- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.161
Kocama kufrederdim, alttan almazdim, zaman zaman emir verirdim, pek cok isi kendisi yaptigi icin bosaninca daha rahat edecek vs vs.
Sonra da cocuga 'Yavrum sen miniciktin baban kacti'
Dunyanin en buyuk yalani. Adam cocuktan degil senden kacmis, cunku elinde oyuncak gibi bir seymis.
Adam calisacak para kazanacak sonra da senin butun emirlerini yerine getirecek. Hadi oradan derler adama, ki demiste sonunda.
Evet funda ANLAMAMAK !! Empatı yetenegı olmayan ınsan dert bölumune ne dıye
yorum yapar kı,bekar ya bellı kı sevgılısızlık basına vurmus burda stres atmaya
calısıyor ıste:) Hıc gerek yok böyle anlayıssız ınsanlarla.
ask sevgı bunlar fedakarlıktır tabııı yapacak kufretmeye gelınce herkezın kendı hayatı bısı dıyemm benım esımde bulasıktan harıc herseyde bana yardımcı oluyor ne yanı sımdı oda benı ceklemesın bosansın barı ne sacma sey hayat musterek kadını erkegı yok ben erkegım deyıpte kenarda durmayada hakkı yok ıslerıne gelınce kasım kasım kasılıolar cok yanlıs dusunuyorsun bazılarımızın esı yapmaz yada eslerı yaptrmaz ama bır kadın sadece ev ve coocukla ugrasıp kendısıne zamn ayıramıyorsa bunu esıde anlamalıdır nıye yıne onlar ıcın bu yaptıgı
Benim basima ne vurdu muamma ama senin kocasizlik vurdugu kesin. Her yazilan yoruma iki cevap birden atiyorsun. Konun 2 aydir sayende guncel.
terbıyesızlesmeye hıc luzum yok canım kocasızlıksa zaten yanınmda hıc gerek yok hepsı dunyalık seyler
Bunu sana yazmadim.
bence kimse büyük konusmasın.
klavyeden sanal ama yasananlar gercek
ben bayana hak verıyorum zaten oda bunalmıs cocouktu evdı derken bır saattır bunu anlatmaya calsıyorum ya adam bunalmıs kacmıs butun yuk bayanın ustunde allah yardımcısı olsun
amin canım .
bılıyorum bunu anlatmaya calıstıgını.
bu gıbı seylerı duydugumda cok uzuluyorum ben tabıı erkegıde haksız yere tefeye koymuyorum ama ne bılım ıste kadınız hassasız
suc her zaman 2 tarafta da vardır bence.
azlıgını coklugunu yasayan bilir ama biz sadece haddimiz olan kadar söz söyleyebiliriz gerisi eşlere kalmıs durum
amin hayrılısını versin Allahhaklısın tek taraftada suc aramak dogru degıl en ıyısı zamana bırakmak ama ben bu yuvanın kolay kurulmadıgını anlatmak ıstıyorum ınsallh herseylrı yuvaları duzenlerı yolunda gıderde bu bebek bababsız , ılgısız kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?