- 2 Aralık 2011
- 1.709
- 722
- 123
- 35
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Henüz evli iken bir erkek arkadaşınızla gezmeye gitmek sizi suçsuzken suçlu duruma düşürür,bunu eşiniz yapıyor olsa idi sizi kesin aldattığını düşünürdü herkes.
Israrla aile apartmanınından ayrılamayacağınızı yazsanızda konunuzu ilk okumaya başladığımdan beri evliliğinizi bu noktaya getiren en önemli sebebin bu olduğunu düşünüyorum ben.Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız eşinize bu konuda onu anladığınızı ve başka bir ev bakmasını söylemelisiniz bana göre.
Haklısın aslında ama onunla son kez de olsa üçümüz ıyı vakıt gecırmek cok ıstıyorumtekrardan bir arada olma umudun varsa farklı bir önerim,
yoksa farklı bir önerim olacak;
eğer bu yuva dağılmasın istiyorsan yapacağın şey:
Süslenecek, püslenecek, kızı ve çantasını ona emanet edeceksin.
bir kağıda ihtiyaçları yazacaksın. Kızı getirmesi gereken saati söyleyeceksin.
sen gelmiyor musun derse, arkadaşlarınla buluşacağını söyleyeceksin. Bu arkadaşlar lütfen anaç ve evli olmasın.
Onu bir kez arayacaksın maksimum o da. Arama saatin de kızının gelme saati olsun. Saat yakşaşınca annemlere bırak lütfen,
ben biraz gecikeceğim diyeceksin.
eğer bir araya gelmek istemiyorsan tekrar:
doktora da , alışverişe de gideceksin.
orda kadından çok anne kimliğini bir kez daha vurgulamış olacaksın.
çok büyük ihtimal kavga edeceksiniz. Seni canı istediğinde gördüğü için,
kıymetin kalmayacak. çocuk yanında bile saygı kavramını unutacaksınız.
maalesef bu böyle...
Belli olmaz, barisirsiniz belki,
Kendine güvenin tam zaten, b planında var
Esın de artık senin ayakların üzerinde durabilecegini biliyor.
Oncellikle artık sakın ol, saygıyı koru, bakımlı ol ve neşeli ol.
Sorunlarınızı konusun gebede ortama göre
En azından laf açılırsa sakinde ne düşünüyorsun bizim hakkımızda diye sorabilirsin
Bilemiyorum derse bende diyip zamana bırakın.
Hadi bende umutlandim. Takip ediyorum kac gündür güzel haberler gelsinnn :)
Maalesef takıp edenlere sımdıden sonunun kötu bıtecegını söyleyebılırım(
Bu arada sordugun konuyu actım bgn,ama ''mutluyum,ama kızımı cok özledım''dedı,
yanı dönse kızı ıcın döner,bunu da dusunmuyor..Kızı ıcın bıle bana katlanmak
ıstemıyor,sankı biri büyü yapmıs da ne eve gelmek ıstıyor,ne benle bu
konularda konusmak ..( Bu yuzden bu kez hıc konusmayacagım ..Ona dedım:
''2-3 hafta babam gelene kadar mahkemede ne ısteyecegını dusun,anlasmalı
bosanırız eger uyarsak..Ya da bizi dusun,kızımızın gelecegı ıcın deneme sansımız
dune ragmen var..Ben yıne de bıraz kafanı toplayıp karar vermenı beklerım..
Ama,bence çözumsuz degıl..'dedım,ama pek olumlu bakmadı..Çok kararlıydı..
Maalesef takıp edenlere sımdıden sonunun kötu bıtecegını söyleyebılırım(
Bu arada sordugun konuyu actım bgn,ama ''mutluyum,ama kızımı cok özledım''dedı,
yanı dönse kızı ıcın döner,bunu da dusunmuyor..Kızı ıcın bıle bana katlanmak
ıstemıyor,sankı biri büyü yapmıs da ne eve gelmek ıstıyor,ne benle bu
konularda konusmak ..( Bu yuzden bu kez hıc konusmayacagım ..Ona dedım:
''2-3 hafta babam gelene kadar mahkemede ne ısteyecegını dusun,anlasmalı
bosanırız eger uyarsak..Ya da bizi dusun,kızımızın gelecegı ıcın deneme sansımız
dune ragmen var..Ben yıne de bıraz kafanı toplayıp karar vermenı beklerım..
