Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Dedektif tutmakla ilgili konusu vardı siyahbeyaz'ın. Tartışma yaşanmış orada sanırım o nedenle engellendi..

Hemen gelsin de ne oldu anlatsın bende çok merak ettim ya

okuyunca çok üzüldüm yaa...çaresizlik,hayal kırıklığı,bir taraftan umut...içim acıdı..Allah herkesin yardımcısı olsun..son durum nedir şimdi...

bi dakika ...konu sahibinin 9 aylık çocuğu yok muydu ? dedektiflik konusunda 2 gun önce 7 aylık hamiileyim demiş...2. çocuk mu oluyo?

bi dakika ...konu sahibinin 9 aylık çocuğu yok muydu ? dedektiflik konusunda 2 gun önce 7 aylık hamiileyim demiş...2. çocuk mu oluyo?

Hayır konu sahibi orda başka bir üyenin başka bı konudaki alıntısını yapmaya çalışmış fakat yapamis

seni kendime benzetiyorum biraz
Kriz durumlarinda hemen panikliyorsun ve birinin sihirli degnegi olsun da hayatiniza dokunup herseyi yoluna soksun istiyorsun

Elestirel anlamda yazmiyorum. Cidden benzetiyorum ben de boyle oluyorum bazen.

Yasadiklarin cok zor. Bebegine yalniz bakmak sen cabaladigini dusunurken birden terkedilmek.

Ama esini geri istiyorsan elestirmekten suclamaktan hirgurden uzak durmalisin.

Istemiyorum deme. Kurtarilamayacak bir evlilik degil sizinki.

Mesela gecen mesajinda babasi geziyor yazmistin. Bu tarz saldirilar yapma.
Icin disin bir biliyorum ama akilli olup dogru hamleler yapmak lazim.
Birak once gururu hesap sormayi bir kenara
Isler yoluna girerse pasa pasa sorarsin hesabini ama tartismadan baska yollarla.

Persembe gunu esin gelecek sanirim
Borek ve kurabiye yap ve ilk firsatta ona soyle.
Kizimizin ihtiyaclari cogaldi sen de gunlerdir disarida sefil oldun en azindan haftada 1 2kere bu sekilde yanina yemek koyayim disarida harcayip midene zarar verecegine kizimiza harcayalim de.
Suclamadan kibar guclu ve kendinden emin bir kadin ses tonuyla.

Ailenle gorustuk bunca zamanlik hayat arkadasimsin aramizdakileri aldatma konusunu fln onlarla paylasmadim Allah sasirtmadigi surece paylasmayi da dusunmuyorum ama senden de ayni olgunlugu bekliyuorym bekaret meselesiyle fln beni cok UZDUN de.

Senden boyle seyler beklemedigimden afalladim diye onore et mesela.

Sen disarida biz iceride perisan olduk.
Apar topar kacar gibi gitmeni gerektirecek kadar berbat bir es mi oldum ben diye sor
Cidden bunu sor. Kirgin ama kendinden emin bir ifadeyle.
Sormazsan cevabini bilemezsin varsayimlar tartismalar mesaj kavgalari doner durur.

Suclamak icin sormuyorum gercekten ogrenmem lazim
madem bosanmayi kafana koydun hayatimin geri kalani icin bu yikici olaydan almam gereken tum dersleri almaliyim de

Ve cevabina istinaden: ben seni aldatmadim. Bir kisiye goz ucuyla bile bakmadim. Ailene kotu gelinlik yapmadim. Insan icine cikarilmayacak kadar basit bir kadin olmadim. Kacar gibi gittin. Ne senin duzenin var simdi ne bizim. Gel bir plan yapalim. Gideceksen de perisan olmayalim bunca yilin hatirina.

Borcun harcin bitip bir duzen tutturana kadar bunu yapmaliyiz. Kendim icin degil kizimiz icin endiseleniyorum. Gunlerdir baba diyor sen de ben de ona borcluyuz.

Istersen haftada birkac kez gel yemegini ye kizinla oyna sonra gidersin. Disarda yiyecegin parayi kizimiza ayirirsin. Hem de miden ev lokmasi gormus olur. Baksana iyice cokmussun rengin solmus...
Ben disari cikarim yalniz kalmak istersen. Hem hava almis olurum boguldum bu evde. Sen de kizinla oynarsin...

Bence gel kal deme cunku bu mantikli bir fikir gibi gelmiyor bana esin bu kadar katiyken. Arasira gelip evin sicak ortamini gorup evde huzursuzluk yasamaadikca yumusayacagini dusunuyorum.

Bu arada evde esyasi var mi? Kiyafet fln?
Birkacini utule cantasina koy.
Cok kirginim emek vermeye hazirken gittin ama sana kiyamam boyle gezmeni istemiyorum herseye ragmen tertipli guclu bir babasi olmali kizimin diye gazla.

