• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Evet bgn annesı aradı gıtmıs ordan ''bız her türlü köşeye sıkıştırdık,kabul etti dönmeyi.Gelirse lütfen hiçbirşey
olmamıs gıbı hosgeldın de sıcak davran.Biraz ılımlı olmanı rica ediyorum.Çok kötüydü zaten psikolojisi berbat,
iyice borçlanmış çok üzgündü .Sen de az alttan al lütfen tamam de geç .Bebeğiniz için çabalamalısınız,
tek sızın aıle yıkılmayacak kı bızım aıle senın aılen özellıkle bebegınız de yıkılacak.Yuva kurmak zor yıkmak
kolaydır .Maddi-manevi destek olmaya çalış lütfen kurtarın yuvanızı.Daha çok yenisiniz,evliliğiniz tam oturmadan
ayrılmayın.Deneyin biraz çabalayın.'' gibi şeyler dedi ama gelmeyeceğine eminim bu kadar şeyden sonra ne yüzle gelecek ki...
Ama sizce beni mi hatalı buluyorlar da direk benden birşey beklıyorlar? İstanbul'dayım cnm.

1. si bence seni hatalı bulmuyorlar ama senden bu konuda beklenti içindeler..Ve bunun nedeni sana güvenmeleri ve sen biraz daha alttan alırsan sorunun çözülme ihtimali var gibi görünüyor olması...
2. si aslında kayınvaliden bence doğru tespitlerde bulunmuş gibi...
Vede eşin bence parası olsa kızından esirgemeyecek gibi ama şu anda cidden bir şekilde dar boğaza girmiş...Eğer o ılımlı bir yaklaşımla gelir ve sende sinirlerine hakim olmayı başarırsan bence siz yeniden bir araya gelirsiniz...
Ama bir araya gelmek her sorunun çözüldüğü anlamınada gelmez...Sabır göstermeniz gerekebilir...Beklentilerinizi düşürmek askıya almak zorunda kalabilirsiniz..Ama sonucunda kızınıza huzurlu bir aile ortamı sunma ihtimali varsa bence bunlara değer.....

Canim cok sevindim annesinin soylediklerine, bence seni suclamiyor. Sadece evliliginizi kurtarabilmek adina caba gostermeni tica etmis. Eger gelirse yada ararsa lutfen sakin ol canim, adam zaten borca batmis. Simdi paradan bahsetsen daha cok bunalacak, baksana koseye sikismis her konuda. Sen anlayisli ve sevgi dolu olmayi dene son bir kez kizinin hatiri icin. Bak bu kadar kisi barisin diye duaciyiz, her gun konunu takip ediyoruz.

Gelmedı ve aramadı bu kadar seyden sonra ne gelır ne arar kızlar,ben de ondan nefret
edıyorum hala bılmıyorum ama zor.Onları da ıdare etmek ıcın ''tamam''deyıp gectı bence,
o hayatta bu ınadı bırakmaz gıbı gelıyor .Dün en son mesajı da cocugumu alcam dı bılıyorsunuz.

Ha bır de bugun cok merak ettıgım sey;2 gun daha tatılı varken neden aılesınde kalmıyor
da tekrar sokaga gelıyor sız de şüphelı bulmuyor musunuz bunu kızlar??Çatlıyorum kımde
kalıyor dıye su anda!

Son düzenleme:
Gelmedı ve aramadı bu kadar seyden sonra ne gelır ne arar kızlar,ben de ondan nefret
edıyorum hala bılmıyorum ama zor.Onları da ıdare etmek ıcın ''tamam''deyıp gectı bence,
o hayatta bu ınadı bırakmaz gıbı gelıyor .Dün en son mesajı da cocugumu alcam dı bılıyorsunuz.

