Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Sesini kaydedip sesli mesaj at ama yorum yapma :) O mesaj atsa da iyi yada kötü cevap yazma...Duysun bakalım bebişi nasıl baba diyor ve buna ne kadar dayanabilecek....

benım bebegım kendı ısteyınce söyluyor ben desem tekrarlamaz babası gıbı katır ınadı cok:))
Seslı mesaj nasıl atarım acık telefona bılmıyorum ki.Zaten ses vermeyeyim dursun az ne planı
varsa yapsın bakalım enınde sonunda kızımı özleyecek,şimdi göstermem dedım ya bişeyler
karıstırıyor gıbı gelıyor artık avukata mı karakola mı gıttı bılemem!

ne yaparsa yapsin nasilsa sen ogreneceksin

bbence onu arama dikkat ettiysen sen aramayinca sizi dusunmeye basliyorr bu adam

benim aklima birsey geldi ama bilmem ki nasil olur

sen esinin ablasini arasan ayni yazdigin gibi desen ki ben sizin (annesini babasini kastederek) gelmenizi beklerdim

neden gelmiyorsunuz desen acik acik?? ya da direk babasini ara konuus neden gelmiyorsunuz de

gelsinler kalsinlar hatta sizle olaylar sogusun biraz sonra gitsinler

simdi kizlar kizar boyle yazidm die sen olssan yapar miydin die

ben iki senelik evliyim iki sene onceki ben asla derdi ama

simdiki ben arardim derdim sonrasinda ne olcaksa olsun yasanicak zaten yasanir

siyah beyazcım konunu okudum ı kac gun surdu gercı de malum 40 sayfa unuttugum atladıgım olabılrı affet

senı bıraz eleştırecegım lutfen alınma bana kotu nıyetle yazmıyorum

benım ailem yanımıza gelın dedıgınde reddetmıstım cunku bende eşimin ailesininin yakında olamk ıstemem emınm oda ıstemeyecektır dıye ıstemedım .kaldıkı sımdıkı herkes rahatsız oluyorya ailelerden sevsekte

bu bahsettıgın dönemde herkes cesıtlı sıkıntılar yasıyor ve erkekler cocugu bıızm kadar cabuk kabullenmıyorlar bıraz sabırlı olmak dırdır etmeden onu kendıne yakın tutman gerekıyor . bıraz naz bıraz cılveyel yapamıyorum demıssın ama yapanların senden ne fazlası var canım .

olgun degılsın bence o delıyse sen akıllı ol 2 delı olamaz bır arad bu msj durumlarızda hep ıtıs kakıs olmussunz o evı bıraktımı gıttımı bıraksaydın bıarz uzaklassaydı cıksaydınz hayatından hıc ses cıkarmasyadında kıymetınızı anlasaydı yelefonla dır dıra devam etmıssın bence

bak kayınvalıden ne guzel msj atmıs belkı onunla konustular ve ondan söz aldılar gıdeceksın evıne dıye ve belkı oda dedıkı gıderım ama gıder gıtmez sıyahbeyz dırdıra baslayacak pişman edecek dıye . akyınvlıden belkıde ondan aradı senı ön bılgılendırıyor . amasen yıne art nıyetlıısn benı mı sucluyorlar dıyorsun suclama falnyok bence.

eger yuva ıstıyorsan ne yazıkkı bazı seylere katlanacaksın senı dövmemeıs esın sıdet yok öle barız bır aldatma da yok. evlılk bence cok kotu durumda degıl . eşini cok ıyı anlıyorum . ve benım eşimde aynı olmustu ama ben dırdır etmedım hıç hep ıçıme attım sıkıntılarımı. duusn cok basıt ama cocugum hasta ve evde durduramıyorum yalnıızm eşim gelıyo cekırdek cıtleyerek nerdeydın dıyorum ya bıraz parkta oturdum cekırdek yedım ... deşlı oldum ama hmmmm dedım okadr . sımdı daha ıyı.

o gunlerı hatırlamk ıstemıyorum okadar ılgısızlasmıstıkı sımdı kesınlıkle ılk gunlerdekı gıbıyız .

