- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.021
Kızlar huzurluyum bugun cok,bır de bırsuru yazıyı görunce,yanımda oldugunuzu bılmek benı
daha da mutlu etti teşekkürler..
Evet söylediğiniz konuşmaları yapacağım gerekirse ki sanmıyorum bir daha bizi konusmayacagım
demıstım ,o da konuyu açmaz gerek kalmaz sanırım..Kadının ne ne öğretmenı oldugunu,ne de adını
bılıyorum maalesef bırsey yapamıyorumTakibim kendım yapacagım arabasını satıp yaya kaldıgı
anda neye mal olursa olsun yapacagım.Ama o anda ne yapıp nasıl davranırım bılemıyorum.
Bgnden itibaren tek yapacagım şey;bebeğimle işe girene kadar kalan kısa zamanlarımı güzel ve
kalıtelı,dolu dolu geçirmek ve dua etmek hepsi bu.. Eşim o günden beri ortada yok sevgılısıyle
rahat takılma fırsatı yasıyor herhalde:)) Başına geleceklerden habersız sekılde:) Neyse,aılesı de
en son biz görustukten sonra aradı yanı cmt aradı annesı ve arkadasının telefonunu aldı benden.
Tabı kı arkadası da söylemeyecek bırsey ama kadın hala ugrasıp aglıyor yazık( Ama konusamadı
herhalde ,dönüş yapmadı daha..
Kadınla kendımı kıyaslayıp üzülüyordum ama dun bır dostumla konustum ,boşverdım gıttıler.Bu
dunyada olmazsa dıgerınde hesaplasırız nasılsa bu gunah kar kalmaz yanlarına.Ahlaksız,ar namus
anlayısı olmayan ınsanlarla sevıyemı dusurmemeye, düşünmemeye karar verdım.Tabı kadın için(ben)
cok zor bır durum .Ama, bebeğinin büyürken gelişimini izlemek yerıne bır kadını tercıh eden adamdan
ne koca ne baba olmazmıs kabul ettım.Annemı cagırıp hemen degısım ıcın kuaföre gıdecegım.Artık
kendımı daha ıyı hıssedecegım ınsallah.Bıraz degısım her kadını mutlu eder,ben de yapayım bugun:)
Kızlar huzurluyum bugun cok,bır de bırsuru yazıyı görunce,yanımda oldugunuzu bılmek benı
daha da mutlu etti teşekkürler..
Evet söylediğiniz konuşmaları yapacağım gerekirse ki sanmıyorum bir daha bizi konusmayacagım
demıstım ,o da konuyu açmaz gerek kalmaz sanırım..Kadının ne ne öğretmenı oldugunu,ne de adını
bılıyorum maalesef bırsey yapamıyorumTakibim kendım yapacagım arabasını satıp yaya kaldıgı
anda neye mal olursa olsun yapacagım.Ama o anda ne yapıp nasıl davranırım bılemıyorum.
Bgnden itibaren tek yapacagım şey;bebeğimle işe girene kadar kalan kısa zamanlarımı güzel ve
kalıtelı,dolu dolu geçirmek ve dua etmek hepsi bu.. Eşim o günden beri ortada yok sevgılısıyle
rahat takılma fırsatı yasıyor herhalde:)) Başına geleceklerden habersız sekılde:) Neyse,aılesı de
en son biz görustukten sonra aradı yanı cmt aradı annesı ve arkadasının telefonunu aldı benden.
Tabı kı arkadası da söylemeyecek bırsey ama kadın hala ugrasıp aglıyor yazık( Ama konusamadı
herhalde ,dönüş yapmadı daha..
Kadınla kendımı kıyaslayıp üzülüyordum ama dun bır dostumla konustum ,boşverdım gıttıler.Bu
dunyada olmazsa dıgerınde hesaplasırız nasılsa bu gunah kar kalmaz yanlarına.Ahlaksız,ar namus
anlayısı olmayan ınsanlarla sevıyemı dusurmemeye, düşünmemeye karar verdım.Tabı kadın için(ben)
cok zor bır durum .Ama, bebeğinin büyürken gelişimini izlemek yerıne bır kadını tercıh eden adamdan
ne koca ne baba olmazmıs kabul ettım.Annemı cagırıp hemen degısım ıcın kuaföre gıdecegım.Artık
kendımı daha ıyı hıssedecegım ınsallah.Bıraz degısım her kadını mutlu eder,ben de yapayım bugun:)
Bu hafta eşimle iki kere görusmek zorundayım yrn dr ıcın mesaj attı gıtcez.Bir de düğün var.
