- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Ne kadar sürecek acaba bu ban olayı....
Keşke birimiz mail adresini falan alsaymışız...Görüşebilen arkadaş varsa lütfen bizi de bilgilendirebilirmi?
sürekli cevap hakkı doğuyor.....inan canım bu durumu sapına kadar ben de yaşıyorum boşanma aldatılma.....benim yaşım geçiyor.....çocuk istiyorum ...çocuk yaparsam .tek başıma nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum....eğer adamın kadrolu bir işi yoksa tamamen vicdanına kalmış birşey çok araştırdım......benimki tek kadınla yetinemiyormuş peki öyle olsun ........ister boşan ister boşanma çocuk yapma yaşım geçiyor ...ben sırf merakımdan beş milyarı da verdim...konu sahibine verme diyorum boşa verirsin........
kocasını her şeye rağmen istiyorsa hiçbir konuda hesap sormamalı ....bir istekte bulunmamalı ....evlilikte kendi için bir talebi olmayacaksa ve kocasının her dediğine evet diyecekse adam gelir niye gelmesin.......ama siyahbeyazın sesinin çıkmaması gerekiyor.........ha bu duruma değer mi bence değmez......konu sahibi de bunu görecek değmeyeceğini görecek
Canım haklısın bu konularda. Ben de senin gibi düşünüyorum, değmez...ben de boşanacağım kocamdan. Sanırım iş yerinden bir kızla aldatılıyorum. Ama inan sormadım bile o kim, niye böyle yaptın falan diye. Hiç bir erkeğe değmez. Tiksindin ben de artık. Siyahbeyaz sakin olmalı evet ama olamıyor. Fakat, işte onun için sanırım hiç beklemediği bir şey ve çocuk, aile iç içe kendini de çok dinleyemiyor. Hep bir panik halinde. Ekonomik özgürlüğü yok şu an. Bir sürü kaygısı var. Görecek bunları ama zamanla. O hala şoktan çıkamadı gibime geliyor. Umarım, güzel haberlerle gelir.
canım konunun dışına cıkıyorum suan ama allah askına su bosanma kararını nasıl verıyosunuz ya.bende bir çok şey yaşamama rağmen esimi silip atamıyorum ve kendıme bu konuda cok kızıyorum....allah kahtesın
Merhaba, siyahbeyaz gelene kadar biraz konunun dışına çıkabiliriz sanırım :)
Benim durumumda, boşanma kararını ben vermedim. Hele de yeni doğum yapmış hiç bir kadın öyle durup dururken kocasından boşanmak istemez. Ha, zamanında kavgalarımız sırasında söylemiştim zaten eşim de bunları kullandı bana karşı. Yok aslında ben istemişim, öyle söylemişim falan.
Ah ah demek istiyorum. Hiç istemedim boşanmayı. Seviyorum seni, bebeğimizi birlikte büyütelim dedim. Bizim öyle maddi problemimiz, ailesel sorunlarımız da yoktu. Mutsuz olmamız için hiç bir neden yoktu anlayacağın. Ama rahat battı adama. Mutsuzum dedi gitti. Tabii büyük ihtimalle birine tutuldu. E durum böyle olunca benim de bir kadınlık gururum var gitmek isteyeni de zorla tutamazsın. Güle güle dedim. Bazıları kızıyor bana süründürseydin falan diye. Hiç uğraşacak enerjim kalmamıştı. Enerjimi bebeğime vermek istedim.