Ha bır de bugun cok merak ettıgım sey;2 gun daha tatılı varken neden aılesınde kalmıyor
da tekrar sokaga gelıyor sız de şüphelı bulmuyor musunuz bunu kızlar??Çatlıyorum kımde
kalıyor dıye su anda!

canım bak bu olumlu bi gelişme cok sevindim
kayınvalidenin tutumu oldukça olgun
evhamlarını bi kenara bırak artık
güven şu eşine, evet seni cocugunla bırakıp gitmesi acımasızca geliyor ama kimbilir o da içinde neler yaşadıda bu noktaya geldi
bunun sebebini illa farklı şeylere bağlama
adam şu an sıkıntıda hiçkimsenin yanına sığamıyordur
aileside biraz üstüne gelince bunalmış kaçmıştır bence bu kadar
altında farklı sebepler arama
kendini suan sadece cocuguna verip beklemede kal lütfen...
hatasını yavaş yavaş anlayacaktır

sonuç güzel olacak inşallah...

Evet bgn annesı aradı gıtmıs ordan ''bız her türlü köşeye sıkıştırdık,kabul etti dönmeyi.Gelirse lütfen hiçbirşey
olmamıs gıbı hosgeldın de sıcak davran.Biraz ılımlı olmanı rica ediyorum.Çok kötüydü zaten psikolojisi berbat,
iyice borçlanmış çok üzgündü .Sen de az alttan al lütfen tamam de geç .Bebeğiniz için çabalamalısınız,
tek sızın aıle yıkılmayacak kı bızım aıle senın aılen özellıkle bebegınız de yıkılacak.Yuva kurmak zor yıkmak
kolaydır .Maddi-manevi destek olmaya çalış lütfen kurtarın yuvanızı.Daha çok yenisiniz,evliliğiniz tam oturmadan
ayrılmayın.Deneyin biraz çabalayın.'' gibi şeyler dedi ama gelmeyeceğine eminim bu kadar şeyden sonra ne yüzle gelecek ki...
Ama sizce beni mi hatalı buluyorlar da direk benden birşey beklıyorlar? İstanbul'dayım cnm.

Seni hatalı bulmuyolar burdan okuduğuma göre.
Ortalığı yumuşatmaya çabalıyolar yazık napsınlar.
Onlar ister mi evlatlarının yuvasnın yıkılmasını sürünmesini...

Senden de rica etmişler bak.
Çirkef bi aile olsalardı çok daha değişik konuşurlardı emin ol.

Geri dönecek gibime geliyo benimde.
Ama zamana ihtiyacınız var ikinizinde.
Sinirlerinizin yatışması en önemlisi de onun hatalı taraflarını değiştirmesi gerekir.
Seni tekrar kazanmak için sadece ılımlı olması gerekmez aynı zamanda kocan olmayı haketmeside gerek tam anlamıyla.

Haklısınız kızlar ama kayınvalıdem gelırse ''hosgeldın''de ,hıcbırsey olmamıs gıbı davran
bır sure rahat bırak kendı halınde olsun falan dedı yanı benım içimde patlasın mı herşey?
Hanı bu sekılde davranmayı 2 hafta oncesıne kadar zaten dusunuyordum da su anda
fikrim yok zaten o hayatta da gelmez,gelse de ben böyle davranacaksam yıne olan bana
olacak.Zaten gelmez o da %100 yani.Avukat tutar celp yollar salı çarsmba.

Kızımla vakıt gecırdık bgn tum gun basbasa süperdi,cok tatlı bır melek maaşallah herşeye
uyumlu :))) Ama hıc uyumadı hala da uyumuyor bu benı cok yoran kısım iştee,hep peşimde
oluyor evde .Ama onunla yasamayı ögrendık ben onu alıp gıttıgım yere koyup ısıme devam
edıyorum yanı bu konuda da esıme bırsey kalmayacak gıbı .Umarım sinsi bir plan içinde
değildir.Salı günü bir arkadasımın tanıdıgı hocaya gıtcez:))İlk kez hocaya gıtcem cok
heyecanlıyım:)

Haklısınız kızlar ama kayınvalıdem gelırse ''hosgeldın''de ,hıcbırsey olmamıs gıbı davran
bır sure rahat bırak kendı halınde olsun falan dedı yanı benım içimde patlasın mı herşey?
Hanı bu sekılde davranmayı 2 hafta oncesıne kadar zaten dusunuyordum da su anda
fikrim yok zaten o hayatta da gelmez,gelse de ben böyle davranacaksam yıne olan bana
olacak.Zaten gelmez o da %100 yani.Avukat tutar celp yollar salı çarsmba.

