- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
bi dakika ...konu sahibinin 9 aylık çocuğu yok muydu ? dedektiflik konusunda 2 gun önce 7 aylık hamiileyim demiş...2. çocuk mu oluyo?
Haklısınız benım ıcın dönmesı zor,ben de dedıgınızı yapacagım fıkırlerınız ıcın teşekkurler ama ınanın
gulemıyorum yuzumde bır acı var maskeden bıle görunuyor bayramda tum akrabalar ''siyahbeyaz
cok uzgundu bırsey mı var''demısler gızlıden annemlere sormuslar(
Bgn yemek yapcam vercem iyi davranacağım .Bebeğimin rızkını dısarda kalarak yemesıne dayana
mıyorum cok uzuluyorum.ELMAYRA senın konunu görmustum ayrıldın mı esın arıyor mu hala?
SEMIYORUM sen mı gıtmıstın eın barısmak ıstedı?özelden yazarmısın?
carmello inan olsun tuzum kuru falan değil.....şu an maaşları dünya bankası ödüyor.....biriki sene sonra sevgili ülkemin bana biçtiği rakamı alacağım.....öyle ayrı bir eve çıkayım kira ödeyeyim durumunda değilim.......benimde başımda var bir tane adam çocuk yapmayı bilmiyormuydum....biliyorum ki anca kendim bakabileceksem......bunun içinde deli gibi ders çalışıyorum gençliğimi bu işe gömdüm anlayacağınız.......ama şu var ki resmin bütününü görebiliyorum gerek kendi evliliğimde gerek annemin ve arkadaşlarımın evliliğnde.......annem herşeye evet dedikçe babam başka bir istekle geliyordu iyice abartıp tüm sülalenin hastalarına baktırmakta dahil tüm çocuklara annem baktı......bu işin sonu yok anlayacağınız ..sadece basit bir aldatılma olayı değil adamlar seni her anlamda kullanmak istiyor iki öğün yemek karşılığı karın tokluğuna yani....şimdi annem sinir hastası....benim de bedenim bazı şeyleri kaldırmıyor ...burdaki yazıları okuyunca da bana afakanlar bastı.........konu sahibi kendine ediyor sadece allah çocuğuna güzel günler göstersinniye banlandığı diğer konusunda görülüyor.
doktor hanım teselli vermiş. Boşver dedektifi, değmez...Dedektife para harcayacağına kişisel gelişimine yatır demiş.
Konu sahibesi de heme her zamanki gibi vermiş veriştirmiş...
Bu fevrilikle olmaz...
Ne olur bir şeyler yazın diyor.
birşeyler yazılıyor hem de yardımcı olarak.
hemen mesleğiniz soruyor, tuzu kuru diyor..
hem yardım istiyor, hem ahkam kesiyor..
sonra da siz haklıymışsınız eşim için kötü söz söyleyen herkesden özür dilerim diyor.
ki kimse kendinin söylediği kadar eşi için kötü söz söylemiş değil..herkesin en fazla söylediği, sorumsuz, aile babası olmaz gibi şeyler.
kendi ise salak diye saydırıyor....
3. hafta önce de mesaj atmayacağım demişti.
burdaki uyarılara rağmen mesaj atıyor.
fevri davranıyor.
onun için dua edenlere dahi fevri davranıyor.
banlandığı için burda yazamayıp eşine mesaj atar artık.
hırsını burdan çıkarır.
bu sinirli yapıyla olmaz
carmello inan olsun tuzum kuru falan değil.....şu an maaşları dünya bankası ödüyor.....biriki sene sonra sevgili ülkemin bana biçtiği rakamı alacağım.....öyle ayrı bir eve çıkayım kira ödeyeyim durumunda değilim.......benimde başımda var bir tane adam çocuk yapmayı bilmiyormuydum....biliyorum ki anca kendim bakabileceksem......bunun içinde deli gibi ders çalışıyorum gençliğimi bu işe gömdüm anlayacağınız.......ama şu var ki resmin bütününü görebiliyorum gerek kendi evliliğimde gerek annemin ve arkadaşlarımın evliliğnde.......annem herşeye evet dedikçe babam başka bir istekle geliyordu iyice abartıp tüm sülalenin hastalarına baktırmakta dahil tüm çocuklara annem baktı......bu işin sonu yok anlayacağınız ..sadece basit bir aldatılma olayı değil adamlar seni her anlamda kullanmak istiyor iki öğün yemek karşılığı karın tokluğuna yani....şimdi annem sinir hastası....benim de bedenim bazı şeyleri kaldırmıyor ...burdaki yazıları okuyunca da bana afakanlar bastı.........konu sahibi kendine ediyor sadece allah çocuğuna güzel günler göstersin
bennebileyim adım geçti diye cevap vereyim....bize ne soruyor söyle bize dedektiflik konusunda işe yaramayacağını boşuna para vereceğini söyledim....aa öylemiymiş sağol gerek kalmadı o zaman diyeceğine sert cevaplar aldım....herkesin sorunları var herkesin bir derdi var...ama ne nezaketi korumaktır önemli olan
arkasından yazıyoruzda sen de yazıyorsun...cevap hakkı her zaman var bunda büyütülecek birşey yok......konu sahibi bana bütün sinirini döküp rahatladığı özel bir mesaj atmış bir de beni engellemiş ben mesaj atamıyorum anlayacağın......çünkü duymak istemedikleri karşısında nezaketini koruyamıyor
arkadaş en başından yazsın biz de ne yazmayacağımızı bilelim.....sadece adamı eve nasıl bağlarım onun cevabını arıyorum dese sadece o konuda yardımcı olmaya çalışsak....
Ama ben çok merak ettim şimdi son durumu ...
Dedektif tutmakla ilgili konusu vardı siyahbeyaz'ın. Tartışma yaşanmış orada sanırım o nedenle engellendi..
Hemen gelsin de ne oldu anlatsın bende çok merak ettim ya
bi dakika ...konu sahibinin 9 aylık çocuğu yok muydu ? dedektiflik konusunda 2 gun önce 7 aylık hamiileyim demiş...2. çocuk mu oluyo?
Sevgili arkadaşlar, bir de ne olursa olsun yazı üzerinden gidiyoruz. Yani, zaten yanlış anlaşılmaya müsait bir yer. Gülen suratlar, üzgün suratlar falan var ama mimikler yok. Mesela, bana da diğer konuda PEPE'nin yazdıkları biraz sert gelmişti tabii bu siyahbeyaz'ın özelden gönderdiklerini haklı çıkarmaz kesinlikle.
Her neyse, ben de çok yakında boşanacak biri olarak siyahbeyazın psikolojisini anlıyorum. Evet fevri birisi ama zor zamanlardan geçiyor. Birbirimize yüklenmek yerine kadınsı sorunlarımıza destek olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Acaba bu banlama olayı nasıl KK'de. Yani, belli bir süre sonra kalkıyor mu?
Pepe sende cok sert cevap vermissin, siyah beyaz zaten belkide hayatinin en zor gunlerini yasiyor. Soylediklerin hatali demiyorum ama uslup biraz daha yumusak olabilirdi. Gercekten burada yazarken birbirimizi goremedigimiz icin yanlis anlasilma ihtimali de artiyor. Siyah beyazin bizimle konusmaya ihtiyac duydugu bu gunlerde banlanmasi kotu olmus, kizcagazin dertlesecek kimseside yoktu.
Gecen sefer kisa surmustu, umarim 1-2 gunluk birseydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?