Eşini silip atamaman kötü bir şey değil ki. Demek ki hala seviyorsun. Boşanmak çok zor bir şey zaten. Elinden geldiği kadar devam etmeye çalış. Kendine de kızma bu konuda. En tehlikeli şey kızgınlığı, öfkeyi insanın kendisine yöneltmesidir. Akışına bırak. Bu süreçte tevekkül etmem beni çok güçlü kıldı.
canım konunun dışına cıkıyorum suan ama allah askına su bosanma kararını nasıl verıyosunuz ya.bende bir çok şey yaşamama rağmen esimi silip atamıyorum ve kendıme bu konuda cok kızıyorum....allah kahtesın
Kızlar selam gereksız bır banlanma sonrası burdayım kımseye cevap yazmadan, ıyı dıleklerı
olan arkadaslarıma cok teşekkur ederek baslıyorum bomba haberlerıme:
O gun görustugumuzde esım asırı soguktu evet gulduk konustuk vs ama sankı yüzüme bile
bakamıyordu,bakmıyordu.Giyin süslen ne yazar.
Neyse 2saat durdu bebeğimizi sevdi,yemek çay sohbet ve gitti.Sonra ben arkadasımla o
hocaya gittim ,ben çok inanmam genelde böyle şeylere ama adam mahallemi söylediğim anda
evimi tarif edince şoka uğradım.sonra bana ''eşinle sorunlusunuz hiç şüphelendiğin bir açığı
olmadı mı?''dedi direk.''Şüphelerım var ayrılıp gitti ''dedim.Hoca direk eskiden sevgilisi olan
bir bayanla görüştüğğünüüü (hamıleyken görustugu lıseden eskı sevgılısıydı),son 5 aydır
sık görüştüğünüüü hatta şu an onun yanında olduğunuu ve o kadının evli olduğunuuu anlattı,
bunu bile bildi.Haa 3 aydır zina oldugunu artık ilişkiye başladığınıı,eşimi benim bırakmam
gerekirken onun gittiğini,bu ayrılıkta hiç hatam olmadıgını da söyledi.Bildiğim,tahmin
ettiğim herşeyi birinden direk net duymak çok garipti kızlar.Eşinin yanında odun gibi olan
bu kadın eşime her tür hünerini gösterip etkiliyormuş,kızımı almasını da o fişekliyormuş.
Ben bakarım der ama bu kadının diğer yüzü şeytan,senin eşin bunu göremiyor.Evlense
bile bin pişman olur dedi.Bana kişiye özel bir dua verdi ve 71 gün okursam gelir dedi.Ama bunu
yapmak isteyip istemediğimi bilmıyorum kızlar,bu saatten sonra gelse ne yapayım ben
o zalım pisliği???
eşimin bu kadar aciz bir pislik olduğu aklımın ucundan geçmezdi,evet inandım çünkü
herşeyi bildi sayılır.Eşimden nefret bile etmiyorum gözumde böcekten farkı kalmadı,
bır şirret kadın yuzunden yuvasını yıkmıs oldu(( Ne eve gel kal demek ne görmek istiyorum bitti tamamen gözumde degerı kalmadı bu nasıl baba yaa 5 aydır ılıskı varsa zaten bebegım 4aylıkken baslamıstır tam bır kaos. Ş...z..k abidesi!!! Neyse yrn boşanma için konusacagım aradım yrn gel dısarda konusalım dıye.Bitti bu iş!
Hayır siyahbeyazın bi tane çocuğu var hamile değil.
Başka birinin mesajını alıntı yapmaya çalışmış yapamamış .
Siyahbeyaz evliliğini hala kurtarmak ümidi taşıyan bir anne.
Kocasının terkedişine sessiz çığlıklar atan bir kadın...
İçi yanıp kavrulan konuşmakla konuşmamak yapmakla yapmamak arasında mekik dokuyan bir kadın.
İncinmiş kırılmış biçare sesli sessizlikten usanmış biri...
Onun yerinde olmamam onu anlamadığım anlamına gelmez.
Onun yanındayım onunla düşünen biriyim sadece.
Lütfen burdaki herkes onunla düşünsün onunla bir olsun.
Yeterince kırık zavallı kalbi bizde üstüne gidersek nice olur durumu...
Kızlar selam gereksız bır banlanma sonrası burdayım kımseye cevap yazmadan, ıyı dıleklerı
olan arkadaslarıma cok teşekkur ederek baslıyorum bomba haberlerıme:
O gun görustugumuzde esım asırı soguktu evet gulduk konustuk vs ama sankı yüzüme bile
bakamıyordu,bakmıyordu.Giyin süslen ne yazar.