Kızımla vakıt gecırdık bgn tum gun basbasa süperdi,cok tatlı bır melek maaşallah herşeye
uyumlu :))) Ama hıc uyumadı hala da uyumuyor bu benı cok yoran kısım iştee,hep peşimde
oluyor evde .Ama onunla yasamayı ögrendık ben onu alıp gıttıgım yere koyup ısıme devam
edıyorum yanı bu konuda da esıme bırsey kalmayacak gıbı .Umarım sinsi bir plan içinde
değildir.Salı günü bir arkadasımın tanıdıgı hocaya gıtcez:))İlk kez hocaya gıtcem cok
heyecanlıyım:)

Allah iyiliğini versin:)))
git bakalım yer gök dua üzerine
bak aslında beklentilerini azaltmaya başladın yavaş yavaş
mutlu olabilmek için en güzeli bu, çünkü karşındakini değiştiremiyosun
herşey zamanla olacak seninde eşininde uç noktalarınız törpülenecek
birbirinizi affedebilmek şu süreci hafızanızdan silebilmek kolay olmıcak
ama hala sevginiz varsa birbirinize er geç olacak

bırak celp, dava düşünmeyi
açılsa bile sonunda dönüş yaşayabilirsiniz
hiçbirşey için umudunu yitirme arkadaşım
çocuğun için sonuna kadar denemelisin...

kalıyor dıye su anda!

Belkide arayı düzeltmek için hemen geri dönmüştür...Oda gururuyla doğrular arasında gidip geliyodur...
Bu arada sende çocuğu göstermem demiştin ona... Oda alırım dedi v.s v.s Yani kavga durumlarında herşey söylenir... Ama barışılınca unutulur zamanla.....İyi düşünelim iyi olsun... Ama en önemlisi senin ve kızın hakkında en hayırlısı neyse öyle olsun....

1 hafta hıc aramayacagım mesaj atmayacagım kızım ıcın arar mutlaka,ama bence kesınlıkle gelmez aybası maas alıp
yıne orda kalır veya ev tutar.Tanıyorum ınatcı ve bu kadar olaydan sonra aılemın yuzune
de bakamaz zaten aılesının zoruyla cocuk ıcın gelmesı de benım ıcın bırsey ıfade etmeyecektır.

Bir de gunlugumu falan da hala görmemıs gecen soyledım sasırdı bgn polısevındeyse okur

Hiç sanmıyorum ve zaten ılk kavgada yıne bıtecek bırsey ıcın ugrasmak da zor gelıyor:((
Annelerını gecıstırıp kacmıs bellı kı mesaj atmadı bıle..

canım mesaj göndermişsin ama cevap gitmiyor 100 mesaj olayından dolayı ben kısaca anlatayım burdan zaten bende içimi dökmek istiyordum :(:(:(
biz eşimle farklı illerde görev yapıyoruz, eşimin ailesi rahat bırakmıyordu işte sürekli yanlarına gitmemi istiyolardı ama kaldığım yere 4 saat uzaktalar ,yetemedim bir türlü, eşim desen ailesinin ağzına bakan biri , ailesi mutluysa mutluyuz değilse değliz :(
birde eşim sürekli babamı arayıp sürekli benden boşanmak istediğini söylüyordu yani mesela 2 haftada 1 kez arıyordu boşanıcam kızınızdan diye, çocuğumuz yok, 4 aydır işte ne aradı ne sordu 1 kez bile , bende en sonunda dayanamadım artık açtım davayı :(bazen dayanamıyorum çok bunalıyorum

kv nin soyledikleri cok yapici tebrik ediyorum onu. Benim kv olsa destek olmadigi gibi oglunu daha fazla kiskirtirdi ve bizim ayrilmamiz icin coktan elinden geleni yapmisti.

