Eşim birlikte olmak istemiyor

2 evlat 1 Anne

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
56
6
36
14 yıllık evliyim 2 çocuk annesi eşim sevgisini normalde yatakla bağdaştırır. Ama ne olduğunu anlamadım eve gelmemeye başladı evde olduğu zamanda uykum var yorgunum demeye başladı 1-2 aydır aşırı her fırsata isteyen adam birden isteksizlik oluştu ne yapayım sizce aldatıyormu aklımda deli sorular😔

14 yıllık evliyim 2 çocuk annesi eşim sevgisini normalde yatakla bağdaştırır. Ama ne olduğunu anlamadım eve gelmemeye başladı evde olduğu zamanda uykum var yorgunum demeye başladı 1-2 aydır aşırı her fırsata isteyen adam birden isteksizlik oluştu ne yapayım sizce aldatıyormu aklımda deli sorular😔
Aldatma işareti bu söyledikleriniz ama günahını almayalım belki sizden gizlediği bir sorunu problemi var konuşmayı deneyin tabi telefonunu da karıştırın

Ereksiyon ya da erken boşalma sorunu varmıydı? Yoksa son zamanlarda birlikte olup, var mı diye gözlemlediniz mi?

Andropoz da olabilir. Aldatılma ihtimaline gelince o da var tabi ama böyledir diyemiyorum. Gözlemleyecek olan sizsiniz.

X