Neyse 2saat durdu bebeğimizi sevdi,yemek çay sohbet ve gitti.Sonra ben arkadasımla o
hocaya gittim ,ben çok inanmam genelde böyle şeylere ama adam mahallemi söylediğim anda
evimi tarif edince şoka uğradım.sonra bana ''eşinle sorunlusunuz hiç şüphelendiğin bir açığı
olmadı mı?''dedi direk.''Şüphelerım var ayrılıp gitti ''dedim.Hoca direk eskiden sevgilisi olan
bir bayanla görüştüğğünüüü (hamıleyken görustugu lıseden eskı sevgılısıydı),son 5 aydır
sık görüştüğünüüü hatta şu an onun yanında olduğunuu ve o kadının evli olduğunuuu anlattı,
bunu bile bildi.Haa 3 aydır zina oldugunu artık ilişkiye başladığınıı,eşimi benim bırakmam
gerekirken onun gittiğini,bu ayrılıkta hiç hatam olmadıgını da söyledi.Bildiğim,tahmin
ettiğim herşeyi birinden direk net duymak çok garipti kızlar.Eşinin yanında odun gibi olan
bu kadın eşime her tür hünerini gösterip etkiliyormuş,kızımı almasını da o fişekliyormuş.
Ben bakarım der ama bu kadının diğer yüzü şeytan,senin eşin bunu göremiyor.Evlense
bile bin pişman olur dedi.Bana kişiye özel bir dua verdi ve 71 gün okursam gelir dedi.Ama bunu
yapmak isteyip istemediğimi bilmıyorum kızlar,bu saatten sonra gelse ne yapayım ben
o zalım pisliği???
eşimin bu kadar aciz bir pislik olduğu aklımın ucundan geçmezdi,evet inandım çünkü
herşeyi bildi sayılır.Eşimden nefret bile etmiyorum gözumde böcekten farkı kalmadı,
bır şirret kadın yuzunden yuvasını yıkmıs oldu(( Ne eve gel kal demek ne görmek istiyorum bitti tamamen gözumde degerı kalmadı bu nasıl baba yaa 5 aydır ılıskı varsa zaten bebegım 4aylıkken baslamıstır tam bır kaos. Ş...z..k abidesi!!! Neyse yrn boşanma için konusacagım aradım yrn gel dısarda konusalım dıye.Bitti bu iş!
cnm nasıl ınandım bgn zarf attım esıme dun bır kadınlaymıssın tebrıkler barı bosanmayı bekleseydın
dedım bır tutustu bır arıyor sorma kesın var yanı ben anlarım zaten ıcıme dogdugu gun de
aldatıldıgımı yakalamıstım bu ara da hep aklımdaydı ya zaten bırcok sey bunu kanıtlıyor ben
parçaları bırlestırdım cnm.Para almadı adam ama duayı okumayacagım merak etme cnm ınandım
ama ıcıme su serpildi vazgecmemı kolaylastırdı falan yani.Haa o kadın öğretmendı ,evlı olduguna
göre de buyuk ıhtımal o yardım edıyordur zaten 1 yıl önce dertlesıyorlardı bılıyorsanız ,şimdi
de kredı cekmıs olabılır böyle bır suru salak kadın var sankı yuva yıkınca yuva kuracak ahmak işte
eşim bgn yrn ev tutacak demek kı kredıyı kadın cektı rahat zına ıcın.Eşim yakısıklıdır,maası da iyi,
zaten ex askıymıs baksana yapar kadınlar yapaar neler yapar.
kaz gelecek yerden neden tavugu esırgesın kı o k...k
bır daha ban yemek ıstemıyorum cok dıkkatlı yazayım:))
caramello sen benım evlılıgımı veya benle esımın ılıskısını nerden bıleceksın de hala cevap verıyorsun sana sormadım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?