Siyahbeyaz çok sevindim bu gelişmeye. Hadi bakalım inşallah döner. Sen de annesinin söylediği gibi sakin olmalısın. Öfkeni frenle biraz. En azından şu şeyler bir yatışsın, sorunlarınızı konuşarak çözmeye çalışırsınız. Çocuğum için çocuğum için diyordun, dönerse ilk aklına çocuğun gelsin ve kavga etme onunla. Şunu dedin bunu söyledinleri bırak bir kenara. Hakkında hayırlısı olsun.

Hiçbir dönüş olmayacağına adım kadar eminim öyle birşey yapmayacak
Bu sabah çok mutsuz uyandım regl olmak üzereyım iyice stres yapıyor
bu durum..
Bgn yarın arabayı satcak dava acıp esyalarını almaya gelecek hıssedıyorum..

Son düzenleme:
Hiçbir dönüş olmayacağına adım kadar eminim öyle birşey yapmayacak
Bu sabah çok mutsuz uyandım regl olmak üzereyım iyice stres yapıyor
bu durum..

Hava da kapalı, bu griliğinde psikolojisinde etkisi vardır, en azından benim psikolojimde etkisi olduğundan herkesi de etkiler diye düşünüyorum. Hadi biraz hareketlen, bişeyler yap, bu havada dışarı çıkamayacağına göre evde yapacak bişeyler bul, canlı bir müzikle başlayabilirsin mesela, biraz da olumlu düşün, olduğu kadar olmadığı kader... Önce elinden geleni yap ama bak kayınvaliden de elinden geleni yapmış, lütfen olumsuz düşünmeyi bırak...

kayinvalidene kizma bence

yani ne diyebilir ki oglunu da uyarmis seni de uyariyor bunda kotu bise yok

annemin bir lafi vardir her duydugumda beni sinir eden ve sonunda annemi hakli cikaran

' dur bakalim'

gelirse gelsin sen bise deme biraz zaman gecsin

simdi ikinizde firindan cikmis gibisiniz biraz sogumayi bekleyin mesaj da atma nerde kaliosa kalsin

gelmesse kendi kaybeder

Aslında kızmıyorum kızlar ama sunu dusununce kızıyorum:Kendı kızları veya diğer
bayıldıkları eltımın olayı olsaydı coktaan gelırlerdı coktaan halledılırdı ben bu ayrıma
sinir oluyorum,uzaktayım ya benı tanımıyorlar ve takmıyorlar .Hep düşünürdüm
boşansam da hıcbırı takmaz derdım aynı bunun gıbı oldu.İnsan bırsey yapmasa da
bır gelır yanı torununu görur en azından aılelerle konusur ne bıleyım,onlar onunla
gelseydı mesela esım mecburen evde kalmaz mıydı kalırdı..Hanı kımsenın elınden
gelenı yapmaması benı sınır edıyor...Mesela ablası da evlılıgının baslarında esıyle
bosanacaklarmıs evıne gelmıs falan aıleler zorla barıstırmıslar sımdı 8-9 yıllık
evlı .Yanı bunlar bırer aşama ve kendı kızlarındakı durum gıbı dusunmelerı gerekmez
mıydı zorla mı cagıracagım ben dedım onlara mutlaka gelın dıye ,eşim çakallık
yaptı gıttı ve onları kandırıp geldı.:( Zaten yuzune tüküresım var gelmese de olur.!
Tek üzüntüm bebegım bir haftadır BABA demeyı ögrendı ve devamlı bana dıyor offf..

aslında kendi kızları yerine kouyp düşünseler herşey daha farklı olurdu ama tam tersi onlar çocuklarının bizi aramamasından mutluluk duyuyor :( bu nasıl insanlık böyle :( allah yardımcımız olsun :( sabırlı olmalıyız, bebeğinden güç al :(

Back