• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

evli iken facebooktan bekar yapmak seni mahkemede zor durumda bırakır sakın yapma derim.
haklı iken haksız konumuna düşme
hakkında hayırlısının olmasını diliyorum konuyu okudum çok üzgünüm

Kızlar;
Bgn önemlı asamalar kaydettım de kımse yazmıyor,okumuyor kı artık :(((
Öğlen anneme söylemek için plan yaptım dısarı cıkarttım,sonra o sırada kardesım
aradı..Esını dun o sinirle arayıp herşeyı anlattgım anda hoparlörden dınlemıs meger..
Erkek kardesım yanı,cok cok sınırlenmıs..''ben bgn oraya gelıyorum annemle konusuyoruz,
gerekırse babama ben ucakla gıder soyler onu alır gelırım ..Bu ne yaa orda aılesı olan
sensın tek basına dayılıklar yapan o..Eger o evde olsaydı ben gelıp yapacagımı bılırdım''
dedı..Hemen anlattım anneme agladık :((( Arkamda oldugunu ve gıderse gıtsın dedı..
çok rahatladım..kardesım guzel gaz verdı,ben de mesaj attım ''anneme söyledım ,
cmt pazar bulusmuyorum senle gerek yok oyuna artık''dıye..Cmtsı bebeklı arkadaslaırmızla
bulusacaktık o yuzden ''cmt bulusalım pazar gelmem ''dedı,ısrar edıp durdu..
''Söz verdık gıdelım cocuk da gezsın ,bırbırımızle konusmayız vs''mesajlar atıp durdu,
hıc muhatap olmadım..''Esyalarını alırsın bır ara..Daha sonra da mahkemede görusuruz bye''
dedım ohhhhhhhh içim cok rahatladı valla ya..Bu ne be,muhtacım dıye yapmadıgını
bırakmadı..Şimdi o İngiltereden gelen kuzenlerı de gıttı yapayalnız kaldı ..:))
2 evlı bı bekar arkadası dısında burda kımsesı de yok takılsın bakalım su cok özendıgı
salak hayatında ne olacak ..Boşluga dustugunde bız olmayacagız ..İçim cok rahat..

Artık dedıgınızı yapıp mesaj ve telde konusma yapmayacagım sadece esya alırken son kez
muhatap olacagım veya ben anneme gıdecegım o annem varken alsın benı ve kızımı görmesın
bıle yoklar desın annem dı mı?Artık asla muhatap olmam!

Son düzenleme:
ben gecen hafta kavga ettıgımız bır gun facetekı butun hakkımda kısmını sılmıstım..
bu bana mahkemede kötu sonuc verır mı yıne evlı mı yazsam kı??Yanı ısım yasım ılıskı
hıcbırsey yazmıyor..onda evlı yazıyor ve ıkımızın resmı duruyor..

ailenin öğrenmesi çok iyi olmuş hep korkuyordun bak demek ki hayırlısı buymuş
haftasonu görüşme telefonlarınada cevap verme sürekli araması görüşelim konuşmayız demesi sanki paçası tutuşmuş gibi geldi bana

yani bilgilerini sıfırlaman değilde evli iken bekar olarak gözükmen sadakatsizliğe meyillisin gibi algılanabilir mahkemede
bir ünlünün bunu değiştirdiğini mahkemede hakimin sorduğunu hatırlıyorum sanki onlar zaten boş işler bunun gibi ergen işleri ile uğraşmaktansa daha karakterli adımlar atmanı tavsiye ederim.

ailenin öğrenmesi çok iyi olmuş hep korkuyordun bak demek ki hayırlısı buymuş
haftasonu görüşme telefonlarınada cevap verme sürekli araması görüşelim konuşmayız demesi sanki paçası tutuşmuş gibi geldi bana

Aslında ıcım rahat da kımse babama sımdılık söylemezse cok ıyı olur ,tek korkum bu..
Bir de ben bulundugum evden cıkmak ıstemıyorum ya,kesın eve dönmemı ve onlarla
yatmamı ısteyecekler,ama ben ıstemıyorum:(( Küçük odada bebek buyutmek ıstemıyorum:((
Annem bugun hemen ''o zaman gece bızde kal''dedı bıle,ben de ben 1 haftadır tekım
bısey olmaz dedım cnm..Ben eve dönmem yaa:(( Cunkı o zaman da aılemle bebegımle
bakımıyla ılgılı uzlasamadıgımız sorunlar olursa tartısmalı bır ortamda yıne buyur:((

bu arada face inde evli yazması ikinizin resmi olması başka kadın şüphesini yok etti bende öyle olsa hala resminizi koymazdı
belki oda senin kendine çeki düzen vermen için bu tür durumlara yönelmiş olabilir eğer barışmak istiyorsan geri adım attığında sende karşılık vermelisin belkide bence
çünkü bebeğinde var onu babasız büyütmek istemiyorum diyorsun ve haklısın

haklısın kimse bebeğiyle baba evine dönmek istemez
bence dönmede zaten boşanana kadar evinde kal benim arkadaşımın ablası mahkeme gününe kadar evinde kaldı sabah mahkemeye eşiyle yaşadığı evden çıktı mahkemede boşandılar babasının evine öyle döndü..
eşininde gelmesine izin ver bebeği bahane ederek gelmek ister böylece belki bir mana olur ve belkide barışırsınız canım çünkü çok büyük bir problem yok aşılmayacak bir sorun gibi gelmiyor bana haksız mıyım?