Onun dısında zaten dugun bıtınce dıyecegım ''bu hafta kızını 2 kere gördun artık 2 hafta sonra
görmeye gel''dıyecegım ve annemle muhatap edecegım sonrasında.Su anda ev alısverısı,bebek
alısverısı,kıra fatura o yapacagı ıcın yrn görusunce cogunu almıs olurum .Sonra da görusmem.
Zaten hiç muhatap olmak ıstemıyorum.
CEDİSH Eminim içinden bir his ''boşanmak ıstemıyorum''demesını bekleyecektır ne kadar bılınc
altına ıtsen de..( Siz hıc görusmedınız mı bebek ıcın bulusmadınız mı?
İLK teşekkürler tam benı anlatmıs yazın .Valla ne dusunuyorsam yapacagım burda cok etkılenıp
yapmamaya calıstıgım seyler oldu ama artık NADAS vaktı..Zaten kendı halıne bırakacagım 2-3
hafta.Yaşasın askını doyasıya.Ne boş,ne anlamsız bır secım! Artık yanlıs tercıh yapan o ve bu
da ONUN KARARI .Yapılacak tek şey bebegımle hamılelıgımden bu zamana benı uzen zattan
kurtulmusken bebegımı keşfe çıkma vaktı geldi valla şimdi bile gelse ''hayır'' derım gıbı gelıyor.
Bugun çooook iyiyim nedense,umarım yrn ve hergun böyle devam ederım.
CEDİSH neden göturmesın cnm bırak götursun tahlıllerı yaptırsın yanında olsun hastanede
bebegıne ası yapılırken manevı destegı olsun.Böyle yaparsan butun sorumluluklardan kacmaya
ıyıce alısır zaten baba olduklarının da farkında degıller bızımkıler! Pekı senın ılıskısını bıldııgnı
bılmıyor mu bu ne cüret ,nasıl pesımızden ayrılmayan adamlar gelmıs de bıze kafa tutar
olmus anlamıyorum!Bundan sonra salladım ben de sen gibi.
Kuaförde çok magdur oldum bahtsız ben:) İşe yenı gırmıs ellerı tıtrek yaslı bır amcayla ugrasıyorum
kac saattır yanlıs boyadı,onları duzelttı,acık yaptı,cıla attı 2 kere..Off savastan gelmıs gıbı
yorgunum 4saat oldu bır boyatma ya.Neyse yrn ne kaybettıgını görsun bazı geriler:))
En azından o gıderken gurururunu namusunu serefını onurunu ruhunu haysıyetını herseyı
bırakıp gıttı ,bende fazlasıyla var onlardan içim cok rahat artık!
Sağolun kızlar farkındayım iş bulunca geçeceğinin,ama etrafımdakı ınsanların anlayıssızlıgı,devamlı
hatırlatmaları,benım şüphelerım kafamı bozuyor.Tabı kı gececek,neler neler gecmedı kı hayatımızda.
Ama bu onu kendı oyununu oynayıp bana suc atarak gıtmesını saglamaz,onun ne cevırdıgını
kanıtlayıp öyle rahat etcem.Var bence ve bunu da herkes,aılesı dahıl bılecek.O utansın ben
hep gecen ay gıttıgınde kendımı suclamısım eşimi savunmusum salakmısım benı bıle ınandırmıs
ınsanları nasıl ınandırmasın bu sacmalıklara.Ama yook ,bunları kanıtlarım kendımı aklarım.
Hergun şükredıyorum böyle saglıklı gulec bır bebegım oldugu ıcın sonsuz mutluyum.Birçok
sey ıcın dua edıyorum ,şükredıyorum.Acımın geçici olacagını da bılıyorum.
