- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
ah canım ahhh bak tısortunu kesmek ne demek ne kadar cocukca dımı ılerde guleceksın buduruma hiç bir kavganın nedenı ben degılım demıısn ona sorsan oda degıl ... sevıldıgını hıssetmeyınce ınsan kötu oluyor demıısn kım kötu olmazkı ama hepımız hergun sevıldıgımızı hıssedıyormuyuz acaba... bıraz yalnız olmadıgın dusunsen yasadıgın duyguları hepımz yasıyoruz . her evlı kadın annen yengen hergun sevıldıklerını kocaları tarafından hıssedıyorlarmı acaba
ben olsam cıkardım evden ailende yenı bır baslangıc yapıcaz dıye ıkna et yardımcı olsunlar . vıcık vıcık olamkta rahatsız eder yanı. dusunsene esinin aılesının orda olsanız yenge amca gelıp dursa ne hıssedersın bısı demzsın ama emn ol demedık bırakmayız bız kadınlar. bu hayattta ne unutulmuyorkı en acısı ölümler evlat acıları hayat devam edıyor . eşin dönunce emınım hersey 3-5 aya kalmaz unutulur . bence senın bıde en buyuk problemın herseyı saece sen yasıyormus gıbı hıssetmen . ınsanlar neler yasıyorlar ne ayrılıklar ne yuz göz olmalar ama hala yuzyuze bakabılıyorlar.
afferım sana yıne ıgnelemısısn adamı gezıp tozuyormus . kım ıstemez evde mıs gıbı sıcacık oturrayım cayımı yuudmlayıp kıızmı seveyım kuruyemıs meyve yıyeyım Allh askına yapma . adamı bu kadarv vıcdansız yapma . bak gelıyım demıs msj at yarın evı toparla söle gıyın abartma ama suslen en sevdıgı yemegı yap gelsın kımseyı cagırma ailenın haberı olmasın .kııznı sevsın .sonra dekı bende mesela mantı yaptım yermıısn hazırla yesın sonrasından cocuktan muhabbet ac. ıgneleme bırak haftalar sonra konusursunz sorunları önce bır fırtına durulsun atıkları sonra toparlanır. fırtına devam ederken atıklarını temızlemek ımkansızdır . ama sanırım senın degısmen lazımm imayı ve ıgnelemeyı bırakmalıısn. evlılk kolay kurulmuyor ve herkes yasıyor bunu canımm kayınvalıdenı cagır yanına anne gel de ılışkınızı bılmıyorum ama yada annen cagırsın . ya sızde bence bısı yok klasık sıkılmıs erkek evlılıge adapte olammaıs baskı altında hıısetmıs ve cocuk ebeveynler bekarlıga alısmıs zmanında. iğneleme ve hep bız senı özledık cumleelrı kur . yoklugunu hıssedıyorum de. hıslerını duygularını söle elalem ne der ona göstercem öğretılmiş duuncelerle yola cıkma ego tatmınıne gıtmee
Düşündüğünün kanıtı olur haklısın.. Ama baksana bu iş saçma sapan bir hal aldı. Eğer barışma ihtimalleri varsa belki o süreçte eşi hatasını anlar. Ya da ne bileyim, durumunu toparlayınca, maddi olarak kızını ve karısını da dara sokmadan ayrılıp gider. Politik davranmak gerek biraz.
Ama tabi ben evli değilim ve kendimce akıl veriyorum. Eğer yanlış önerilerde bulunuyorsam uyarın lütfen. :)
Çözüm üretmek yada yanlışı görmek için evli olmak gerekmiyor.. Bence gayet mantıklı çözüm üretme çabası..Ama sanırım hepimizin ortak düşüncesi bu evlilik bir şekilde kurtarılabilir şeklinde....
Kimse istemez ki boşanmayı..
Ama barışacaklarsa da eşinin hatasını anlayarak gelmesi lazım öyle değil mi?
