- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
Aynisini keske erkek analarida deseAnnem diyor ki sus cocugun var yuvani yikma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynisini keske erkek analarida deseAnnem diyor ki sus cocugun var yuvani yikma
Ağzıma küfür geliyor, yazmıyorum. Hadi lan ordan! Ya ben tahammülsüzüm ya da bu insanlar aşırı sabırlı. Nasıl başarıyorsunuz? Ciddi anlamda soruyorum. Kafasına tabak, çanak geçirip, çekip gitmeden nasıl duruyorsunuz? Ne demek annem yapar? Al ananı başının altına yastık yap o zaman deseydiniz. Bu kadar anacıysan koynunda yataydın, evlenmeyeydin deseydiniz. Bir de defol git diyor, hala o evde nasıl durabiliyorsunuz. Bazen burada ilginç şeyler okuyorum, eşime de anlatıyorum. Kaynanası o...pu falan diyenleri eşini annesi yüzünden dövenleri falan, eşime annen bana bunu yapsa iner saçını başını yolar, seni de bıçaklardım falan diyorum. Nasıl sabrediyorsunuz bu adamlara? Sizinki şimdilik vurmamış falan ama defol git ne demek ya? Beynim almıyor. Benim kafam çok kalın sanırım. Ya da elim maşalı... Kimse kızmasın bana. Boşan bu adamdan. Yoksa ileride sürekli kavga çıkan bir evde büyüyecek. En azından boşanmasan da blöf yap. Annenin evinde falan kal. Bu ne ya. Bu adamlar sizi nasıl çantada keklik gibi görebiliyor? Nereden buluyorlar bu cesareti?1 tane 5 aylik bebegimiz var Yok Ben annesine saygisizmisim anneside bana saygisiz gecen tanidiklarindan biri geldi Bende kaynanamin bana taktiklari altinlari kendi hesabinda sakladigini söyledim kocam acayip bozuldu defol git Dedi resmen ama o kadin benim rizamla öyle bisey yapmadi ve her hafta sonu yatiliya geliyor bana cocugu görmek icinmis Gör git esime dedim gelsinler ama evi var gitsin evine yatsin Bana diyor ki Inshallah senin cocugunda Sana öyle yapar Pardon ama Benim evim dururken Ben neden her hafta sonu cocuguma yatmaya gidiyim kocasida yasiyor Yani annem ne derse hakli diyor isterse Sana laf atsin Gene o hakli diyor ve bosanmayi bile göz önune alabiliyor bi cocugumuz oldugu Halde Bana diyorki annemi Bana kötü yapamazsin bunu basaramazsin Benim amacim o degil ki bana yaptigi tavirlari esime söyluyorum biraz teselli bekliyorum adam herseferinde annem hakli diyor cekmeceklerimi aksam yatak odama gelip gizliden karistiriyor Bu normal mi dedim normaldir annem o yapar diyor!!!!!!!!
Ee annesinin rahatsız olduğumuz hareketleri varsa ne yapacağız ?En büyük hatan, anacı bi adama annesini kötülemektir. Sen haklı olsan dahi kabak senin başına patlar.
Kocanın yanında annesi melekmiş gibi davranacaksın. Annesi için güzel şeyler söyleyeceksin.
Eğer boşanmak istemiyorsan....
Nabza göre şerbet vereceksin.
O zaman kv nin suratına çatır çatır söyleyip, kocasının tepkisine gardını alacak.Ee annesinin rahatsız olduğumuz hareketleri varsa ne yapacağız ?