abla olarak önerım esın gelırse hosgeldın senı cok özledık de . otursun cocukla oynasın yemek hazılryımmı de oturun yeyın . sonra cay yap ıcın cocukla oynasın oynayın cocukla ılgılı konusun baba dedı bılmem ne gıbı . sonra gece olsun uyusun sende uyu. böyle devam et erkekler gercekten bıızm gıbı dusunmuyorlar ve bızım bazı normal laflarımz dıken gıbı batıyor . ona evde öle bır huzur verkı bı evıme gıtsemde şöle bır otursam dıyebılsın. annenlerle oturmaya devam etsen bıle bence acilen uzaklas. annnelerden hc bahsetme annenlerıe dahıl etme . ne demek ya duş al demesı falan annenın bence eşin ıyı dayanmıs .

tamammı canım emınım eşin gelecketır . bbegının sesını cekıp vıdeo cekıp yollamanda ıyı fıkır olabılır . etkılenır. kıb . agresıf tutumlarından dolayıda bır uzmanla konusmanı önerırım hanı sanırım burda okumstun aılende senınle ılgılı olumsuz dusunceleırvar eşine ıyı dıyorlardı degılmı. hepımz zamn zamn psıkolojık seyler yasıyorz

Evet aıle konusuna ben de dedım annesıne ıs bulcam cıkarız burdan yaparız bırseyler
dıye,o da aılenı cook sevıyor hıc sıkayetcı olmadı ,bızım aklımıza da geldı belkı aılenle
yakınsınız dıye sorduk ama yok cok memnun,tek senle derdı dedı..İnan cok ugrastım
susmak ıcın ama olmadı lohusaydım bunalmıstım evım gelen gıdenle doluydu ,eşim
sıgındıgım durak gıbıydı lıman gıbıydı gelse de görsem derdım hep ama gelıp de suratsız
oturunca hemen patlardım aksama kadar patlamaya hazır bomba gıbı oluyordum
ama cok kez de sabrettım bekledım baktım adım ıstedım yıne de yapmayınca da
patladıgım oldu ..Off ınsan sevıldıgını hıssetmeyınce bır kadın nasıl kötu olurmus
bunu ögrendım resmen.Bir kere ''çirkef''deyıp gıtmıstı kendı kavga cıkartıp,oysa
hıcbır kavganın sebebı degıldım .Yeter dedım sana cırkefı ögretecegım.gittim dolapta
en sevdıgı tışört kaprı kestım katır kutur..İçim sogudu en azından hakettım o lafı !
Böyle gaza getırıyordu yanı (

DELİmusakka aramak ıstemıyorum ogullarının yakasından dusmeyen kadın gıbı hıssettım
kendımı kötuyum( Ama arayıp geldı mı derlerse söyleyebılırım canım.Aramıyor delırıyorum
fırtına öncesı sessızlık sankı.Kudurup mesaj atmamak ıcın kendımı zor tutuyorum:))

Bir de geldıgını dusunsenıze o kadar mesafe koymaya ugrastıgım aılem artık evımden cıkmıyor
bebegım onlara cok alıstı onlar da bebegıme.Sevdıgım amcam ve yengemler de hep içiçeyiz
Yanı her dk kapı calıp bırılerı kızımı sevmeye veya almaya gelırken nasıl olacak bu evlılık??
Buna o sebep oldu ,herşeyı berbat etti.Kimsenın ona eskısı gıbı ogulları gıbı davranmayacagını
da bılıyor.Ne yuzle dönebılır kı?Artık çok geç belli ki kızlar.Param yok dıye evden de cıkamaz
oldum hava ev kapkaranlık gercekten ıcım boguldu ıyıce.Beklemek de sacma,o sırf bebegı
göstermem dedım dıye bebegımı bıle sormuyor aramıyor bıle bılerek.Çünkü garıp planlar
peşinde belli ki...Çok korkuyorum bu sessizlikten..

