Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Önceden ılımlıydım ama ne kadar ıkıyuzlu davranıp 2 yıl önce yaptıklarımla benı suclayıp
kendı gıdısını haklı cıkartmak ıcın yalanlar söyledıgını göruyorum,yanımda bıle yaptı ya
o yuzden artık cok katıyım!Dun gece kızımın atesı vardı cok agladım gece boyu ugrastım
kımseyı rahatsız etmek ıstemedım(( Yapayalnız cocuk bakmak kolay mı zor işte!Bakmıyorsa
görmesın!

ben yorumları okumadım
''saygını koru, hiçbir şekilde muhatap olma'' dıyenler elbet olmuştur.

kendımı senın yerıne koydum ve ben olsam saygıdan haberı olmayan bir insana anlayacağı dilden konuşurdum.

ve anladım ki
öyle bir durum da olsaydım
ancak içim,,,onu yerden yere vurmakla,herkese rezil etmekle
soğurdu.

bayramda gelenlere

hayatının en büyük hatasını yaptığını söyle.
söyle ki; ileride dönecek yüzü olmasın.rezil et herkese.

Katılıyorum.
Sakın başını öne eğme dik dur.
Unutma sen başını öne eğip susmakla yetinecek bişey yapmadın.
O utanacak seni ve evladını terkedip sizi bi başınıza bıraktığı için.

Canım benim kıyamam.
Geçmiş olsun neyi vardı diş felan mı çıkarıyor.
Tek başına bıraktı seni kendide tek kalıp evlenemesin inşallah.

evet diş cıkarma dönemındeyız normalde burda olsa belkı acile götürürdüm,
ama aradıgımda açmayacak bır baba HİÇ olmasın daha iyi!

bırakıp giderler
çocuk büyüdüğünde geri dönerler.

anne çeksin, anne kahrolsun, anne kendını paralasın
yavruma bakıcam dıye..

baba ,ileride gelsin ve kurulu düzenin ortasına yerleşsin.
ne ala yaaa

Şimdi gelmıyor ya zaten gittikten sonra 1 ay gecse bıle ben o acıları tek atlattıktan sonra
asla kapımı calmasın,karsıma cıkmasın!!Dun ne kadar agladım korkudan uyuyamadım.İnşallah
o da gerceklerı fark ettıgınde hep uykusuz geceler mutsuz gunler yasar:!!

KIZLAR BENIM YAZI TİPİ RENGI VS KISMIM YOK MESAJLARDA NEDEN ?

yazı tipini kendın belırlıyorsun canım.ayalarında sorun var mıdır
bilmiyorum.

Çok sinirliyim kızlar ya patlamaya hazır bomba gıbıyım.Üzüntüm geçti,aşkım bitti de bu nefret
içimden nasıl çıkacak bilmıyorum((
Bayramda aılesıne gıdecek anlatacak,duruma göre benı cagıracaklar veya anne babası gelcek
dedı ablası ama o öyle seyler dıyecek ve mesajlarımı gösterecek kı adamlar hemen kabul edecek!
Benı gaza getırıp tahrık ederek söylettıgı lafları masummus gıbı okutacak bılıyorum emınım!!!
Aslında annesının söyledıgı bırsey kafama yattı ama o buna da yanasmaz kı;aynı evde cocugun
zor dönemlerını aşın arkadas gıbı paylasın evı gerekmıyorsa konusmayın .Cocugun su an babasına
da ıhtıyacı var 3 yasına gelınce gıtsın dedı .ama nerde bunu kabul etcek ADAM?
Tiksiniyorum ondan zaten bırlıkte kalın deseler de kalmam artık !Korkuyorum onun öfkesınden
kininden ,degısımınden!!

haa bu arada ''sen böyle davranmaya devam edersen kızımı göstermeyecegım'' dedıgımde
''göreceksın dunya kac bucak ,yalvaracaksın bana'' dedi şerefsiz!
kızlar kızımı alma sansı yok dı mı((((

Biz anlaşmalı boşanıyoruz onun avukatı var ben tutmadım. Nafakayı sen kendin belirle anlaşmalı boşanmak istiyorsa verir. Mahkeme tarihi yakında belli olacak henüz belli değil.
Gerçek arkadaş sadece güzel günler için değil kötü günler için de vardır. O yüzden öyle düşünme, aynı durumdaki bir arkadaşın gelse sen ne düşünürsün. Varsa öyle bir arkadaşın sen gidemiyorsan o gelsin. Ayrıca evinin yakınında park falan da mı yok, yürüyüş yapsan 1 saat. Ya bu gerçekten iyi geliyor kendimden biliyorum.