Oglumla ilgilenirken boluk borxuk yazdim kusura bakma arada kopukluk varsa
Onu uyutunca da yazdim.
Gozumden uyku akiyor ama yazdim.
Lutfen bir annenin uykusuz gecen gecesinin hatirina asla sesini yukseltmeyecegine suclamayacagina beddua ve tehdit etmeyecegine soz ver.
En azindan bir sure.
Beni kirdin beni yariyolda biraktin vb cumleler karsindakinin algilarina duvar orer.
Ama cok kirildim yari yolda bir basima kaldim gibi cumlelerin kalbine dokunma ihtimali hep daha yuksektir!duacinim...

özel msjım yok canım ama işte ne biliyim bi anlık bişey oldu bende bilmiyorum neden boşanacağız ama annesi boşa oğlum diyodu babası kızım kocanın istediğini yapmıyosan sen bilirsin fılan diyolardı ve bizim en büyük tartışmalarımız hep ben çalıştığım için oldu istemiyo çalışmamı bide milletin dedikodusu işte allah yardımcımız olsun ama zor sanırım bu konu nası başa çıkacağız bilmiyorum

niye banlandığı diğer konusunda görülüyor.

doktor hanım teselli vermiş. Boşver dedektifi, değmez...Dedektife para harcayacağına kişisel gelişimine yatır demiş.

Konu sahibesi de heme her zamanki gibi vermiş veriştirmiş...

Bu fevrilikle olmaz...

Ne olur bir şeyler yazın diyor.
birşeyler yazılıyor hem de yardımcı olarak.
hemen mesleğiniz soruyor, tuzu kuru diyor..
hem yardım istiyor, hem ahkam kesiyor..

sonra da siz haklıymışsınız eşim için kötü söz söyleyen herkesden özür dilerim diyor.
ki kimse kendinin söylediği kadar eşi için kötü söz söylemiş değil..herkesin en fazla söylediği, sorumsuz, aile babası olmaz gibi şeyler.
kendi ise salak diye saydırıyor....

3. hafta önce de mesaj atmayacağım demişti.
burdaki uyarılara rağmen mesaj atıyor.
fevri davranıyor.
onun için dua edenlere dahi fevri davranıyor.

banlandığı için burda yazamayıp eşine mesaj atar artık.
hırsını burdan çıkarır.

bu sinirli yapıyla olmaz

Son düzenleme:
carmello inan olsun tuzum kuru falan değil.....şu an maaşları dünya bankası ödüyor.....biriki sene sonra sevgili ülkemin bana biçtiği rakamı alacağım.....öyle ayrı bir eve çıkayım kira ödeyeyim durumunda değilim.......benimde başımda var bir tane adam çocuk yapmayı bilmiyormuydum....biliyorum ki anca kendim bakabileceksem......bunun içinde deli gibi ders çalışıyorum gençliğimi bu işe gömdüm anlayacağınız.......ama şu var ki resmin bütününü görebiliyorum gerek kendi evliliğimde gerek annemin ve arkadaşlarımın evliliğnde.......annem herşeye evet dedikçe babam başka bir istekle geliyordu iyice abartıp tüm sülalenin hastalarına baktırmakta dahil tüm çocuklara annem baktı......bu işin sonu yok anlayacağınız ..sadece basit bir aldatılma olayı değil adamlar seni her anlamda kullanmak istiyor iki öğün yemek karşılığı karın tokluğuna yani....şimdi annem sinir hastası....benim de bedenim bazı şeyleri kaldırmıyor ...burdaki yazıları okuyunca da bana afakanlar bastı.........konu sahibi kendine ediyor sadece allah çocuğuna güzel günler göstersin

canım tuzu kuruyu bana söylemişti.

ordan alıntı yaptım.

aile evinden ayrılmasını ve gönlüne göre şu an için iş bulamasa da, mc donalds'a gir iş olsun diye tavsiye etmiştim.

o bakımdan...

aslında hepimiz kendimizde gördüğümüz ve geçirdiğimiz şeyler doğrultusunda tavsiyede bulunuyoruz.

biz sıkıntı yaşadık onlar yaşamasın diye...Dediğin gibi bazen olayın dışında olanlar resmin tamamını görebiliyor.

dilerim o yavrucak anne babasıyla aynı çatı altında büyür...

Burdaki kadınlar gerçekten sadece stres atmaya giriyor sanırım wuracak insan arıyor olmalılar.Kim konu açsa
birsürü laf yiyip ya küsüyor ya kırılıyor.Ben bir anlık bir konu açtım bir kocamı aldatmadığım kaldı çok saçma yorum dolu konularda!
Caramello arkadas ,arkadaşın sinirli olması çok mu anormal,konuyu okuduysan hiç de anormal değil.Kim olsa haksız yere bu duruma düşen sinirli olur.Pepe arkadasın dedektiflikte yazdıklarını da okudum ,sonuçta o şimdi ne yapayım dememiş orda ama herkes psikolog sanarak kendini atıp tutuyor bence.Bu konuyu
baştan beri feci takip ediyorum ,çünkü çocuktan sonra eşlerde değişim olduğunu çok iyi yaşayan biriyim eşimden ve bizim de bebeğimiz war.
Konu sahibinin iş bul ewe çık gibi laflara ihtiyacı yok ki bunların farkındadır,o sadece kadınsal destek için girmiş orda da yazmıstı kimseye anlatamamış
derdini dostlarına falan diye.: Bu yüzden de kırıcı yorum yapmayın bence yeterince kırıcı olay yaşıyor kadın.Ben gülüp geçtim
konum dert gibi birşey değildi ama bu gerçek bir dert we kadın her defasında da büyük konuşmayın diyor .Yeterince konuşmuş,başına gelmedik kalmamış,ders almış,ders olsun sizlere diyor sadece.Kadın banlandı diye arkasından konusuna yazmak da iyiymiş

