- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
cnm sen boşver hocayı
gerçeklere dön..eşinin hareketlerinden anlamışsındır zaten
ben başından beri söylüyorum başka biri var hayatında
çünkü adam çok kararlı ve olanlara sen anlam veremiyorsun
hiç cevap bulamıyorsan neden! lere işte, senin bilmediğin birşey vardır mutlaka
ve ben sana birşey sormuştum... bu adam akılsızmı parasız,çocuğunu görmeden sürünerek yaşıyor değermi diye
güvendiği birşeyler var demekki
eşinin adına çekilen kredi var mı yok mu bankalardan araştırabilirmisin
birde bazen paranoyak olmak iyidir
Bir erkek bu kadar ilgisizse işin içinde kesin başka bir kadın vardır.Ayrıca sizi eleştiren insanlara tahammülünüz yok.cnm nasıl ınandım bgn zarf attım esıme dun bır kadınlaymıssın tebrıkler barı bosanmayı bekleseydın
dedım bır tutustu bır arıyor sorma kesın var yanı ben anlarım zaten ıcıme dogdugu gun de
aldatıldıgımı yakalamıstım bu ara da hep aklımdaydı ya zaten bırcok sey bunu kanıtlıyor ben
parçaları bırlestırdım cnm.Para almadı adam ama duayı okumayacagım merak etme cnm ınandım
ama ıcıme su serpildi vazgecmemı kolaylastırdı falan yani.Haa o kadın öğretmendı ,evlı olduguna
göre de buyuk ıhtımal o yardım edıyordur zaten 1 yıl önce dertlesıyorlardı bılıyorsanız ,şimdi
de kredı cekmıs olabılır böyle bır suru salak kadın var sankı yuva yıkınca yuva kuracak ahmak işte
eşim bgn yrn ev tutacak demek kı kredıyı kadın cektı rahat zına ıcın.Eşim yakısıklıdır,maası da iyi,
zaten ex askıymıs baksana yapar kadınlar yapaar neler yapar.
kaz gelecek yerden neden tavugu esırgesın kı o k...k
bır daha ban yemek ıstemıyorum cok dıkkatlı yazayım:))
caramello sen benım evlılıgımı veya benle esımın ılıskısını nerden bıleceksın de hala cevap verıyorsun sana sormadım!
Eşin izni ve haberi olmadan kredi çekmek yasaklanmadımı?
eşin izni olmadan kefil olunamıyor diye biliyorum ben canım
Eş krizi nasıl çıktı?
Türk Borçlar Kanunu’nun 1 Temmuz’da yürürlüğe girmesi ile birlikte, “banka kredilerinde eş rızası aranır” hükmü de hayata geçti. Bankalar ise Borçlar Kanunu’nda yer alan hükmü, abartarak uygulaya başladı. Bu süreçte, holdinglerde, şirketlerde patronlardan bile eşin rızası aranmaya başlandı. Hatta bazı bankaların, geçmişte kullanılan kredilerde bile eşlerin imzasını istemesi iş dünyasını adeta ayağa kaldırdı. Konuyla ilgili olarak iş dünyasından Başbakan’a, ekonomi bakanlıklarına ve hükümet üyelerine çok sayıda şikayet geldi. Bu şikayetler üzerine de kanundaki aksayan yönleri tespit etmek için çalışma başlatıldı.
Çalışma var ama mevcut kanunda sanırım eş rızası olmadan çekemiyor... Ben öyle algıladım..Bir de benim kredi konusunda yeterliliğim olduğu halde eşimin imzasını istemişlerdi oradan kaldı aklımda...
eşin izni olmadan kefil olunamıyor diye biliyorum ben canım
Evet kefil olunamiyor arkadaslar, ben bankaciyim. Kredi cekmesine bir engel yok
ben hamıleyken mesajını yakaladıgım kadın evlıydı ve bırbırlerıne eslerını cekıstırerek
dertlestıklerını söylemıstı bu yuzden ınandım ama sonucta köru korune aaa aldattı
demıyorum ama tahmınlerımı cıkarttı o kadar.Önemlı olan o ya da bu değil ki
bu gidiş sebepsizdi,zaten korkuyordum.Önemlı degıl oyle ya da böyle ,o nasıl
kafadan sebeple ayrıldıysa ben de bu kafadan sebeple kendımce onu silerım.
kızımdan yazamıyorum.Annezeynep tşk fikirler süperdı ama gecıktık okunmuyor
banlanınca burası hıc.Sana söz sakin olacagım.Bazı kadınlar nıyeyse hep erkeklere
hak verıyor burda,bunu da anlamıyorum !Çocuk yaptıysam tek bakmak ıcın yapacakmısım
bak seen sankı sperm bankasından aldım ben bunu.Ayrılsa bıle burda kalıp bellı sure
tabı kı bebegın yanında durmak zorunda,bu kadar basıt .Zorla gızlıca cocuk
yapmadım ben manevı babalık yapmadan al babası sev mı olacak cok sacma!!
hayır o kredı cekemedı bankalardan mimli o önceden berı cekemıyordu yıne alamadı.
Bence baskasına cektırdı kredı.
elestırıye gelemıyorum degıl,anlamsız ve cokbılmıs olan yoruma tahammul edemıyorum!
kendı basına gelse ne yapardım gıbı empatık olmayan yorumlara genelde.Çunku benım
herkese yorumum cok dıkkatlı ve yapıcıdır.burda ukalaca benı asagılamaya calısan
ınsanlardan hoşlanmıyorum o kadar!
Cok komplike degil mi bu plan?canim okudum yazdiklarini cok uzuldum
madem o o.....u senin yuvani bozdu sen de kocani ellerine verme o da mutlu olamasin insaaaallah
kim oldugunu taniosan kocasina de ben hamileyken konustular ki yalan degil simdi de esim biriyle gorusuyor esiniz olabilir de
sen biriyle gordum diyince o kadar tepki verdiyse malesef var bunda biseler
belki de konustugu kisinin esi duyaacak diye yusuf yusuf olmustur
bi sekilde birlikte olduklarini kanitlayabilirsen mahkemede isiye yarar
yalniz sogukkanli olmak lazim diger tarafin esine soylersen kanitlamak zor mu olur??
adam ogrenince karisini evden yollarsa bu o....u senin esinin yanina gider polisi ararsin ispatlarsin
adam kariyi eve kitlerse yada kadin korkar bi sure gorusmesse zorlasir kocan da sana saldirir
saldiriri derken hem para vermez hem de kavga edersiniz
belki diger karidan umidi keser sana doner
simdi adama soylemeyi kenara alalim sen bu aadamdan bosanmak istemiorum dersen mahkeme bosamaz cunku kadin istemedikce bosanma olmuyor
bunlar illaki kavga ederler kadinin cocugu fln var nikahsiz ne kadar kaldirabilir
bosaniyim nafakami alirim dersen alabilecegin nafaka miktari da belli maasini dusuk gosterio diosun
cok dikkatli dusunup hareket etmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?