Başka ne ıcın ona yalvarabılırm kı umrumda bıle olmaz !
Yürüyüşe cıkıyorum kızımı dolastırmak ıcın mp3 takıp gezıyorum ama yok
hıcbırsey benı sakınlestıremez bu surecte!

sen ne zamandır mesaj arama vs görusmuyorsun kocanla?Arıyor mu normal mı davranıyor ıletısımınız nasıl?
nasıl kabullendın anlasmalı bosanmayı

haa bu arada ''sen böyle davranmaya devam edersen kızımı göstermeyecegım'' dedıgımde
''göreceksın dunya kac bucak ,yalvaracaksın bana'' dedi şerefsiz!
kızlar kızımı alma sansı yok dı mı((((

alamaz tek derdi senı cocukla püskürtmek istiyor sus dıo sessiz ce boşan yoksa alırım cocugu
çok büyük sebeb olmadan alamaz cocugu

Son düzenleme:
Konuyu başından beri takip ediyorum. Bence eşiniz çok hatalı ve çok yanlış işler yapıyor.

Ama sizde bu süreçte yanlış düşüncelere kapılıyorsunuz. Kayınvalidenizin 3 yaşına kadar arkadaş gibi yaşayın sözlerini ciddiye alıp mantıklı bir fikirmiş gibi uygulamaya koymak istiyorsunuz. Hala eşinizin dönmesini bekliyorsunuz sanki. Bu vakitten sonra bu evlilik kurtulsa ne olur, unutabilir misiniz yaşananları? Biraz mantıklı düşünün, kurtulun artık bu ruh halinden.

Hala babanızın, çevrenizin, arkadaşlarınızın ya da akrabalarınızın söyleyeceği şeyleri umursuyorsunuz. Eşinizin başka bir kadınla beraber olup olmadığını sorguluyor, emziren bir anne olarak gününüzü kah ağlamakla, kah öfkeyle, kah ardı ardına sigara içerek geçiriyorsunuz.

Sırf babanız artık dul kadınsın, ayrı evde oturamazsın dedi diye korkuya kapılıp, çocuğunuzu istediğiniz gibi büyütememe endişesine kapılıyorsunuz. Evimden çıkaracaklar diye korkuyorsunuz. Bir de eşinizle sürekli savaş halindesiniz ve bu çok yanlış.

Önce şu miktarda nafaka isteyeceğim diyip ardından boşanma konusunda uzlaşmayacağım ve kızımı göstermeyeceğim diyorsunuz. Siz eşinizi mi cezalandırmak istiyorsunuz kızınızı mı?

Şimdiye kadar sizinle doğru düzgün ilgilenmeyen, aramayan sormayan kayınvalidenizden, kayınpederinizden yardım bekliyorsunuz. Koskoca adamın fikirlerini nasıl değiştirecekler Allah aşkına? Adam zaten ufacık yavrusuna kıymış, resmen hainlik yapmış gitmiş. Kimin sözünü dinler bunca şeyden sonra?

Eşinizin size vurduğunu söylemiştiniz. Babanız bunu duyduğunda tepki bile göstermemiş. Belki fevri davranmak istemedi, orasını bilemem. Ama bir tepki göstermesi gerekirdi. Ve bu olayın üstüne hala babanızın ev konusu ile ilgili sorun çıkarmasından, oturduğun evden çık demesinden korkuyorsunuz. Sizin sesiniz yok mu? Kaç yaşında kadınsınız. Kendi kararlarınızı kendiniz veremeyecek misiniz? Biraz baskın olun artık yalnız bir annesiniz. Kendi kurallarınızı kendiniz koyun.

Bakın siz haklısınız. Kocanızın yaptığı affedilemez. Ve bu nedenle affetmeyin. Bırakın kimse karışmasın ilişkinize. Arayın ve boşanmak istediğinizi, artık sizin içinde geri dönüş olmadığını söyleyin. Gidin bir mekana, oturun adamakıllı konuşun. Ortak bir nafakada anlaşın. İstediğiniz miktarı kabul edecektir zaten.

Kızını haftasonları gel gör, ne zaman istersen ara sor diyin. Sakın kızınızla babası arasına girmeyin. En büyük kötülüğü kızınıza yaparsınız. Babası aramayacaksa, sormayacaksa, ilgilenmeyecekse bile kızınız bunu kendisi tecrübe etmeli. Yıllar sonra karşınıza geçip beni babamla neden görüştürmedin dese ne cevap vereceksiniz? Ben eminim içinde bulunduğunuz ruh halinden dolayı bu şekilde konuşuyorsunuz ama çıkın artık bu psikolojiden. Bu adamdan size hayır gelmez ama kızınız için iyi bir dialog kurmalısınız. Artık size yaptıklarını unutmalı, geçmişe sünger çekmeli ve kızınız için dostça bir ilişki kurmalısınız.

Bakın benim 2 tane annesi babası ayrı arkadaşım var. İkisi de annesiyle büyüdü. Birinin annesi işe girmiş ve annesiyle babasının yanına taşınmış. Arkadaşımı anneanne büyüttü. Ve emin olun hem dayısıyla hem de dedesiyle savaşarak geçti bütün hayatı. Evden kaçmalar, ağlama krizleri, hastalıklı ruh hali. Annesiyle düzgün bir iletişim kuramadı hiç. Şimdi üniversitede ve kendisine hayat kurmaya çalışıyor. Tatillerde gidiyor memleketine sadece. Annesi görüştürmemiş babasıyla, babasının da işine gelmiş ve aramamış hiç. Yıllar sonra kız aradı buldu babasını ama yine hüsran.. Hiç görüşmüyorlar şimdi.

