- 22 Ocak 2025
- 1
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Ayse erylmaz
5 yıldır evliyim erken yaşta evlendigim için şuan 2 evladım var 5 senedir sorunsuz bir şekilde ilerliyorduk eşimle 2. Çocuğum oldu bizim kavgalar başladı eşimle esrar kullanıyor hep kavgamız bu yüzden zaten bırakmasi için çok uğraştım ama olmadı en son pes ettim vakti gelince bırakır umuduyla ama malesef ki çok fazla ilerlemeye başladı artık her gün her gün içiyordu kendinde olmuyor falan sonra bı gün eşim evde tek başınaydi fırsat bu fırsat içmiş tabi yine içerken uyuklamis felan halıyı felan yakmış ben eve geldim şok oldum tabi halıyı öyle görünce eşime dedim ne yaptın bu halıya felan filan diye tabi cevap vermeyince benim koluma vurdu boğazıma saraladi felan dedim ben gidiyorum ya yeter artık dedim sen beni öldüreceksin neredeyse dedim eşim de hiç pişmanlık yok tabi gidersen git felan diyor ya bide daha önce de boğazıma saraladi o zmn bişey demedim yani adam belli istemiyor beni neyse ben babamın evine gittim aradan 2 hafta geçti hiç pişmanlık yok arayıp sorma felan da yok benim etrafdan duyduğum kadarıyla boşanmak istiyormuş yani burda ne kadar haklılık payı var siz düşünün boşanmak nedir ya kolay mı ortada 2 tane çocuk var yani ben seviyorum eşimi demek ki o bunları düşünüyorsa sevmiyordur beni bu 2 hafta içinde sadece 1 kere çocukları gördü başka da görmedi şimdi söyleyin bana bu nasıl bir baba nasıl bir eş yani pişman olup geri dönse bile olur mu sizce düzelir mi döneceği de yok zaten hareketlerinden de yani bı evliliğin bitmesi bu kadar kolay olmamalı ben çocuklarımı düşünüyorum sadece başka birşey düşünemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ben?