama bence önce kendi içinde "benim asıl ayrılmak istememe sebebim ne?" sorusuna cevap vermelisin. Buna cevap vermeden bu yaşadığın durumun etkilerini atlatabileceğini düşünmüyorum. Unutma ki sen bir bireysin. Eşinden ayrılırsan dünya sona ermeyecek. Kimse için hayatını mutsuzluğa boğma.