Neden eşini aramıyorsun? Yarın için yüz yüze görüşmek istediğini söyle. Konuşmak istediğini, bu şekilde arafta gibi olduğunu ve iyi kötü bir karar almanız gerektiğini belirt. Kızımız şimdi küçük anlamıyor ama birkaç yıl sonra her şeyi anlayacak ve üzülecek, kalbi kırılacak. Daha fazla çirkinleşmeden netleştirmemiz lazım bu durumu de. Yarın güzelce giyin. Kendin gibi ol. Kızını annene bırak ve sakin bir şekilde konuş.

Önce kendi hatalarından bahset. Evet ben şu konularda sana her zaman haksızlık ettim. Hatalarım oldu. Bazen cahilliğimden yaptım bu hataları, bazen loğusalığım nedeniyle, bazen sana güvenmediğimden ve ilgisizliğinden yaptım ama yaptım.

Fakat seninde hataların vardı. Hemde benim boşanmak istememe neden olacak kadar büyük hatalar. Sen çektin gittin, tamam bıktın anlıyorum ve seni sorgulamıyorum ama çekip giderken kendi hatalarını görmeden çekip gittin.

Sadakatsizliğinle güvenimi kırdın, bebeğimiz oldu 5 dakika ilgilenmeni istesem surat yaptın ve en çok ihtiyaç duyduğum dönemlerde yanımda olmadın... Hatalarıma karşılık yaptın bunları anlıyorum ama bu kadar büyük bir öfkeyi ve böyle bir muameleyi hakedecek kadar haksız değildim ben..

Seni sevdim ama sen bana arkanı döndün. Tek bahanesi benim hatalarım olamaz, demek ki sevgin bitmiş ve katlanamadın daha fazla. Tamam, öyle olsun.. Ama artık didişmenin zamanı değil. Ne düşünüyorsun, ne yapmak istiyorsun, ne zaman açacağız davayı, ne zaman ev tutacaksın, hayatımıza nasıl yön vereceğiz de...

Eğer boşanma konusunda kararlıysa, tamam boşanalım, anlaşmalı boşanalım lakin bu durumda her şey senin aleyhine. Eve geri dön ve borçlarını ödedikten sonra ayrıl. Fakat bu süreçte ben sana güvenimi kaybettim bu nedenle gidip bir anlaşma yapalım, benim senden istediğim nafaka .... TL. Boşanma davası için protokol hazırlarken bu miktarı kabul etmeni istiyorum, eğer tamam dersen bir avukatla görüşürüz ve anlaşırız. Bugünden netleştiririz nafaka miktarını. Sende durumunu toparlayana kadar kalırsın evde. Sonra sen ayrılırken evden açarız davayı ve ayrılırız.

Yok ben evliliğimize bir şans vermek istiyorum diyorsa, bende isterim bunu, çok istediğimi söyledim defalarca. Ama hakaretlerin ve söylediğin sözlere kırıldım. Eve dönebilirsin elbet, ama yeniden karı-koca olabilmemiz için hatalarını kabul etmen ve güvenimi geri kazanman gerek. Elbette bende hatalıyım ve hatalarımı görüyorum, düzelteceğime emin olabilirsin. Bende senin güvenini tazeleyeceğim ama benim yaralarım daha fazla.. Çünkü bu süreçte senin hataların daha fazlaydı ve iftira atmaya bile kalktın dersin...

Ölç tavrını eğer iki duruma da öfkeli ve agresif yaklaşırsa madem öyle beklemeyelim ve açalım davayı. Sen kafanda kızım ve benim için nafaka miktarı belirle. Otur, düşün, hesapla. Avukatla görüş. Bende aynısını yapacağım. Perşembe günü tekrar buluşalım ve şartları konuşalım. Anlaşalım ve ayrılalım de.

sesini yollamadım ama kızlar şöyle yazdım ''kızım gunlerdır baba baba dıyıp duruyor ama babası
hala gezıp tozuyor'' o da hemen ''Gezip tozmuyorum ben kızımı da çok özledım ayrıca ama
annesıyle sorunluyuz.Evdeysen gelıp göreyım''dedı.Ben de ''babamdayım''dedım.Offf.