Ama,bence çözumsuz degıl..'dedım,ama pek olumlu bakmadı..Çok kararlıydı..
döndü bizimki.bencede çeklmez bir hayat gidiyo geliyo beni suçluyo sen öyle davraıyosun diye gidiyorum diyo geri dönüyo.yaparsan yine giderim yapmazsan gitmem diyo ha var ha yok nasıl davranacağımı bilemedim.çocuk var vede çalışıyorum.şimdi geldi nasıl davranmalıyım acaba.konuşsam sünger çekelim konuşmayalım diyor
Apartmandan taşınmamız mumkun degıl kızlar maalesef ,eşimle bebegımız oldugundan berı
-eksi bakıyelerdeyız yanı onun maasından -1000 her ay bası cekıp ay ortası da 500-600
patrondan elden borc alıyordu..O derece kötu durumdayken benım basvurdugum ıslerden
de henuz ses cıkmadıgı ıcın cok zor görunuyor.(( Zaten,eşim artık tek tasınacak gıbı
görunuyor(( Bir de ben calıssam bıle annem dururken bakıcıya para verecek veya
guvenecek luksum de yok ..Tasınmayı taa ılk geldıgımız gunden berı dusunduk ama
basaramadık maalesef( Tasınsak bıle esım ''aılene yakın ,buralarda ev bakarız'' dıyordu,
o sekılde de aynı mahallede daha fazla kıra verıp tasınmamızın anlamı olmuyordu ..Artık
ben calısmadan olmayacagı ıcın ve ne zaman iş bulacagım da bellı olmadıgından maalesef
bu cıkar yol kalmadı(Bir de caramelo,benım babam bu evde tek kalmama bıle ızın verecek
bırı degıl ,kaldı kı tek basıma baska semte tasınayım ;bır de aıleme bebegımı bırakacagım ıcın
yıne mantıksız oluyor...
Bu arada erkek arkadasım gay,yanı erkek sayılmaz;esım de bılıyor bunu..;Bir de ben de
bır ANNE olarak öyle kötu kadın,aldatan kadın imajı tabı kı cızmeyecegım;sadece ,bu
neselı halımle bır gızem olusturayım dıyorum ,mesela dıkız aynasından bakarken o,
ben mesaja guler gıbı yapacagım hepsı bu..
Caramelo ve zaman; aynen anlattıgınız sorunları hep yasadık,ama maalesef bebegım
kucuktu iş bakamadım ve kacamadık bu lanet evden(
Kkimse ; kac yıllık evlısın?dıyorum ya ben bır İBRETim ..Tamamen ben gıbı olanların aklını basına
toplayacagı bır durum yasadıgım..Mesela kardesımın esı berbattır,erkek kardesım herşeyı
ona sorarak yapar..Kız bır arkadasının karısıyla kuserse arkadasıyla kardesımı görusturmez,
aılemle bıle görusturmedıgı cok olmustur,hatta torunlarını 1yasında tanımaya basladılar,
1 yıl en cok 4kere görmuslerdır vs vs..O da sımdı benı görüyor ya gecen gun geldıklerınde
bır görsen aıleme nasıl iyi davranmalar falan ..Melege dönmustu,bır de onun abisi de
bu tarz kavgalardan boşanacak,arkadasları da aynı bızım gıbı boşanacak..Kıza resmen
işaret olduk,dank etmıs oldu ne guzel..Keşke ben de böyle bır örnek görup erken dank etseydim(
GURURLU oldum ama içim gidiyor,onu görunce cok üzülüyorum ,bana bakısı bıle bambaska(
Keşke o varken gurur yapacagıma sokulsaydım koynuna,sarılsaydım boynuna..( Şimdi yanımda
bır yabancı uzaktan bakmak cok acı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?