- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Konu sizin konunuz olduğu için dağılmaması için fazla şey yazmıyorum ama siz benim yaşadıklarımı 2 yıl önce bilseydiniz siziyle neredeyse aynı fakat yaşadıklarım daha içler acısıydı.O yaşadıklarımın şu anda kalan eseri bir 14 aylık bebeğim karnımda yaşadığı stresten dolayı bir hiperaktif bebek. sabahlara kadar ağlamaktan yastıklar su gibi olurdu ama şimdi çocuklarımdan başka bişey umrumda bile değil.Ama insana en büyük desteği ailesi veriyor o yüzden babanız bence bilsin
arkadasım merhaba...sen evliliğini kurtarmak ıstıyor musun?yoksa bosanmaya kararlı mısın?son durum ne dusuncelerinde.
bu adamda belli bir aile yaşantısı kültürü yok, ailesinden yıllarca uzakta yaşamış sonra birden bu kdr aile ile içiçe geçince boğulmuş resmen. Şimdi de aile kavramı olmadığı için senin ne hale geleceğin umurunda değil. Keşke hiç evlenmeseydin böyle biriyle. insanın kendi karakteri önemli filan diyoruz ama yetiştiği aile de çok önemli malesef( bu adam insanlığını kaybetmiş resmen sana böyle şeyler yaşatabiliyor son 1 yılda yaptıklarına inanamadım. sen öğretmen değil misin? kpss ye hazırlanıp bir yere atansana. ailenden de kurtulmuş olursun ve iyi bir maaşın olur neden böyle şeyler düşünmüyorsun.
anladıgım kadarıyla adamlar bızı cocuk doguralım dıye tasıyıcı anne olarak kullanıp attılar
Bu nasıl bır erkeklıktır,nasıl kendıne baba dıyebılıyorsun ya dı mı?Sen nasıl kabullendın
medenı mı ayrılıyorsun?İlerde mınıcık bebegının yuzune nasıl bakacak o utanmaz herıf
nasıl ??
Ben kabullendim mi bilmiyorum kafam allak bullak ama o kadar kararlı ki kendimi parçalasam da dönmez bunu gördüm( Medeni ayrılıyorum sayılır ama okudum sen hiçbir şey almam gibi şeyler yazmışsın. Sakın! Çocuğunun nafakasını söke söke al. Zaten o değil mi ayrılmak isteyen verir istediğin tutarı. Gurur falan yapma sen kendin için değil çocuğun için istiyorsun.
Çocuğumu göstermem falan diye de tehdit etme. Bu onu hem sinirlendirir hem de çocuğun için iyi olmaz. Sonuçta çocuğun babası ve çocuğun ilerde sana anne neden babamla görüştürmedin diyebilir. Onun gelişimi için babasına da ihtiyacı var.
Ya bu boşanma hele de seviyorsan o kadar zormuş ki...Böyle durumu yaşayan ve eşleri daha sonradan pişman olanlar da var mı merak ediyorum doğrusu. İnsan hırs yapıyor pişman olduğu günleri de görmek istiyor. Neyse siyahbeyaz Allah ferahlık versin içine.
Pekı sebep ne gösterıyor ??Bu kadar sebepsız bır gıdısı kabul edemıyorum ben ya
Kım olsa kabul etmez bunu! Ne demek yanı..Canım onun babasına ıhtıyacı var
dıyorsun da haftada bır gun bırkac saat gördugu baba ancak ''şam babası''olur..
NAFAKA tabı kı alcam hatta calısmadıgım ıcın kızımla bana en az 1750 cıvarı
O zaten daha bgn para bıttı dedım yok dedı.Daha ılk aydan bızı savsaklayıp
5parasız bırakan ama surterken para bulan salak ,sonra nasıl verecek
para da ben ona nasıl guvenecegım bu da var!!! En korkuncu etraftan komsu,
akraba vs herkesın onu sorması dı mı,sen de sınır oluyor musun(((
Bugun babam geldıgı ıcın dıger kattakı amcamlar ve esım benı tartaklarken
görup de tum sulaleye yetıstıren salak kuzenım de ordaydı nasıl kacacagımı
sasırdım ınsanların yuzune bakamıyorum resmen(
Ortada fırsatını bulur bulmaz eşini tartaklayan bir herif var.
Sonra ortada terkeden bir koca var.
Ortada sorumsuz ve sadece babacılık oynayan bir adam var.
Ortada eşini rezil eden sahipsiz bırakan umursamaz bri var.
Devam etsem ederim inan.
Ve sen hala uzaktan konuşmak kolay başa gelse benden farklı davranan olmazdı diyorsun.
Senden farklı davranıp tek ceksede boşardım o herifi.
Bni bebeğimle yarı yolda bırakıp defolup gittiği için.