Eşim öyle evde düzgün konuşacak biri değil,diyorum ya ev batıyor adam gelir gelmez saçmasapan birine dönüşüyor
kızlar mesaj attım o da ''yrn gelırım o zaman ''dedı,ben de ''perşembe veya cuma gel ayarla''dedim ok dedi.
Günlüğümü de okumus ama afedersınız köpek olsa yumusardı yanı o kadar gözyası döktugum gunluge yıne adamda tık
yok.Sadece kendı acısından bakan o aslında ben degılım.Ben canı yanan ve cırpınan kısımdayım hanı anıden
terk edılen kımse o öyle olur ya o sekıldeyım ben sadece.
Evde kalmasını ben de istiyorum en azından yenı halimi ve düzenimizi görur;kaçılacak bırsey olmadıgını anlar belkı,
ama kabul de etmez ınatcı oldugundan..Ama 1 gunde cocugumun 1 haftalık mama parasını yemesıne de tahmmulum
yok artık 30haftalık mama parasını yedı bır aydır((Kalsın zaten araba satıldıgı anda gıdecek yanı en cok belkı
1hafta kalır.Olmaz mı??Ama kabul etmez nasıl ıkna ederım kı??
Anlaşamayacagımıza da emınım nafakada cunkı ben 1700 falan ısteyecegım 3800 para alıyor ve bebegıme
bın ısteyecegım bana ev masrafıma 700 ama o da reddedecek borclarım var dıye tartısma cıkartıp yıne bencılce
yaklasacak ve yıne benden anlayıs bekleyecek!
Tam 1 ay oldu kızlar ve bır aydır bır adım atma dusuncesı olmadı duzelmek ıcın ok demeyecegı cok ortada artık
o kadar kararlı ve net kı keske evlılıgı kurtarmak ıcın dogumdan sonrakı dönemde bu kadar kararlı olsaydı
coktan herşey duzelmıs olurdu..
Eve cagırsam da kızımı ıkı sevıp 40dkda gıdıyor hemen asla oturmuyor ayakustu batar gıbı ev davranıyor,
hemen kacıyor bırsey yemıyor aclıktan da ölse ınat edıyor .Yanı sorunları konusma dıyorsunuz da zaten
konusulacak sey bırakmıyor kı ben melek olsam da o seytan görecek hep benı nasıl olduysa anlamadım!
Yanı böyle de davransam yıne evden gıdecek gece,davranmasam da gıdecek hep gıdıyor
KIZLAR PERS GUNU ONUNLA NELER KONUSMALIYIM FIKIRLERINIZI YAZAR MISINIZ?
SHINNING ARKADASA EKLEYECEKLERINIZ VAR MI?
KAYINVALIDEM ARARSA GELIN DIYIM MI NE YAPAYIM SİZCE?
shining e kesinlikle katilmiyorum
zaaten adamin ustune gittikce kaciyor sen barismak istedigin iccin kal dedigini dusunecek
gelicekse kendi gelsin
neden ben alttan almak zorundayim fln diosun haklisin da
simdi amiyane tabir olcak ama
at once sevilir sonra ustune binilir
bugun ati sevme gunu..
özur dılerım 3-4kez göndermıs hep yazdıklaırmı.Esım shınnıng dedıgını kabul etmez hatta ev bulana kadar dur da
desem takmıs eve oraya gelmem dıyordu baska bırsey demıyordu..Yanı adam resmen benım demem gerekenlerı söyluyor
o suclu ama benı suclu göruyor.Gercekten bebegım olmasaydı ben ceker gıderdım asla da dönmezdım ona.
Ama o hem her lafıma hakaretle karsılık vererek hem gıderek benden medenıyet nasıl beklıyor bılmyıorum.Kesın
nafakada da anlasamayacagız cunkı en son mesajda 2500 vereyım barı yetmedı bın lıra dıye dalga gecmeye
calısmıstı hadsiz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?