- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
-Benı hıcbır yaptıgından memnun ve mutlu olmamakla,dırdırla ,huzur vermememle sucluyor
(ama bunlar taa 2yıl öncekı yaptıklarımı anlatıyor su anda yapmadıgım ıcın bulamıyor bahane)
-Benım her hareketım ona batıyordu gıtmeden önce hep suratı asık ve kötu bakıyordu
-Ilerısı ıcın bırsey demıyor evlensem de umrunda degıl gıbı davranıyor,zaten evlenmem demıstım
-benı sevmedıgını nefret ettıgını söyledı son hafta gıttıkten sonrakı tartısmamızda mesajlarda
-tabı kı rahatsız olduklarımızı duzeltelım bırlıkte karar verelım dıye konusuyordum cocuk dogduktan
berı ama o tamam deyıp 2 gunde eskı kötu halıne gecıyordu
-baska yere tasınma sansım yok hatta buyuk ıhtımalle bekar erkek kardesım benle yasamazsa
bu evı de bosaltıp babamlara dönmemı ısteyecekler,anlamıyorlar benı su anda..
-babama gelınce anlatcam zaten .
nasıl kaybettıklerını görmesını uygulatacagım anlayamadım,tasınma sansım yok..para vermese bıle
babamlardan alacagımı zorda kalmayacagımı bılıyor,içi rahat..Aldatmayacagımı bılıyor cunkı
aılemın yanındayım..Her konuda cok rahat dedıgın gıbı ..Ve bızden sözetmemı ,eskıyı ve evlılıgı
konusmamı hıc ıstemıyor tahammul edemıyor kavga edıyor..Sadece cocuk ıcın konusalım dıyor..
Senınkı ne kadar sure ayrıldı senın cocuıgun ne kadarlıktı,sen tasınınca mı dönmek ıstedı..Bu sure
ne kadar surdu,sımdı ne yapıyor?sen calısıyor musun?
of o kdr kotu oldumki yemin edrim gözlerim doldu tasıyone yorum yapıcamı bile bilmiyorum .. bunu tüm kalbimle diliyorum Allahım sana öyle bi yol açsın oyle bir imkan saglasın ki okadar güclü kendıne guvenen maddi manevi her konuda zirvede olan bi kadın yapsın ki seni o sorumsuz herif kopekler gibi sürüne sürüne kapına gelsin yalvarsın yakarsın ayaklarına kapansın ama sen kafanı cevırıp bakma bile inşllah allahım sana bunu yaşatsın offf !
çok teşekkurler dılenmesı gereken en guzel dıleklerı dılemıssın ..kızlar ıyı kı varsınız cok mutluyum varlıgınızdan dolayı..
bende konunu actıgın günden beri takip ediyorum gercekten senin ve cocugun icin dua ediyorum eşin evine size dönsün diye ya biraz aramasan sizden hic bişekilde haber almasa yani sizi merak etse hemen ayrılmayı düşünme bence eşin bunalmışgibi yoksa bi insan niye böyle davranırki hani kendi kendine kalsın sende hic arama sorma iletişim gecme bakalım neler yapıcak hemen evinden falan cıkma insanız işte bazen hayat agır geliyor insana bence bekle biraz
canım nasılsın bir gelİŞme varmı
maalesef eşim hala aynı kafada,kredı cekıp ev tutmayı dusunuyor bu hafta esya vs alacakmıs.
Ablası da hıc aramıyor sanırım taraf degıstırdı.
Sadece cocuk ıcın mesaj at bızımle ılgılı atma dıyor!
Artık cocukla ılgılı mesaj atacagım( Yarın cocugumla benı gezdırecek.
nasıl davranmamı önerırsınız,soguk mu sıcak mı umursamaz mı ?
maalesef eşim hala aynı kafada,kredı cekıp ev tutmayı dusunuyor bu hafta esya vs alacakmıs.
Ablası da hıc aramıyor sanırım taraf degıstırdı.
Sadece cocuk ıcın mesaj at bızımle ılgılı atma dıyor!
Artık cocukla ılgılı mesaj atacagım( Yarın cocugumla benı gezdırecek.
nasıl davranmamı önerırsınız,soguk mu sıcak mı umursamaz mı ?
Amın kızlar Allah gözunu acsın yoksa ben gozunu oymak ıstıyorum artık(
Nasıl uzaklasacagım dıyım Zeynep??Pekı mahkemede bunu kullanıp kızımı
kacırdı göstermedı falan derse?Anahtarımı da hala vermedı ..Oyun mu
oynuyum yokmusuz gıbı mı yapayım dıyorsun??
yanlış hatırlamıyorsam ona küfür iceren mesajlar cektiğini yazmıştın...boşanmak icin ve tazminat vermemek icin bunları kullanabilir
evet ama bu mesajları ılk gıttıgı gun sanırım yazmıstım o da bana yazmıstı karsılıklı yanı ..Hem öyle de söyledı
saklayacagım mesajlarını dedı.Saklasın .Gerı kalan herseyde ben magdurum ve herşey ortada.O yuzden
cok takmıyorum.İnsan karsısındakı cıgırından cıkartınca bu hale gelıp kabalasabılıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?