Ama yook ben vicdan azabı çekiyosam hatanın büyüğü bende diyorsam beklerimki adam bana geri dönsün.
Merhabalar ben yeni üye olduğum özelden mesaj yazma hakkım yok ama mesaj yazma hakkım olduğunda yazacağım.Sonucu söyleyim şimdi eşim malesef ben istemesemde yanımda ama hiç birşey eskisi gibi değil.o yüzden kararı vermesi gereken kişi sizsiniz ama iyi düşünün çünkü eşiniz dönüp dolaşıp geri dönecektir.Siz şuanda çok acı çektiğiniz için sadece eşinizin dönmesini istiyorsunuz belkiama farzedinki döndü ben eminimki onunda hayatında buarada sizin hiç hoşunuza gitmeyecek şeyler mutlaka olmuştur.Siz bunların hepsini silebilirmisiniz hiçbirşey yokmu gibi yaşamaya devam edebilirmisiniz.
canım çok üzüldüm okuyunca bende çok zor zamanlar geçiriyorum rabbim yardımcımız olsun . ayrıca bana göre eşin biraz sıkılmış belki kendini baskıda hissediyo yada senin ilgisiz davrandınmı hiç ? bence hemen kesip atma yuva yıkmak çok kolay kurmak çok zor ben neler neler yaşadım yıkmadım o beni terk edene kadar sevmediğini sölediği günler bile oldu gözlerime bakarak sen aceleci davranma fevri hareket etme tartışmaktan ziyade duygusal yaklaş hislerini anlat baktın olmuyo yine aynı ozaman uzak dur ama eminimki o gelicek sana çünkü bebeğiniz var ama önemli olan sadece bebek için değil senin içinde gelsin mecbur hissetmesin bebek için kendini belkide babalık psikolijisini bozdu kolay olmadı alışamadı bence zaman ver
ee gzmeyıp devam et..
Benım en cok üzüldüğüm konu bugun babamın tamamen sessiz olması oldu kızlar(
Gerçekten de tahmin ettiğim gibi bu hayatta yapayalnızmısım(( Adam yüzüme bile
bakmadı.Tabi benim kocam onların oglu olmustu,ben onların kızı değilim ki..Kardesım
bıle anneme anlatırken ''bugune kadar ona aıle oldunuz artık ablama olacaksınız''dıye
söylemişti.Gerçekten de hep ben suclandım hani doğru söyleyenı 9köyden kovarlar ya
işte ben o kısıyım.Ya da adı cıkmıs 9a ınmez 8e .İşte o da benım.Tamam asabı biriyim,
sevdıklerımı cok üzer,sevmedıklerımı hıc takmam.Bunun yüzünden psikoloğa da gitmiştim
üniversitedeyken..ama nasıl bır aıle cocugunun arkasında olmaz,cocuklarını ınsanlara
kötuler ya da aılesının ıcındekılerı komsulara anlatır anlayamıyorum.aılemı gördukce nasıl
bır anne olmam gerektıgını ögrenıyorum,onların tam tersi!! Çok mutsuzum .Yalnızım.
Tek basımayım hayatta.
Anneme ''çocugu al arada benım yalnız kalmaya kendımı dınlemeye
ıhtıyacım var ''dıyorum;o da ''neden yalnız kalcaksın cok sacma''diyor.Annem kocamın
kapıyı kırdıgını gösterdıgımde ''ev sahıbıne ne acıklama yapacaksın''dıyen,hamıle oldugumu
söyledıgımde de ''teyzene nasıl söyleyeceksın''(teyzemın bebegı olmuyordu)dıyebılen bırı.
Babam dogum yaptıgım gun bana ''ınsallah bıze cektırdıklerını kızından cekersın''dedıgı ıcın
tartısıp nefesım kesılene kadar agladıgım bırı ve o gunlerde bana kusup naz yapıp
cocugumu görmeye geldıgınde (yan odadaydım)kocama ''sen benım oglumsun.Ben buraya
gelıyorsam sen ve torunum ıcındır''dıyebılen bırı.Resmen esımı sımartıp baslarına cıkardılar!
Siz dusunun artık..
Aılemle sorunlarımı devamlı esıme anlatıp aglamam,içimi tamamen ona dökmem,onu herkese
karsı savunup sımarmam,ona sırtımı gözumu kapatıp dayamam da benım salaklıgım(
Neden esımı tercıh ettıgımı,neden onlarla yasamak ıstemedıgımı umarım bıraz olsun acıklayabılmısımdır.
Gercek bır mutsuzluklar silsilesi benı beklıyor,eşimi de süper bekar bir gelecek ve rahat bır hayat!!!
Tek degıl de bızımle bu apartmandan gıtseydı hıcbırsey bu kadar kötu olmayacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?