Shınnıng cok guzel yazmıssın da ıkı kelıme edemeyen bırıyle nasıl bunları konusacagım ben
fıkrım yok ,konu acılmadan saldırıya gecıyor bılıyorsunuz.!Ne dıyım yanı ya eve gel kal,ama
anlasalım ısteklerımı kabul edersen ev bulana kadar kal sonra da dava acalım mı???Burayı
tam anlamadım .Zaten dönmeyı ıstemeyecegı ıcın bu kısma net acıkla da onu söylerım
eger bır fırsat bulursam aksam arkadasımdan haber beklıyorum onunla bulusmazsam bu
hafta bırgun konusalım ıkımız dıye mesaj atayım mı?

Gezip tozuyor kısmını gereksiz söylemişsin bence....Keşke gel deseydin....

Shınnıng cok guzel yazmıssın da ıkı kelıme edemeyen bırıyle nasıl bunları konusacagım ben
fıkrım yok ,konu acılmadan saldırıya gecıyor bılıyorsunuz.!Ne dıyım yanı ya eve gel kal,ama
anlasalım ısteklerımı kabul edersen ev bulana kadar kal sonra da dava acalım mı???Burayı
tam anlamadım .Zaten dönmeyı ıstemeyecegı ıcın bu kısma net acıkla da onu söylerım
eger bır fırsat bulursam aksam arkadasımdan haber beklıyorum onunla bulusmazsam bu

Cevap atmıs ''tamam yrn evdeysen gelıp göreyım mı kızımı?''dıye,ben de ''önce senınle
dısarda yuzyuze konusmayı dusunuyorum netleştırelım kararlarımızı artık ikimiz''yazdım .

Gezip tozuyor kısmını gereksiz söylemişsin bence....Keşke gel deseydin....

Cevap atmıs ''tamam yrn evdeysen gelıp göreyım mı kızımı?''dıye,ben de ''önce senınle
dısarda yuzyuze konusmayı dusunuyorum netleştırelım kararlarımızı artık ikimiz''yazdım .

Bak 3 tane seçenek sun.

1. İkinizde avukatlarla görüşün. ORtak bir nafaka da anlaşın ve uzatmadan boşanın.

2. Eşinin tavrına bağlı olarak, benim hatalarım var ama seninde hataların var. Eğer bana dair içinde birazcık sevgi varsa son defa deneyelim. Ama bunu söyleme nedenim kendimi haksız görmem değil. Seninde haksız olduğun konular var. Ben böyle bir ayrılığı, hakaretleri, iftira tehditlerini hakedecek kadar kötü bir eş değilim. Elbette bende senin güvenini tazeleyeceğim ama benim de sana inanmaya ihtiyacım var. Kendi hatalarını kabul ediyorsan, haklı olduğum konuları görüyorsan ve içinde bana dair birazcık sevgi kaldıysa kendini bana affettir, bende sana affettireyim. Ama bir tek ben çabalayamam. Söylediğin sözler hala içimi yakıyor benim dersin.

3. Madem boşanmak istiyorsun ama zor durumdasın. Eve geri dön, durumunu düzeltene kadar ev arkadaşı gibi yaşayalım evde. Kızımızla ilgilen. Durumunu toparladığında evini tutar ve gidersin. Fakat sen benim güvenimi çok kırdın bu süreçte. O nedenle avukatla görüşelim ve ileriyi beklemeden bugünden nafaka miktarını belirleyelim sende imzanı at. Borçların bitince de açarız davayı ve ayrılırız de.

Nafakayı bugünden belirleyip kendini garantiye al ki ilerde cayamasın.

Ya bence sürekli suçlar bir tarz kullanmak çok doğru değil...O öyle bile yapsa sen yapma...Ve ne olursa olsun çocuğu göstermemekle tehdit etme ...Tanıdığım her erkek bu durumda ters tepki verir...Düzelme niyeti varsa da adım atmaz....

KEsinlikle haklısın.

Ev bulana kadar gel kal sonra dava açalım deme.
Kalmaya geliyosa barışarak gelmeli idareten kamaya değil.
Bu çok gereksiz.
Onu hala düşündüğünün en basit kanıtı olur.

