Sanırım kararını vermişsin.Hakkında hayırlısı olsun.Ben eşinin sen geri adım atınca biraz k.çının (özür..) kalktığını düşünüyorum.Boşver sein aklında acaba kalmadı en azından.Bu rahatlamayı da yaşaman gerekiyordu.Bu aşamadan sonra ondan bir tepki gelene kadar sakın görüşme ,kimseyi de görüştürme bence..Bu süre biraz uzun olabilir ama (zaten iş ailelerin duyacağı duruma geldi.) bekle o arasın.Senle hiç bir şey için muhattap olmasa bebek ve mahkeme için olmak zorunda kalacak nasılsa..Bir de 'ben sana msjlaşmandan dolayı bir hak vermiştim.Ben ve yuvamız bunu (hem yaşanmışlıklarımız için hem de evliliğimiz ve kızımız için) hak etmiyor muyuz?' dedin mi merak ettim..
ben karar vermedım canım verdırıldım..Bugun esımın ablası da aradı ''en azından ayrı durun ama bosanmayın denesın
bıraz kafasını dınlesın o fevrıdır cabuk parlar cabuk söner,bu kez erken sönmese de hemen bosanmayın..Her evlılık
kavga olur sankı kavgasız evlılık mı var bu cok normal ,kendıne gelsın bırak bıraz'' dedı..Ben de ''abla ben de söyledım,
ama yapacagım bırsey yok benım ,yoksa ben cocugum ıcın gereken mucadeleyı verdım ıcım rahat''dedım..O da
(sen gıbı)''bayramda bı annemlere gelsenız keske degısıklık olur hem burda konusuruz belkı bırseyler duzelır''dedı,
''keske ıkna edebılsen ama sanmıyorum''dedım..
Bir de 'ben sana msjlaşmandan dolayı bir hak vermiştim.Ben ve yuvamız bunu (hem yaşanmışlıklarımız için hem de evliliğimiz ve kızımız için) hak etmiyor muyuz?' dedin mi merak ettim..[/QUOTE]
bu kısmı anlayamadım canım ??Dedım cok sey ama o da ''ben yeterınce denedıgımızı ve basaramadıgımızı gördum,
bızımle ılgılı bır umudum kalmadı '' dedı...Ne yapmamı önerıyorsun??Bgn kuaföre gıtmem gerekıyordu agdaya o göturu
yordu hep rıca ettım göturdu konustuk sakındım ..Söyledım artık benım de aynı kararda oldugumu,ama cok rahattı..
bana cok ıyı davrandı..Hatta maasından borcları ödemem ıcın bıraktı bın lıra ..Dedı kı ''bu ay eve cıkamam borcum cok
ama ögretmen evınde kalırım ,eve gelmem''dedı ..Eve gelınce yumusamaktan mı korkuyor kı nedır bu ev takıntısı??
''Kirlilerini getır yıkarız''dedım yarın gelecek cunkı akrabalarım bıze gelıyor evde olmadıgını anlamamaları gerek..
O da kabul ettı yemege gelecek..Cok garıp durum annem geldı babam daha gelmedi..Anneme ''aramız bozuk''dedıgım
anda ''kocana ıyı davran elınde tut''cevabını aldım ,sinirim bozuldu
( Bir anne ''neden aranız bozuk ''bıle demeden
cocugunu suclar mı??Ama benım aılem böyle maalesef,dusmandan cok dusman gıbıler,bızım en kötu huylarımızı herkes
bılır konu komsu akraba..Cunkı tuhaflar ıste..O yuzden kendımı yalnız ve caresız hıssedısım..Esım sırf ayrılmam ıcın
cok ıyı davranıyor sankı ..Bırcok kaza atlatmıs bu surecte arabayla ..onları anlattı neler yaptıgını falan anlattı ..
Istersen ordan cıkma ben masraflarını karsılarım falan dedı ..yanı anlamadım dune gore cok ıyı davrandı..