kızlar kısaca özet gecmek ısterdım ama ınanın artık gerek kalmadı o sevdıgım,sonuna kadar benım sandıgım
adam bu degıl cunkı..Dun sızlerden aldıgım gazla ve son bır adım atayım belkı duzelır umuduyla bıze baslıgı
yazarak Pilli Bebekten Haram Geceler sarkısını yolladım özelden facebooktan ..
Aklım basımda degıl kı sebebını bılmıyorum,
Bıze nazar degdı ınan,adım gıbı bılıyorum..
Yar yıne bana haram geceler senın ıcın aglıyorum..
Bgn ''eve ugrayacak mıısn mısafır burda kalacak,ugramayacaksan ne dıyeyım''sorum uzerıne
öyle bır köpurdu bagırdı cagırdı mesajlar attı kı anlam veremedım !''bı ablam arıyor bır sen arıyorsun yeter
artık bıktım hayatımdan rahat ver bana,hergun gelecek mısın dıye sorup duruyorsun o eve bır daha
gelmeyecegım bunu kucuk kafana sok''dedı..Bende salterler attı maalesef..Cunkı benı hala pesınde
kosan bır salak kadın gıbı gördugunu,(hanı vardır ya koca bırakır kadın bosanmam der falan)farkettıgım
anda butun sevgımı kaybettı!!!Ona ıhtıyacım olmadııgnı,sadece babam ogrenmesın dıye anneme görunmesı
gerektıgını,evdekılerın suphelendıgını söyledım.Ama öyle serttı kı sankı ''düş yakamdan''der gıbı
((
İhtıyacım olmasa ya da aılemle aynı yerde olmasam ınanın kı asla aramazdım gııdnce bırakırdım,
ama mecburen sormak zorundaydım..Sonra anladım bu sarkıyı yolladıgım ıcın şımardı heralde ve
bana net bır dılle asla benle olmayacagını söyledı..Boynum bukuk gıttım eve aglayarak ablasını aradım,
''bır daha arama en ıyısı abla,ne halı varsa görsun yeter benım cektıgım de bır yere kadar..Aıleme babam gelene
kadar yansıtmasın sonra da ne yaparsa yapsın ben dayanamıyorum ''dedim..O da aramayacak ben de ..
Aksamları görun gece gıt dedım oyle yapacak ..''Akrabanı da bu eve getırme napıyorsan yap'' dedım.
Gittim attım çöpe o kokusu olan tişörtunu,sevdıgım veya benım aldıgım hedıyelerımı,onun bana aldıklarını..
HERŞEY BİTTİ
((