Buarada nezamana kadar sürecek bu sessizlik.
İkinizden birinin konuşmayı başlatması gerek.

Ama kimin ?

Bence sen başlat.
Çağır gelsin eve ve konuşmaya başla.
De nasıl olcak.
Bu ayrılık daha nereye kadar .
Boşanmak için mi yoksa düzelmek içn mi bu ayrılık ne için de.
Boşanmak içinse boşanalım açalım davayı.Yok düzelmek içinse nezaman düzelicez de bakalım ne diyeek.

ah canım ahhh bak tısortunu kesmek ne demek ne kadar cocukca dımı ılerde guleceksın buduruma hiç bir kavganın nedenı ben degılım demıısn ona sorsan oda degıl ... sevıldıgını hıssetmeyınce ınsan kötu oluyor demıısn kım kötu olmazkı ama hepımız hergun sevıldıgımızı hıssedıyormuyuz acaba... bıraz yalnız olmadıgın dusunsen yasadıgın duyguları hepımz yasıyoruz . her evlı kadın annen yengen hergun sevıldıklerını kocaları tarafından hıssedıyorlarmı acaba

ben olsam cıkardım evden ailende yenı bır baslangıc yapıcaz dıye ıkna et yardımcı olsunlar . vıcık vıcık olamkta rahatsız eder yanı. dusunsene esinin aılesının orda olsanız yenge amca gelıp dursa ne hıssedersın bısı demzsın ama emn ol demedık bırakmayız bız kadınlar. bu hayattta ne unutulmuyorkı en acısı ölümler evlat acıları hayat devam edıyor . eşin dönunce emınım hersey 3-5 aya kalmaz unutulur . bence senın bıde en buyuk problemın herseyı saece sen yasıyormus gıbı hıssetmen . ınsanlar neler yasıyorlar ne ayrılıklar ne yuz göz olmalar ama hala yuzyuze bakabılıyorlar.

afferım sana yıne ıgnelemısısn adamı gezıp tozuyormus . kım ıstemez evde mıs gıbı sıcacık oturrayım cayımı yuudmlayıp kıızmı seveyım kuruyemıs meyve yıyeyım Allh askına yapma . adamı bu kadarv vıcdansız yapma . bak gelıyım demıs msj at yarın evı toparla söle gıyın abartma ama suslen en sevdıgı yemegı yap gelsın kımseyı cagırma ailenın haberı olmasın .kııznı sevsın .sonra dekı bende mesela mantı yaptım yermıısn hazırla yesın sonrasından cocuktan muhabbet ac. ıgneleme bırak haftalar sonra konusursunz sorunları önce bır fırtına durulsun atıkları sonra toparlanır. fırtına devam ederken atıklarını temızlemek ımkansızdır . ama sanırım senın degısmen lazımm imayı ve ıgnelemeyı bırakmalıısn. evlılk kolay kurulmuyor ve herkes yasıyor bunu canımm kayınvalıdenı cagır yanına anne gel de ılışkınızı bılmıyorum ama yada annen cagırsın . ya sızde bence bısı yok klasık sıkılmıs erkek evlılıge adapte olammaıs baskı altında hıısetmıs ve cocuk ebeveynler bekarlıga alısmıs zmanında. iğneleme ve hep bız senı özledık cumleelrı kur . yoklugunu hıssedıyorum de. hıslerını duygularını söle elalem ne der ona göstercem öğretılmiş duuncelerle yola cıkma ego tatmınıne gıtmee

Düşündüğünün kanıtı olur haklısın.. Ama baksana bu iş saçma sapan bir hal aldı. Eğer barışma ihtimalleri varsa belki o süreçte eşi hatasını anlar. Ya da ne bileyim, durumunu toparlayınca, maddi olarak kızını ve karısını da dara sokmadan ayrılıp gider. Politik davranmak gerek biraz.

Ama tabi ben evli değilim ve kendimce akıl veriyorum. Eğer yanlış önerilerde bulunuyorsam uyarın lütfen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…