Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Canım haklısın bu konularda. Ben de senin gibi düşünüyorum, değmez...ben de boşanacağım kocamdan. Sanırım iş yerinden bir kızla aldatılıyorum. Ama inan sormadım bile o kim, niye böyle yaptın falan diye. Hiç bir erkeğe değmez. Tiksindin ben de artık. Siyahbeyaz sakin olmalı evet ama olamıyor. Fakat, işte onun için sanırım hiç beklemediği bir şey ve çocuk, aile iç içe kendini de çok dinleyemiyor. Hep bir panik halinde. Ekonomik özgürlüğü yok şu an. Bir sürü kaygısı var. Görecek bunları ama zamanla. O hala şoktan çıkamadı gibime geliyor. Umarım, güzel haberlerle gelir.

canım konunun dışına cıkıyorum suan ama allah askına su bosanma kararını nasıl verıyosunuz ya.bende bir çok şey yaşamama rağmen esimi silip atamıyorum ve kendıme bu konuda cok kızıyorum....allah kahtesın

Merhaba, siyahbeyaz gelene kadar biraz konunun dışına çıkabiliriz sanırım :)
Benim durumumda, boşanma kararını ben vermedim. Hele de yeni doğum yapmış hiç bir kadın öyle durup dururken kocasından boşanmak istemez. Ha, zamanında kavgalarımız sırasında söylemiştim zaten eşim de bunları kullandı bana karşı. Yok aslında ben istemişim, öyle söylemişim falan.
Ah ah demek istiyorum. Hiç istemedim boşanmayı. Seviyorum seni, bebeğimizi birlikte büyütelim dedim. Bizim öyle maddi problemimiz, ailesel sorunlarımız da yoktu. Mutsuz olmamız için hiç bir neden yoktu anlayacağın. Ama rahat battı adama. Mutsuzum dedi gitti. Tabii büyük ihtimalle birine tutuldu. E durum böyle olunca benim de bir kadınlık gururum var gitmek isteyeni de zorla tutamazsın. Güle güle dedim. Bazıları kızıyor bana süründürseydin falan diye. Hiç uğraşacak enerjim kalmamıştı. Enerjimi bebeğime vermek istedim.
Eşini silip atamaman kötü bir şey değil ki. Demek ki hala seviyorsun. Boşanmak çok zor bir şey zaten. Elinden geldiği kadar devam etmeye çalış. Kendine de kızma bu konuda. En tehlikeli şey kızgınlığı, öfkeyi insanın kendisine yöneltmesidir. Akışına bırak. Bu süreçte tevekkül etmem beni çok güçlü kıldı.

canım cvp verdiğin ıcın saol once..bende dayanamadım ve bı konu actım bununla ılgılı bugun..ya benımkı sevgımı alışkanlık mı ben cozemedım.dsha kendımı cozemedığim için de yanlış kararlar vermek ıstemıyorum hayatımda.ama yasadıklarımı kımınle paylaşsam ayrıl dıye akıl verıyor bana aklın yolu bı dıyorum sonra ama ben aklımımı kaybettım bılmıyorum.yenıden hayata baslamak en onemlısı de aılemın evıne gıtmek bana zor gıbı gelıyor.aılem cok anlayıslı yanımda da ama ben cok duygusalım senın ıcınde hakkında hayırlısı bebişini öp benım ıcın

bu aksam esi eve gelecekti
Banlanma 3gun suruyor sanirim bu aksam donmesi lazim
Kullanici adiyla giremese de yazdiklarimizi okuyordur

Ben esine birsey yazacagim siyahbeyaz
Ve muhakkak ona yollamani istiyorum

Aslinda bosanmak uzere olan ya da gecinemeyen her aile konusuna yazacagim

Hala aklimdan cikmiyor

Ana fikir cocuk felci gecirmis 3 yasinda bir kiz cocugu... Oglum uyusun anlatacagim