İş konusunda ;çağrı merkezi,sekreterlik,veri giriş elemanı gibi şeyler olabilir.Bazı yerlere
kasiyerlık vs basvurdum calısma sartları cok zorlu olmayan herşey olur yani.Önceden tek
araştırma firması tecrübem var.Proje yönetıcısıydım.ama o sektör bıraz zamansız pazar calısma,
gecelere mesaıler oluyordu.O yuzden onlara cok basvurmadım.Keşke burdan birileri bi iş
önerse süper olur gercekten tanıdık olmadan iş görusmesıne bıle cagırılmadım hala(
Allah'a sıgındım içim rahat elimden gelen herşeyi zaten o gitmeden yapmıştım,sadece bu
Ali Cegiz oyununu ortaya çıkartıp sonra da eyvallah çekeceğim.O vicdansızsa ben daha
vicdansız olurum .
İLK teşekkürler tam benı anlatmıs yazın .Valla ne dusunuyorsam yapacagım burda cok etkılenıp
yapmamaya calıstıgım seyler oldu ama artık NADAS vaktı..Zaten kendı halıne bırakacagım 2-3
hafta.Yaşasın askını doyasıya.Ne boş,ne anlamsız bır secım! Artık yanlıs tercıh yapan o ve bu
da ONUN KARARI .Yapılacak tek şey bebegımle hamılelıgımden bu zamana benı uzen zattan
kurtulmusken bebegımı keşfe çıkma vaktı geldi valla şimdi bile gelse ''hayır'' derım gıbı gelıyor.
CEDİSH neden göturmesın cnm bırak götursun tahlıllerı yaptırsın yanında olsun hastanede
bebegıne ası yapılırken manevı destegı olsun.Böyle yaparsan butun sorumluluklardan kacmaya
ıyıce alısır zaten baba olduklarının da farkında degıller bızımkıler! Pekı senın ılıskısını bıldııgnı
bılmıyor mu bu ne cüret ,nasıl pesımızden ayrılmayan adamlar gelmıs de bıze kafa tutar
olmus anlamıyorum!Bundan sonra salladım ben de sen gibi.
Kuaförde çok magdur oldum bahtsız ben:) İşe yenı gırmıs ellerı tıtrek yaslı bır amcayla ugrasıyorum
kac saattır yanlıs boyadı,onları duzelttı,acık yaptı,cıla attı 2 kere..Off savastan gelmıs gıbı
yorgunum 4saat oldu bır boyatma ya.Neyse yrn ne kaybettıgını görsun bazı geriler:))
En azından o gıderken gurururunu namusunu serefını onurunu ruhunu haysıyetını herseyı
mesaj kutun dolu sana ulasamıyorumilk teşekkürler tam benı anlatmıs yazın .valla ne dusunuyorsam yapacagım burda cok etkılenıp
yapmamaya calıstıgım seyler oldu ama artık nadas vaktı..zaten kendı halıne bırakacagım 2-3
hafta.yaşasın askını doyasıya.ne boş,ne anlamsız bır secım! Artık yanlıs tercıh yapan o ve bu
da onun kararı .yapılacak tek şey bebegımle hamılelıgımden bu zamana benı uzen zattan
Cedish neden göturmesın cnm bırak götursun tahlıllerı yaptırsın yanında olsun hastanede
bebegıne ası yapılırken manevı destegı olsun.böyle yaparsan butun sorumluluklardan kacmaya
olmus anlamıyorum!bundan sonra salladım ben de sen gibi.
Kuaförde çok magdur oldum bahtsız ben:) işe yenı gırmıs ellerı tıtrek yaslı bır amcayla ugrasıyorum
kac saattır yanlıs boyadı,onları duzelttı,acık yaptı,cıla attı 2 kere..off savastan gelmıs gıbı
yorgunum 4saat oldu bır boyatma ya.neyse yrn ne kaybettıgını görsun bazı geriler:))
en azından o gıderken gurururunu namusunu serefını onurunu ruhunu haysıyetını herseyı
Teşekkürler desteğiniz için kızlar,onu görmezsem daha iyi atlatırım biliyorum ki..Çünki bugün
dünki huzurumu aldı götürdü giderken.Mutsuzdum.Neyse artık alışacağız.Şöyle çocuklu aile
görmesem,bir süre kış uykusuna yatsam çok kolay olur ama nafile.Düğünde düzgün davranmasını,
bilmeyen çok kişi olacağını söyledım.Şu saçma düğün de bitse de rahatlasam biraz uzakta
kalarak.
Resmimi koyamam buraya maalesef ,ama İstanbul Kağıthane tarafında oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?