Eşim boşanmak istiyor nolur yardımlarınızı bekliyorum:(((

Kusura bakmayın konu sahibi ama çocuk oyuncağına çevirmişsiniz neden sonuç belliyse bunca zaman bekleyeceksiniz ki yani aradan aylar değil yıl geçti öyle değil mi

ben 25 yaşında 1 yıllık evli ancak eşimle 9 yıldır birlikte olan bir insanım. ne sınavlardan geçtik...ben bu yüzden asla insanlara ayrıl,boşan tarzı şeyler tavsiye etmem. bunu hem yılların emeğine bir hakaret hem de karşı tarafa saygısızlık olarak görürüm. yarım kalmış şeyler yüzünden özgüven de çöker. sonra başkalarında hep o insan aranır.fakat....

Bu nasıl bir ilişki çok garip. bütün konuyu okudum. ne onunla ne onsuz durumu var. adam uzakta,ailesiyle iletişim yok. sizin aileniz onu sevmiyor. genç ergenler değilsiniz ki herşeyi tolere edebilin. yaşınız da ufak değil. eşinizin gelmesini beklemeyin bence. açın davayı. kendi avukatı vs. ile katılacaktır eninde sonunda. gerçekten bazen kabullenmek gerekiyor sanırım.

1,5 senenin sonunda geldi izmire...Direk mahkemede bulustuk.Annesiyle gelmis selam bile vermedim hic konusmadim...cok karmasik hissettim kendimi...ama en guclusu nefret duygusuydu.Babam araci oldu islemleri ikisi hallettiler.Bizde annemle peslerinde dolandik kaynanada biraz uzaktan takip etti sanki o hic bisey yapmamis cok masummus cok uuzgunmus rollerindeydi.Kendimi zor tuttumm icimde okadar cok sey varki ssoylemek istedigim...Annem sana sonra dusmanlik yaparlar suscaksin birak Allahindan bulsunlar falan dedi.Yarin sabah durusma var....Kendimi cok gergin hissediyorum.Okadar verdigim yila emege aciyorum.Bole sorumsuz ilgisiz karaktersiz surekli beni uzen birinden kurtuldugumada seviniyorum...

Hakim onayladi ve bosandik....ama ben cok uzgunum cok agladim sinirlerim bosaldii...cok sey birikti icinmde uhte kalan cok sey var...cope giden 10 yil..kotu seyler yasasakta o hep vardi simdi ebediyen olmayacak....ne onla ne onsuz...kucuk bi umut vardi sanki saka gibi yalan gibi geliyodu son ana kadar....mahkemede bosanmak istiyorum derken gozleri istemiyorum dedi.......

Canım hakkında hayırlısı buymuş eminim zordur ama sana yaptığı kötü şeyleri getir aklına kaybetmek istemeseydi mücadele ederdi diye düşünüyorum ben bol bol dua et Allah yardımcın olsun

aradan çok zaman geçmiş, umarım toparlamışsındır kendini.

ben olsaydım adaklar adardım doğrusu kurtuldum diye işe bak ya boşanmış hala gerisini düşünüyor bana göre emeğin değerli sende ,hem de emeğinin değerini vermemiş bir adam hatta bir yabancı için ah ediyorsun boşuna ,ne seninle ne sensiz demişsin ya keşke sonsuza kadar sensiz olabilsem deyip kurtulamayan var psikopatlardan bence haline şükret bir aynanın karşısına geç bakalım, gerçekten senden ne istediğini bilmeyen bir adam mı bekliyorsun seni sevecek kadar değerli gördüğün adam sence o adam mı ?ah ah ne kadar ruhlarımız saf öyle ah biz kadınlar...

mutlu olmak için en güzel yol ve kesin yol ne yaşanmış olursa olsun ardımıza geri dönüp bakmamamız sayesinde elde ederiz.bunu unutmayalım ki hayatımız bir tane ve bu hayata saygı duymayan o hayattan atılmalı,o hayatın her karesinden hemen yok edilmeli kolay da olsa zor da olsa farketmez bu ,biraz hayatımızın ve mutluluğumuzun bencili olursak asla üzülmeyiz eminim.ama genelde kendi değerimizi yitirene kadar sevmeyi gerçek aşk sanıyoruz bunu yapmayalım lütfen daha fazla etten yüreklere gerçek sevgileri feda etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…