Duacinizim

Vakti gelmemis heralde canim, gercekten geri donulemeyecek olaylar yasarsan zaten icinde kusku kalmaz

Kızlar selam gereksız bır banlanma sonrası burdayım kımseye cevap yazmadan, ıyı dıleklerı
olan arkadaslarıma cok teşekkur ederek baslıyorum bomba haberlerıme:

O gun görustugumuzde esım asırı soguktu evet gulduk konustuk vs ama sankı yüzüme bile
bakamıyordu,bakmıyordu.Giyin süslen ne yazar.
Neyse 2saat durdu bebeğimizi sevdi,yemek çay sohbet ve gitti.Sonra ben arkadasımla o
hocaya gittim ,ben çok inanmam genelde böyle şeylere ama adam mahallemi söylediğim anda
evimi tarif edince şoka uğradım.sonra bana ''eşinle sorunlusunuz hiç şüphelendiğin bir açığı
olmadı mı?''dedi direk.''Şüphelerım var ayrılıp gitti ''dedim.Hoca direk eskiden sevgilisi olan
bir bayanla görüştüğğünüüü (hamıleyken görustugu lıseden eskı sevgılısıydı),son 5 aydır
sık görüştüğünüüü hatta şu an onun yanında olduğunuu ve o kadının evli olduğunuuu anlattı,
bunu bile bildi.Haa 3 aydır zina oldugunu artık ilişkiye başladığınıı,eşimi benim bırakmam
gerekirken onun gittiğini,bu ayrılıkta hiç hatam olmadıgını da söyledi.Bildiğim,tahmin
ettiğim herşeyi birinden direk net duymak çok garipti kızlar.Eşinin yanında odun gibi olan
bu kadın eşime her tür hünerini gösterip etkiliyormuş,kızımı almasını da o fişekliyormuş.
Ben bakarım der ama bu kadının diğer yüzü şeytan,senin eşin bunu göremiyor.Evlense
bile bin pişman olur dedi.Bana kişiye özel bir dua verdi ve 71 gün okursam gelir dedi.Ama bunu
yapmak isteyip istemediğimi bilmıyorum kızlar,bu saatten sonra gelse ne yapayım ben
o zalım pisliği???

eşimin bu kadar aciz bir pislik olduğu aklımın ucundan geçmezdi,evet inandım çünkü
herşeyi bildi sayılır.Eşimden nefret bile etmiyorum gözumde böcekten farkı kalmadı,
bır şirret kadın yuzunden yuvasını yıkmıs oldu(( Ne eve gel kal demek ne görmek istiyorum bitti tamamen gözumde degerı kalmadı bu nasıl baba yaa 5 aydır ılıskı varsa zaten bebegım 4aylıkken baslamıstır tam bır kaos. Ş...z..k abidesi!!! Neyse yrn boşanma için konusacagım aradım yrn gel dısarda konusalım dıye.Bitti bu iş!

Son düzenleme:
siyahbeyaz hosgeldin gozumuz yollarda kaldi!

lutfen kimseyle polemige girmeden olanlari anlat

herkes iyiligini dusunuyor emin ol
belki farkli bakis acilarimiz var o kadar

Merakla seni bekliyoruzz
umarim iyi haberlerinvardir

siyahbeyaz ben hoca islerine inanmiyorum..

Allah öyle bir yetenek vermisse parayla bu isi yapanlar var yani bilmiyorum..

ben pek inanmiyorum sende hocanin dediklerine inanip öyle beni aldatiyor diye düsünme,

parasiz pulsuz adami kim ne yapar?

bu adam nerdesyse sokaklarda yatiyor bununla birlikte olan kadinda görüyordur

yanlis okumadiysam kadinda evli demissin ,hangi evli kadin böyle bir erkek icin yuvasini dagitir

ya da al cocugunu ben bakayim der..

bilmiyorum ben pek hocaya inanmiyorum,hadi birseyleri bilmis olabilir ama bu kadar bu kadar inanmak

yanlis ve sirke girer diye düsünüyorum

Öyle içten ve güzel betimlemişsin ki ağladım canım çok teşekkürler..

yani bunca olay yaşadın...

hamileyken aldatıldın.

