- 2 Aralık 2011
- 1.709
- 722
- 123
- 35
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
ailenin öğrenmesi çok iyi olmuş hep korkuyordun bak demek ki hayırlısı buymuş
haftasonu görüşme telefonlarınada cevap verme sürekli araması görüşelim konuşmayız demesi sanki paçası tutuşmuş gibi geldi bana
bu arada face inde evli yazması ikinizin resmi olması başka kadın şüphesini yok etti bende öyle olsa hala resminizi koymazdı
belki oda senin kendine çeki düzen vermen için bu tür durumlara yönelmiş olabilir eğer barışmak istiyorsan geri adım attığında sende karşılık vermelisin belkide bence
çünkü bebeğinde var onu babasız büyütmek istemiyorum diyorsun ve haklısın
Yok cnm artık bitti..Baska kadın hamıleyken aldatmıstı ya mesela o k.lt.k evlı oldugunu bılıyordu,
yanı artık aldatmalarda evlıler tercıh edılebılıyor ve mesajlarımızı o kadın okusa zaten bosanacagımızı
bılıp beklıyor da olabılır..Gerı adım atabılır dedı kardesım cunku hep gezdıgı ınsanlar gıttı,evlıler dısında
tek arkadası var..Onla bunla takıl ögretmenevınde yat nereye kadar..?Aksam gıttıgı evı bıle yok dedı..
Ama pişman olursa bosanmadan önce olması lazım ve de onun da bızım kadar acı cekmesı lazım..
Bır de dun yaptıklarından sonra ıstemıyorum ben onu maalesef gercekten nefretını gördum(
şuan kafanda çok fazla şey kurup kendini dolduruyor olabilirsin aldatma durumu var mı kafam karıştı :26:
ama çok kararlı olup boşananlar bile ileride pişman olabiliyor çok iyi düşün
Canim geri adim atarsa sen de cok sert cikma (eger esinden memnunsan). Cunku bosanma evlilik gibi buyuk bir karar, olabilir esin senin burnunu surtmek istemistir, senin de htalarin varmis. Ciktigin kapiyi cok sert carpma geri donmek isteyebilirsin demisler.
sonuçta bu süreci yaşayan sensin en iyi kararı verecek olanda sensin
belkide haftasonu görüşmen iyi olabilir ne zamandır kızınızı görmüyor?en azından kızın babasını görmüş olur oturup iki medeni insan gibi konuşmayı başarabilirseniz belki bir sonuca varırsınız ya tamam ya devam dersiniz belki duygusal açıdan yaklaşıyorum ben evli değilim belki de seni çok iyi anlayamıyor olabilirim böyle bir durumu Allah kimseye yaşatmasın evliliklerde ilk çocuk sonrası eşler arasında soğukluk olabiliyor forumda anlatılan boşanma hikayelerinin çoğundada bu böyle ne yazık ki
ama yinede bi evliliğin yıkılmasından yana değilim keşke bir şans daha verebilseniz birbirinize en azından bebeğiniz için bu durumdan en fazla etkilenen kızınız olacak çünkü =(
Telefonunuzdan
*952# tuşlayıp arama tuşuna bastığınızda,
yeni şifrenizi telefon ekranında
göreceksiniz.
Bu şifre ile telefona girip online işlemlerden ayrıntılı fatura talep edip indireceksiniz bu işlem en fazla 10 dak. sürmez yanlız bu sürede telefona uyarı mesajı gelir onu göstermek istemezsen silmen gerekebilir. yok varsın öğrensin dersen sen bilirsin. aveada gönderilen mesaj eskiden görünüyordu daha doğrusu kime gönderdiğin görünüyordu ama şimdi bilmiyorum çünkü ben vodafone kullanıyorum.(şunuda ayrıca söyleyimki telefon ayrıntılarında sadece hat sahibinin yaptığı aramalar ve mesajlar görünür hattı arayan numaralar görünmez)
eğer sende avealı isen önceden kendi telefonunla dene neler olacağını görki daha rahat hareket edebilirsin yada annenin veya başka bir yakının aveası varsa önce onunla dene.
ne kadar zamanda yapabileceğini ve nasıl yapman gerektiğini öğrenirsin.
ayrıca eğer girersen şifreyi değiştir kendine uygun bir şifre yap ve sonrada kullanabilirsin
ayrıca ayarlardan (bunuda internetten yap) uyarı mesajı almasına engel olursan sen her baktığında ona mesaj gitmez.
şimdi herkes diyecek bu kadar şeyi nerden biliyorsun diye insanın yetişkin çocuğu olunca arasıra lazım oluyor. Allahım herkese güzel geçim nasip etsin. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.Bu mübarek cuma günü hürmetine rahmetiyle muamele etsin bize inşallah.
Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?