- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Evet mesajda aılenle konusmadın mı dıye sordum söyleyecek mı dıye ,sonra da aıleme yaptıgın
gıbı kendı sucunu bana yıkmaya gıdıyorsan aldattıgın ve kocalık yapmadıgını herşeyı anlatırım
ben de dedım.Tartıstık tabı kı !
Çok çok teşekkurler surrender ınsallah ..
bayramda gelenlere
hayatının en büyük hatasını yaptığını söyle.
söyle ki; ileride dönecek yüzü olmasın.rezil et herkese.
Önceden ılımlıydım ama ne kadar ıkıyuzlu davranıp 2 yıl önce yaptıklarımla benı suclayıp
kendı gıdısını haklı cıkartmak ıcın yalanlar söyledıgını göruyorum,yanımda bıle yaptı ya
o yuzden artık cok katıyım!Dun gece kızımın atesı vardı cok agladım gece boyu ugrastım
kımseyı rahatsız etmek ıstemedım(( Yapayalnız cocuk bakmak kolay mı zor işte!Bakmıyorsa
görmesın!
Önceden ılımlıydım ama ne kadar ıkıyuzlu davranıp 2 yıl önce yaptıklarımla benı suclayıp
kendı gıdısını haklı cıkartmak ıcın yalanlar söyledıgını göruyorum,yanımda bıle yaptı ya
o yuzden artık cok katıyım!Dun gece kızımın atesı vardı cok agladım gece boyu ugrastım
kımseyı rahatsız etmek ıstemedım(( Yapayalnız cocuk bakmak kolay mı zor işte!Bakmıyorsa
görmesın!
Şimdi gelmıyor ya zaten gittikten sonra 1 ay gecse bıle ben o acıları tek atlattıktan sonra
asla kapımı calmasın,karsıma cıkmasın!!Dun ne kadar agladım korkudan uyuyamadım.İnşallah
o da gerceklerı fark ettıgınde hep uykusuz geceler mutsuz gunler yasar:!!
KIZLAR BENIM YAZI TİPİ RENGI VS KISMIM YOK MESAJLARDA NEDEN ?
yazı tipini kendın belırlıyorsun canım.ayalarında sorun var mıdır
bilmiyorum.
YOK ÜSTTE HICBIRIYLE ILGILI SECENEGIM YOK YENI UYE OLDUGUM ICIN MI acaba
9 aylık bır bebegı bırakıp gıdıp de ne hakla görecekmıs ?? o cocuk yıllarca benım
yanımda buyuyecek .Nasıl bır hakkı olabılır!!!O cocugun bır yılına bıle
tahammul etmeyen bırınden söz edıyorum!
Babalık sadece döllemekse veya
para vermekse o bunları hak etmıyor ve GÖRMEYECEK !Sen de böyle bırsey
yasarsan o zaman anlarsın kım magdur dıye!!!
Bu kadınların her konuda bılıp bılmeden erkeklerı savunmasına da hıc anlam veremedım!!!
CEDİSH arkadaslarıma gıtmek ıstemıyorum,insanları sorunlarımla sıkmak ıstemıyorum.
Zaten dedıgım gıbı aılem su an karısır bana öyle yollamazlar.Sen ne kadar nafaka
alacaksın tuttun mu avukatı?Mahkeme ne zaman?
Biz anlaşmalı boşanıyoruz onun avukatı var ben tutmadım. Nafakayı sen kendin belirle anlaşmalı boşanmak istiyorsa verir. Mahkeme tarihi yakında belli olacak henüz belli değil.
Gerçek arkadaş sadece güzel günler için değil kötü günler için de vardır. O yüzden öyle düşünme, aynı durumdaki bir arkadaşın gelse sen ne düşünürsün. Varsa öyle bir arkadaşın sen gidemiyorsan o gelsin. Ayrıca evinin yakınında park falan da mı yok, yürüyüş yapsan 1 saat. Ya bu gerçekten iyi geliyor kendimden biliyorum.
haa bu arada ''sen böyle davranmaya devam edersen kızımı göstermeyecegım'' dedıgımde
''göreceksın dunya kac bucak ,yalvaracaksın bana'' dedi şerefsiz!
kızlar kızımı alma sansı yok dı mı((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?