- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
ah canım ahhh bak tısortunu kesmek ne demek ne kadar cocukca dımı ılerde guleceksın buduruma hiç bir kavganın nedenı ben degılım demıısn ona sorsan oda degıl ... sevıldıgını hıssetmeyınce ınsan kötu oluyor demıısn kım kötu olmazkı ama hepımız hergun sevıldıgımızı hıssedıyormuyuz acaba... bıraz yalnız olmadıgın dusunsen yasadıgın duyguları hepımz yasıyoruz . her evlı kadın annen yengen hergun sevıldıklerını kocaları tarafından hıssedıyorlarmı acaba
ben olsam cıkardım evden ailende yenı bır baslangıc yapıcaz dıye ıkna et yardımcı olsunlar . vıcık vıcık olamkta rahatsız eder yanı. dusunsene esinin aılesının orda olsanız yenge amca gelıp dursa ne hıssedersın bısı demzsın ama emn ol demedık bırakmayız bız kadınlar. bu hayattta ne unutulmuyorkı en acısı ölümler evlat acıları hayat devam edıyor . eşin dönunce emınım hersey 3-5 aya kalmaz unutulur . bence senın bıde en buyuk problemın herseyı saece sen yasıyormus gıbı hıssetmen . ınsanlar neler yasıyorlar ne ayrılıklar ne yuz göz olmalar ama hala yuzyuze bakabılıyorlar.
afferım sana yıne ıgnelemısısn adamı gezıp tozuyormus . kım ıstemez evde mıs gıbı sıcacık oturrayım cayımı yuudmlayıp kıızmı seveyım kuruyemıs meyve yıyeyım Allh askına yapma . adamı bu kadarv vıcdansız yapma . bak gelıyım demıs msj at yarın evı toparla söle gıyın abartma ama suslen en sevdıgı yemegı yap gelsın kımseyı cagırma ailenın haberı olmasın .kııznı sevsın .sonra dekı bende mesela mantı yaptım yermıısn hazırla yesın sonrasından cocuktan muhabbet ac. ıgneleme bırak haftalar sonra konusursunz sorunları önce bır fırtına durulsun atıkları sonra toparlanır. fırtına devam ederken atıklarını temızlemek ımkansızdır . ama sanırım senın degısmen lazımm imayı ve ıgnelemeyı bırakmalıısn. evlılk kolay kurulmuyor ve herkes yasıyor bunu canımm kayınvalıdenı cagır yanına anne gel de ılışkınızı bılmıyorum ama yada annen cagırsın . ya sızde bence bısı yok klasık sıkılmıs erkek evlılıge adapte olammaıs baskı altında hıısetmıs ve cocuk ebeveynler bekarlıga alısmıs zmanında. iğneleme ve hep bız senı özledık cumleelrı kur . yoklugunu hıssedıyorum de. hıslerını duygularını söle elalem ne der ona göstercem öğretılmiş duuncelerle yola cıkma ego tatmınıne gıtmee
Anlatmak istediğim herşeyi yazmışsın :) Sanırım aranızda en yaşlısı benim...21 yıllık evliyim..43 yaşına basmak üzereyim...Her günüm güllük gülistanlık geçmedi...Ciddi problemlerimizde oldu yerine göre... Ama iyikide fevri davranmamamışım...Ve iyiki de vaz geçmemişim....Kesinlikle sakin olmak sabırlı olmak lazım....Neticede bu adamı severek evlendinse yanılmış olamazsın...Üstelik kayınvalide v.s gibi problemlerin de yok...Bence herşeyi düzeltebilirsiniz...