çocuğun daha yaşını görmeden terkedildin.

mama parasını yiyor sorumsuz dedin.

hakaretler diz boyu...

ama şimdi bu kez kararlısın bu adamdan ayrılmaya çünkü hoca dedi....

bence dedektifti, hocaydı yerine gerçekten boş zamanlarını başka şeylere ayırmalısın.

lohusalık psikolojisi, aile içi sorunlar, işsizlik vb hep üst üste eklenmiş.

sağlıklı muhakeme yeteneğini kaldırmış.

olaylara dışardan bakabilenlere kızıyorsun ama bazen olaylara gerçekten de dışardan bakmak lazım.

bence mutlaka psikolojik destek almalısın.

cnm nasıl ınandım bgn zarf attım esıme dun bır kadınlaymıssın tebrıkler barı bosanmayı bekleseydın
dedım bır tutustu bır arıyor sorma kesın var yanı ben anlarım zaten ıcıme dogdugu gun de
aldatıldıgımı yakalamıstım bu ara da hep aklımdaydı ya zaten bırcok sey bunu kanıtlıyor ben
parçaları bırlestırdım cnm.Para almadı adam ama duayı okumayacagım merak etme cnm ınandım
ama ıcıme su serpildi vazgecmemı kolaylastırdı falan yani.Haa o kadın öğretmendı ,evlı olduguna
göre de buyuk ıhtımal o yardım edıyordur zaten 1 yıl önce dertlesıyorlardı bılıyorsanız ,şimdi
de kredı cekmıs olabılır böyle bır suru salak kadın var sankı yuva yıkınca yuva kuracak ahmak işte
eşim bgn yrn ev tutacak demek kı kredıyı kadın cektı rahat zına ıcın.Eşim yakısıklıdır,maası da iyi,
zaten ex askıymıs baksana yapar kadınlar yapaar neler yapar.
kaz gelecek yerden neden tavugu esırgesın kı o k...k

bır daha ban yemek ıstemıyorum cok dıkkatlı yazayım:))

caramello sen benım evlılıgımı veya benle esımın ılıskısını nerden bıleceksın de hala cevap verıyorsun sana sormadım!

Son düzenleme:

Siyahbeyaz, merhaba. Bak senin bu hocaya bu kadar inanman beni çok endişelendirdi. Önce o sormuş zaten "şüphelendiğin bir şey yok mu" diye. E sen de var deyince yazmış adam belki de. Bilmiyorum bu çok tehlikeli bir şey şirke girer. Artı, büyü falan var olabilir ama Allah istemediği sürece hiç kimseye bir zararı olamaz.
Sen şimdi bundan sonrasını buna göre planlama. Hocanın ağzına bakıp mı kuracaksın hayatını? Bu çok sağlıksız olabilir. Hatta, kocana sakın mesaj mail falan da atma bunlarla ilgili mahkemede aleyhine kullanır kadının ruhsal durumu da iyi değil hocalara gitmiş derler. Hakimler de hoşlanmaz bundan. Bunları acele yazmak istedim.

