EŞim Boşanma

20 bin lira ödemişsin gözüne şu an çok geliyor ama inan geri kalan hayatın 20bin liradan kat kat değerli. Zararın neresinden dönsen kar. Evde hak iddia edemezsin, o yüzden daha fazla borcunu ödeyip de zarara girme. Boşan, bu adamdan sana asla hayır gelmez. Ve tekrar ediyorum EVİN BORCUNU ÖDEMEYİ BIRAK

boşanmak istiyorum ama cesaretim yok adım atamıyorum
Konu sahibine ve boşanmak için adım atmak isteyip, bir türlü atamayan hanımlara tavsiyeler:
1.Eş kisisiyle oturduğunuz evden tatil kafa dinleme vb. sebebiyle uzaklaşin.
2.bir süre kendinizle kalın, bu süre içinde ailenizden ya da akrabalardan 'hadi boşan', 'hemen boşan', 'neyi bekliyorsun ' vb söylemlerde bulunanlar olacak, bosanacak olan sizsiniz; ne zaman hazır hissederseniz o zaman.
3.psikolog ile görüşün, aile danışmanı da işinize yarar.toparlanmaniza yardım eder.
4. Psikiyatriye gidip ilaç alın, büyük ihtimal depresyondasiniz. Hafif bir antidepresan kullanın. Depresyon sadece duyguları değiştirmez, beyindeki sinir etkileşimini sağlayan serotonin hormonunu da azaltır; (bu hormon mutluluğa bağlı olarak artıyor) ,antidepresanlar bu hormonu dengeler.ve daha sağlıklı düşünmeye başlarsınız, daha güçlü olursunuz, daha mantıklı kararlar alırsıniz,adım atmaya hazır hissedersiniz.

Kendinizi hazır hissettikten sonra gerisi kolay.

aynen öyle bir karar vereceğim

eşimle konuştuğumda bana hep böyle devam edeceğini asla değişmeyeceğini annesinin hep ön planda olacağını onlardan kopmayacağını , maddi durumunda böyle olacağını söyledi. kabul etmiyorsam uzatmanın anlamı yok dedi şok oldum

Borç süresi ne kadar? Ödemeler bitince ev eşinin üzerine verilecek mi? Verilmeyecekse şimdi, verilecekse verildikten sonra boşan. Evin yarısını alırsın.
borç 6-7 yılı geçkin vermezler

Demek ki eş ve yuva değil ,kredi çekip ev alayım bir de ödeyen bir kadın bulsam tamam demiş...

Hiç dinleme valla ac dogalgazini git markete aylığından kendine para ayir harca çok biliyor madem annesi ödesin çıkacak açığı çok fazla yüz veriyorsunuz ya evlilik evlilikte biraz dik durun boşanmayın ama sözünüzü geçirin umursamayın

ailem arkamda ve çok üzülüyorlar gel diyorlar .

ne biliyim emeklerime üzülüyorum yapılanları hazmedemiyorum.
hayata nasıl devam edeceğimi düşünüyorum

Zaman geçtikçe daha çok emek verip, daha çok üzülüeceksin
İnan bana hayat bu tip insanlarla ziyan edilecek kadar uzun değil
Ödediğin parayı kurtarabilir misin bilmiyorum ama kurtaramasanda ömründen kıymetli değil
Hayatına paşalar gibi devam edeceksin, çalışan aklı başında kadınsın, 5 ay geçirdiniz birlikte, millet 30 yıllık kocasından ayrılıyor.

Canınızı seviyorsanız boşanın bu heriften. Aileniz de arkanızdaymış. Sonra çok pişman olursunuz. Madem böyle düşünüyordu da ne b.k yemeye evlendi beyefendi? Otursaydı anneciğinin dizinin dibinde!

eşinizle konuşmanızdan sonra ne yaptınız merak ettim doğrusu inşallah eşyalarınızı alıp baba evine gitmişsinizdir.
baba evi meydan evi koca evi zindan evi boşuna dememişler size çok uygun bi söz lütfen ezdimeyin kendinizi paranızla rezil oluyorsunuz

Canınızı seviyorsanız boşanın bu heriften. Aileniz de arkanızdaymış. Sonra çok pişman olursunuz. Madem böyle düşünüyordu da ne b.k yemeye evlendi beyefendi? Otursaydı anneciğinin dizinin dibinde!
adam utanmadan annesine soruyordur anne karıma sarılayım mı falan baksana çocuk mevzusuna bile karışmışlar edepsizler

Yahu dun konunuza yorumlar yapıldı bosanıcagınızı ve evde hak ıddıa edıp edemeyecegınızı soruyordunuz sımdı de bu konu..

Yanı ne dıyeyım.. cok garıp..

Yahu dun konunuza yorumlar yapıldı bosanıcagınızı ve evde hak ıddıa edıp edemeyecegınızı soruyordunuz sımdı de bu konu..

Yanı ne dıyeyım.. cok garıp..
okumadan yorum yaptğınız belli .

zaten boşanacağım fakat yaşadıklarım hakkında fikir almak istedim.

işte bende anlayamadım sevdiğini sandı herhalde
evet gidiyorum

söylenecek söz kalmadı zaten rahatlıkları sayesinde

Ailen arkandaysa ve kararlıydı boşan çünkü bu şekilde hayat geçmez. Eşinin veya ailesinin de değişeceğini pek sanmam. Ama anı karar vermek istemiyorum diyorsan biraz daha zaman tanı. Eşinle konuşmaya çalış. Baktın akıllanma yok. Sen yoluna ben yoluma. Ama bu süreçte sakın çocuk falan yapma aman dikkat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…