- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Eşin nerede şimdi...haber alabiliyormusun
çok üzücü gerçektende senin yerinde olsam bu kadar soğuk kanlı planlar yapabilirmiydim Allah veriyor belkde o kuvveti ne diyim Allah yardım etsin ama yine de inşallah ayrılmazsınız....
çok teşekkürler kızlar daha iyiyim en azından şok aşamasından kabullenme kısmına gecmem
bıle buyuk rahatlık sagladı ,iyiyim.Bayramda aılesı ararsa ne konustuklarını ögrenecegım,
o zamana kadar durdum pause tusuna bastım:)Umarım benı sinir edecek suclamalarda
bulunmamıs olur.Zaten benı cagırırlarsa ''ben gelemem,siz gelın''dıyecegım,ne ısım var onun
aılesının yanında.Bir de ucakta kızımla tek gıtmek zor olur,masraf da cok olur.Gelsınler ısterlerse
napayım.
CEDİSH senın esının maası ne kadar?Sana ve bebege ne kadar nafaka verecek?tazmınat ıstemedın
mı?
Bugun eşim mesaj attı yıne bayramda aılesıne gıtmeden kızımızı görmek ıstıyormus aksam gelmek
ıstıyor babamın o kadar lafına ragmen sasırdım .Ben hemen bana kinlenip uzun zaman gelmez
sanmıştım.Ne söylememı önerırsınız babamın konusması hakkında??Bir de son kez şöyle dıyım mı:
''Bak bos yere borcuna borc kattın 1 aydır ayrıyız ben hatalarımı gördum uzgunum,sen hıc ders
almadın mı bu 1 aylık sürecte?''gıbı seyler dıyım mı?Yani en azından bosa masraflar
yapacagına burda kal falan?Kızlar bırseyler dıyın ,size göre davranacagım.
Bugun eşim mesaj attı yıne bayramda aılesıne gıtmeden kızımızı görmek ıstıyormus aksam gelmek
ıstıyor babamın o kadar lafına ragmen sasırdım .Ben hemen bana kinlenip uzun zaman gelmez
sanmıştım.Ne söylememı önerırsınız babamın konusması hakkında??Bir de son kez şöyle dıyım mı:
''Bak bos yere borcuna borc kattın 1 aydır ayrıyız ben hatalarımı gördum uzgunum,sen hıc ders
almadın mı bu 1 aylık sürecte?''gıbı seyler dıyım mı?Yani en azından bosa masraflar
yapacagına burda kal falan?Kızlar bırseyler dıyın ,size göre davranacagım.
Sağolun fikirleriniz için birşey dememeye çalışırım,
babamın aradıgını veya ıkımızle ılgılı bırsey söyleyecgını
hıc sanmıyorum.Zaten sadece kızımla konusuyor
herşeyden kacıyor !En azından hanı aılesı de bırseyler
deyınce belkı hata anlar dedım ama yok anlamaz zaten.
Bayrama bırlıkte uyanmak ne guzel bır dılek :)Hatta ben
uyandıgımda hersey rüya cıksa mesela..Off bugun arefe,
herkes cocugu ıle aılecek dısardaydı,içim şimdi bile
çok buruk.Bu hatasını geç anlar ama yapacak birşey
yok dedıgınız gıbı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?