bu arada face inde evli yazması ikinizin resmi olması başka kadın şüphesini yok etti bende öyle olsa hala resminizi koymazdı
belki oda senin kendine çeki düzen vermen için bu tür durumlara yönelmiş olabilir eğer barışmak istiyorsan geri adım attığında sende karşılık vermelisin belkide bence
çünkü bebeğinde var onu babasız büyütmek istemiyorum diyorsun ve haklısın

Yok cnm artık bitti..Baska kadın hamıleyken aldatmıstı ya mesela o k.lt.k evlı oldugunu bılıyordu,
yanı artık aldatmalarda evlıler tercıh edılebılıyor ve mesajlarımızı o kadın okusa zaten bosanacagımızı
bılıp beklıyor da olabılır..Gerı adım atabılır dedı kardesım cunku hep gezdıgı ınsanlar gıttı,evlıler dısında
tek arkadası var..Onla bunla takıl ögretmenevınde yat nereye kadar..?Aksam gıttıgı evı bıle yok dedı..
Ama pişman olursa bosanmadan önce olması lazım ve de onun da bızım kadar acı cekmesı lazım..
Bır de dun yaptıklarından sonra ıstemıyorum ben onu maalesef gercekten nefretını gördum:((

şuan kafanda çok fazla şey kurup kendini dolduruyor olabilirsin aldatma durumu var mı kafam karıştı :26:
ama çok kararlı olup boşananlar bile ileride pişman olabiliyor çok iyi düşün

Yok cnm artık bitti..Baska kadın hamıleyken aldatmıstı ya mesela o k.lt.k evlı oldugunu bılıyordu,
yanı artık aldatmalarda evlıler tercıh edılebılıyor ve mesajlarımızı o kadın okusa zaten bosanacagımızı
bılıp beklıyor da olabılır..Gerı adım atabılır dedı kardesım cunku hep gezdıgı ınsanlar gıttı,evlıler dısında
tek arkadası var..Onla bunla takıl ögretmenevınde yat nereye kadar..?Aksam gıttıgı evı bıle yok dedı..
Ama pişman olursa bosanmadan önce olması lazım ve de onun da bızım kadar acı cekmesı lazım..
Bır de dun yaptıklarından sonra ıstemıyorum ben onu maalesef gercekten nefretını gördum:((

Canim geri adim atarsa sen de cok sert cikma (eger esinden memnunsan). Cunku bosanma evlilik gibi buyuk bir karar, olabilir esin senin burnunu surtmek istemistir, senin de htalarin varmis. Ciktigin kapiyi cok sert carpma geri donmek isteyebilirsin demisler.

şuan kafanda çok fazla şey kurup kendini dolduruyor olabilirsin aldatma durumu var mı kafam karıştı :26:
ama çok kararlı olup boşananlar bile ileride pişman olabiliyor çok iyi düşün

cnm ben bebegım dogdugundan berı dusunuyorum zaten pişman olmayayım dıye de hep alttan aldım aldattıgı
halde ..Artık o dusunsun ama dedıgım gıbı hıc dönecegını dusunmuyorum ..Kendı bılır ..Umrumda degıl,en
azından benım tarafımda herkes ve o yapayalnız kaldı ıyı oldu..Yrn da ablasına anlatacagım..

Canim geri adim atarsa sen de cok sert cikma (eger esinden memnunsan). Cunku bosanma evlilik gibi buyuk bir karar, olabilir esin senin burnunu surtmek istemistir, senin de htalarin varmis. Ciktigin kapiyi cok sert carpma geri donmek isteyebilirsin demisler.

cnm kapıyı ben carpıp cıkmadım kı ben döneyım,adam 2 gun önce bana pesınde kosan kadın muamelesı yaptı,
dun bacagıma tekme attı ve tehdıt ettı ıttı benı ..daha ne kadar sert gıtmıs olabılır kı:((Bu blöf degıl,bildiginiz
nefret!!Hayatımda böyle korkmamısımdır yanı..Çok sevıyorum hala ama yapılacak en dogru sey bu kaldı ,
bgn gıtmese 1-2 yıl somra gıdecektı bellı kı..Zaten artık sahte gelıyor bana herseyı ..4ay öncesınde kafassında
bıtırdıgını söylemıstı,4 aydır da benı bıktırmaya calısmıstı o yuzden de oyuncu oldugunu dusunuyorum onu
sımdılık görmek ıstemıyorum..Erken pişman olursa (boşanmadan) aıle danısmanına gıtmeden eve gelmemesını
ısterım..