Selam canim, aslinda ben fala filan inanmam ama gercekten seni aldatiyor olabilecegini dusunuyorum. O bayanin adi soyadi varmi sende, bir arastirsan adresine ulasamazmisin. Hos gozunle gorsen ne olacak ama o kadinin eside ogrense belki buyuk olaylar cikar, huzuru bozulur ve birakir esinin pesini. Cok yazik olmus eger boyle birsey yaptiysa.

ya canim bilemiyorum valla evli barkli hayatin telasini bilen biri nasil yapar anlamiyorum

dua meselesine gelince okumak istersen oku o ayri ama

hocaya gitmedende Allahin isimlerinden Ya Vedûd cekebilirsin sevgi saygi muhabbet icin

yani sadece esin icin degil genel anlamdada iliskiler icinde,bazen bazi seyleri yanlis yorumlayabiliriz

bilemiyorum o yüzden dinende söyle birsey var birseyi ancak iki kisinin görmesi gerek dogrulugu icin digeri iftiraya girer

bunu hocalar iyi bilir ama nasil olurda görmeden böyle yapti söyle yapti denilir..

bilmiyorum

hamilelik ve doğumdan sonra malesef erkeklere bişeyler oluyor kolay vazgeçiyor sürekli bakımlı kıpır kıpır hareketli onlar uyumazsa sabaha kadar uyumucak yorulmucak böyle bi kadın istiyorlar yani biz anne olmuşuz vücudumuz değişmiş bebek emzirmekten uyuyamamışız umurlarında değil asıl o dönem bizim bunalıma girmemiz gerekirken onlar giriyorlar bence kendini yenile eşin seni tanıdığında sana aşık olduğunda nasılsan öyle ol rejim yap eski kilona dön intihar falan etmeyi düşünmüşsün bence hiç kimse için değmez mücadele et tekrar kazan eşini bakımlı ol madem ailenle aynı apartmandasınız bebeğini ailene bırakıp başbaşa kalın, giyin süslen sevdiği yemekleri yap ama asla kendini değersiz görme herşeyden önce sana ihtiyacı olan bi yavrun var inşallah herşey eskisi gibi olur

ben de diğer üyeler kadar anlattıkların kadarı ile seni ve ilişkini bilebilirim..

dolayısıyla çıkarımlarım kendi uydurmalarım değil senin söylediklerindir.

aldatıldığını da, mesajlardaki hakaretleri de, mama parasını çarçur ettiğini de sen söyledin.

kendi babanla olan sıkıntılarını da...

çocuğunu emzirmene rağmen bu sıkıntıdan sigara içtiğini de

sen anlattın biz uydurmadık.

ama hacı hocaya itimat etmek istiyorsan o kendi tercihindir.

tüm olanları da takip edemedim ama inan sadece hocanın dediklerinden yola çıkarak karar vermek bana çok saçma geldi kusura bakmayın

evet ayrılacaksanız ayrılın ama emin misiniz sizi aldattığından ilişkisi olduğundan emin olmadan karar vermeyin çok pişman olursunuz sonra

Caresiz durumdasin biliyorum
O yuzden hocaya gittin ve inandin
Ama zihnini bunlarla mesgul etme
Gozunle gormedigin birseye inanma
Bak anmak istemiyorum 3 harflilerin kibirlileri vesvese olsun diye hoca diye gidilen kisilere yalan soylermis
Cok konusmak istemiyorum korkarim boyle. Seylerden

Suphen varsa tut bir taksi is cikisinda esini takip et
Icimde aldatilma suphem varsa bilezigimi bozar takip eder ispatlar sonra da donuna kadar alirim
Hos benim esim ispatlayacagimi bildiginden kendi itiraf eder Allah gostermesin

Lutfensu panik halinden kurtul
Buraya yazanlarla tartisma
Hayatta senin hosuna gitmeyen seyler olabilir bunlari gormezden gelmeyi ogrenmelisin
Bak kac gece uyumak yerine buraya yazdim ben
6aylik bebegimi oyun halisina birakip yazdim
Hic hatirim yok mu?
Lutfen sakin kal
Esini bu sekilde sakin suclama gozunle gormeden

Bu oneriyi sundugum icin kendime kiziyorum ama... Varsa uc bes altinin bozdur ehliyetinvarsa araba kirala yoksa taksi tut ya da bir arkadasindan rica et
Bu supheyle yasayamayacaksin onu goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…