bennebileyim adım geçti diye cevap vereyim....bize ne soruyor söyle bize dedektiflik konusunda işe yaramayacağını boşuna para vereceğini söyledim....aa öylemiymiş sağol gerek kalmadı o zaman diyeceğine sert cevaplar aldım....herkesin sorunları var herkesin bir derdi var...ama ne nezaketi korumaktır önemli olan
arkasından yazıyoruzda sen de yazıyorsun...cevap hakkı her zaman var bunda büyütülecek birşey yok......konu sahibi bana bütün sinirini döküp rahatladığı özel bir mesaj atmış bir de beni engellemiş ben mesaj atamıyorum anlayacağın......çünkü duymak istemedikleri karşısında nezaketini koruyamıyor
arkadaş en başından yazsın biz de ne yazmayacağımızı bilelim.....sadece adamı eve nasıl bağlarım onun cevabını arıyorum dese sadece o konuda yardımcı olmaya çalışsak....

Sevgili arkadaşlar, bir de ne olursa olsun yazı üzerinden gidiyoruz. Yani, zaten yanlış anlaşılmaya müsait bir yer. Gülen suratlar, üzgün suratlar falan var ama mimikler yok. Mesela, bana da diğer konuda PEPE'nin yazdıkları biraz sert gelmişti tabii bu siyahbeyaz'ın özelden gönderdiklerini haklı çıkarmaz kesinlikle.
Her neyse, ben de çok yakında boşanacak biri olarak siyahbeyazın psikolojisini anlıyorum. Evet fevri birisi ama zor zamanlardan geçiyor. Birbirimize yüklenmek yerine kadınsı sorunlarımıza destek olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Acaba bu banlama olayı nasıl KK'de. Yani, belli bir süre sonra kalkıyor mu?

Ama ben çok merak ettim şimdi son durumu ...

Dedektif tutmakla ilgili konusu vardı siyahbeyaz'ın. Tartışma yaşanmış orada sanırım o nedenle engellendi..

Hemen gelsin de ne oldu anlatsın bende çok merak ettim ya

Dedektif tutmak istemiş.
Başka bi kadın yüzünden terkedilip terkedilmediğini öğrenmek istiyor olmalı..

Hayır siyahbeyazın bi tane çocuğu var hamile değil.
Başka birinin mesajını alıntı yapmaya çalışmış yapamamış .

Siyahbeyaz evliliğini hala kurtarmak ümidi taşıyan bir anne.
Kocasının terkedişine sessiz çığlıklar atan bir kadın...
İçi yanıp kavrulan konuşmakla konuşmamak yapmakla yapmamak arasında mekik dokuyan bir kadın.
İncinmiş kırılmış biçare sesli sessizlikten usanmış biri...

Onun yerinde olmamam onu anlamadığım anlamına gelmez.
Onun yanındayım onunla düşünen biriyim sadece.

Lütfen burdaki herkes onunla düşünsün onunla bir olsun.
Yeterince kırık zavallı kalbi bizde üstüne gidersek nice olur durumu...

sürekli cevap hakkı doğuyor.....inan canım bu durumu sapına kadar ben de yaşıyorum boşanma aldatılma.....benim yaşım geçiyor.....çocuk istiyorum ...çocuk yaparsam .tek başıma nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum....eğer adamın kadrolu bir işi yoksa tamamen vicdanına kalmış birşey çok araştırdım......benimki tek kadınla yetinemiyormuş peki öyle olsun ........ister boşan ister boşanma çocuk yapma yaşım geçiyor ...ben sırf merakımdan beş milyarı da verdim...konu sahibine verme diyorum boşa verirsin........
kocasını her şeye rağmen istiyorsa hiçbir konuda hesap sormamalı ....bir istekte bulunmamalı ....evlilikte kendi için bir talebi olmayacaksa ve kocasının her dediğine evet diyecekse adam gelir niye gelmesin.......ama siyahbeyazın sesinin çıkmaması gerekiyor.........ha bu duruma değer mi bence değmez......konu sahibi de bunu görecek değmeyeceğini görecek

Pepe sende cok sert cevap vermissin, siyah beyaz zaten belkide hayatinin en zor gunlerini yasiyor. Soylediklerin hatali demiyorum ama uslup biraz daha yumusak olabilirdi. Gercekten burada yazarken birbirimizi goremedigimiz icin yanlis anlasilma ihtimali de artiyor. Siyah beyazin bizimle konusmaya ihtiyac duydugu bu gunlerde banlanmasi kotu olmus, kizcagazin dertlesecek kimseside yoktu.

Ne kadar sürecek acaba bu ban olayı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…