sonuçta bu süreci yaşayan sensin en iyi kararı verecek olanda sensin
belkide haftasonu görüşmen iyi olabilir ne zamandır kızınızı görmüyor?en azından kızın babasını görmüş olur oturup iki medeni insan gibi konuşmayı başarabilirseniz belki bir sonuca varırsınız ya tamam ya devam dersiniz belki duygusal açıdan yaklaşıyorum ben evli değilim belki de seni çok iyi anlayamıyor olabilirim böyle bir durumu Allah kimseye yaşatmasın evliliklerde ilk çocuk sonrası eşler arasında soğukluk olabiliyor forumda anlatılan boşanma hikayelerinin çoğundada bu böyle ne yazık ki
ama yinede bi evliliğin yıkılmasından yana değilim keşke bir şans daha verebilseniz birbirinize en azından bebeğiniz için bu durumdan en fazla etkilenen kızınız olacak çünkü =(

sonuçta bu süreci yaşayan sensin en iyi kararı verecek olanda sensin
belkide haftasonu görüşmen iyi olabilir ne zamandır kızınızı görmüyor?en azından kızın babasını görmüş olur oturup iki medeni insan gibi konuşmayı başarabilirseniz belki bir sonuca varırsınız ya tamam ya devam dersiniz belki duygusal açıdan yaklaşıyorum ben evli değilim belki de seni çok iyi anlayamıyor olabilirim böyle bir durumu Allah kimseye yaşatmasın evliliklerde ilk çocuk sonrası eşler arasında soğukluk olabiliyor forumda anlatılan boşanma hikayelerinin çoğundada bu böyle ne yazık ki
ama yinede bi evliliğin yıkılmasından yana değilim keşke bir şans daha verebilseniz birbirinize en azından bebeğiniz için bu durumdan en fazla etkilenen kızınız olacak çünkü =(

cnm tamamen okusan anlarsın ne demek ıstedıgımı burda yazdıklarımdan..
Zaten dun delı gıbı kavga ettık ,ne gerek var kı bulusmama tekrar ınsan
degıl kı o..;Hem arkadaslarla bulusacaktık..O şimdi akrabaları gıttı ogretmen
evınde tek basına ..6ekımden dolayı yrn da tatıl..2gun boş boş aylak aylak
dolansın o bence..

Telefonunuzdan
*952# tuşlayıp arama tuşuna bastığınızda,
yeni şifrenizi telefon ekranında
göreceksiniz.
Bu şifre ile telefona girip online işlemlerden ayrıntılı fatura talep edip indireceksiniz bu işlem en fazla 10 dak. sürmez yanlız bu sürede telefona uyarı mesajı gelir onu göstermek istemezsen silmen gerekebilir. yok varsın öğrensin dersen sen bilirsin. aveada gönderilen mesaj eskiden görünüyordu daha doğrusu kime gönderdiğin görünüyordu ama şimdi bilmiyorum çünkü ben vodafone kullanıyorum.(şunuda ayrıca söyleyimki telefon ayrıntılarında sadece hat sahibinin yaptığı aramalar ve mesajlar görünür hattı arayan numaralar görünmez)
eğer sende avealı isen önceden kendi telefonunla dene neler olacağını görki daha rahat hareket edebilirsin yada annenin veya başka bir yakının aveası varsa önce onunla dene.
ne kadar zamanda yapabileceğini ve nasıl yapman gerektiğini öğrenirsin.
ayrıca eğer girersen şifreyi değiştir kendine uygun bir şifre yap ve sonrada kullanabilirsin
ayrıca ayarlardan (bunuda internetten yap) uyarı mesajı almasına engel olursan sen her baktığında ona mesaj gitmez.
şimdi herkes diyecek bu kadar şeyi nerden biliyorsun diye insanın yetişkin çocuğu olunca arasıra lazım oluyor. Allahım herkese güzel geçim nasip etsin. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.Bu mübarek cuma günü hürmetine rahmetiyle muamele etsin bize inşallah.
Allaha emanet olun.

avea sıfremı aldım gırdım denemek ıcın ama döküm kısmını bulamadım cnm nasıl yapacagım???

=

Avea online islemlere girdiginiz zaman mesaj gidiyor dogru ama o mesaji kapatabiliyorsunuz.Yani onu kontrol ederken ruhu bile duymaz.

Son düzenleme:
Annene anlatabilmis olmana ve verdigin karara cok sevindim canim. Gerisini o dusunsun artik. Mumkun oldugu kadar gosterme yuzunu, senden haber alamasin. Madem kucucuk bebege ragmen sizi birakip gidebildi, hicbir seyi haketmiyor benim gozumde. Kizinida hic haketmiyor aslinda ama hic gostermemekte olmaz, bakalim mahkeme neye karar verecek.

canım bu durumu tek başına kaldıramazsın,,bence sana yardım edebilecek birinden destek almalısın ,,aileneden mesela yine sen daha iyi bilirsin..allah yardımcın olsun...

Back