Diğer arkadaşımın annesi gitmedi kendi ailesinin yanına. Kızıyla yalnız yaşıyorlar. Çok güzel yetiştirdi evladını, kavgasız gürültüsüz. Kocasıyla çok kötü ayrılmalarına rağmen (şiddet, aldatma varmış ) her hafta sonu aradı eski kocasını hem maddi olarak hem de manevi olarak kızının yanında olmasını sağladı. Ve bu arkadaşım gayette normal, mutlu bir insandır. Çok başarılı bir öğrenci. Çok iyi yerlere geldi. Annesi de hiç yalnız bırakmadı kızını. Kız üniversiteyi kazandı, annesi hiç bilmediği büyükşehire kızının arkasından gitti.

Kısacası sizin yapmanız gereken evladınızı düşünmek. Kimseye güvenmeyin. Ailenize bel bağlamayın. Bir an evvel boşanın, işe girin ve kızınız kreş çağına geldikten sonra o apartmandan taşının. Babanızı dinlemeyin ve güçlü olun. Kendi hayatınızı kurun. Dede, dayı yanında olmaz. Kızınızın mutlu ve başarılı biri olmasını istiyorsanız artık çıkın bu ruh halinden ve hayatınızı yoluna koyun.

Söylediklerim sizi kırdıysa özür dilerim ama artık güçlenmeli ve sağlam adımlar atmalısınız. Zaman su misali, lütfen kendinize gelin.

Son düzenleme:
Ben zaten kendımdeyım ama kocamın sebepsız bır sekılde ve daha önce konustugumuz halde (yanı
ılk konu actıgım zaman yazmıstım burda kal gece sana ıhtıyacım var,bebegımın zor zamanını atlatınca
bırlıkte medenı sekılde ayrılırız demıstım ve kabul ettıkten 3-4 gun sonra da kactı!!) kendı kafasına
göre kararlar alıp gıttıgnı anlatmıstım.Neden o rahatca bekar hayatı yasasın dıye butun sancıları
ben cekıyorum?!!Tabı kı babamlarla konuştugu gunden berı gerı gelmesını beklemıyorum!!Sadece
cocugumu en zor dönemınde bırakan bır ınsana ıstedıgı dılden kötu yaklasıyorum o kadar!
Burda herşeyı ceken benım,hala iş basvurularımdan da aranmadım!2hafta önce esıme paramız
bıtıyor ayarla dedıgımden berı mılletten borçlar da almaya basladım.Ben bu adamla anlasmalı
bıle bosansam bızı yıne yarı yolda bırakacagını sımdıden ıspatladı zaten!Neden ona oh rahatca
benı 2 yıl öncesıyle yargılayarak yenı sevgılıne gıt mı dıyeyım?Çocugumun bu dönemınde benım
babamlara degıl ona ıhtıyacım var.gecelerı 3-4 kere uyanan bır bebek dısten dolayı atesı
oluyor acıl durumlarda neden babamlardan yardım ısteyecegım neden ınsanlardan borc alacagım??Kredı cekıp ev tutacagına önce cocuguna manevı destek olması gereklıydı.

Ha ben kımsenın onu gerı döndurmesı ıcın yapmıyorum kı sadece elımden gelenı yaptım ıcım rahat demek ıcın ablasına söylemıstım ama ablası gelseydı buraya gelmezdı ıs zaten
ama ınsanlar dusundugum gıbı davranmadı,babam bıle tuhaftı.Kımseyı tanımadıgımı ve Tek oldugumu o zaman daha ıyı anladım .Ama benım alacagım 3 kurus maasla zaten bebegımın bakımını saglamam cok zor tabı kı parasını alacagım o kadar dusuncesız degılım.Sadece anlasmalı bosanmak ıstıyorsa ADAM GİBİ davranıp alttan alması gereken o ve bana hakaret edıp herkese benı suclu göstermeye calısan da o!!O bu sekılde ınatlastıgı sürece asla yelkenlerı ındırıp medenı davranmayacagım.Yoksa zaten bebegımı almaya geldıgı zaman ben de gıdecegım tek basına ona bebegımı teslım edecek kadar guvenmıyorum!

Son düzenleme:
Kayinvalidenle gorus

kararli oldugu icin herkese seni karaladigini

kendi ailene bile yalan yanlis konustugunu kim bilir onlara ne yalanlar soyleyecegini

emek vermek istedigini anlat

yok mu gozunu korkutacak kimse?

kayinvalidenle aran iyise bir plan yapsaniz? ne bileyim bosarsan kizi basibos birakmayiz gelir onunla dururuz bebegine bakariz o da calisir dimdik durur falan...

bizim eski evsahibimiz oglu bosaninca reddetti gelinine aile apartmaninda daire verdi altli ustlu oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…