• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim birden bire ateşlendi

Kızlar eşim birden bire ateşlendi yorgana sarıldı bırakmıyor hastaneye gittik sonuçlar çıkmadı terlemem lazım diyor terlemesi daha çok ateşini yükseltir mi yoksa yorgansız mi yatması daha doğru olur cayir cayir yanıyor tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz 😞
Aynı benim koca
Bu gün üstüne 4 kat örtmüş öyle yatıyor terlicem diye. Ateş olmuş 39
Bu erkekler neden böyle

Geçmiş olsun.Pcr sonucu çıkmamış henüz ama,eşiniz covit muhtemelen.İlk üç gün ateş yükselmeleri devam edebilir.Ilık duş ve dört saatte bir paracetamol kullansa iyi olur.C vitamini takviyesi de almasını öneririm.
Evet sonuc çıktı test pozitif

Yazıklar olsun o çalışanların kalanların hakkı ömür boyu peşinizi bırakmasın
Bunu tüm site bilmeli hanımefendinin derdi otelden çıkarılmak

Eklentiler

• Screenshot_20220727-233504_Chrome.jpg
    Screenshot_20220727-233504_Chrome.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar eşim birden bire ateşlendi yorgana sarıldı bırakmıyor hastaneye gittik sonuçlar çıkmadı terlemem lazım diyor terlemesi daha çok ateşini yükseltir mi yoksa yorgansız mi yatması daha doğru olur cayir cayir yanıyor tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz 😞
Ateşini düşürmeden mi gönderdiler eve ? Ateşin bir an önce düşmesi lazım

Yazıklar olsun o çalışanların kalanların hakkı ömür boyu peşinizi bırakmasın
Bunu tüm site bilmeli hanımefendinin derdi otelden çıkarılmak
Hayır bilgi verdik zaten az önce sağlık ekipleri aradı boşa boyle şeylerle uğraşmayın

Yakın zamanda bir tanıdığımız bu şekilde ateşle uyumuş, sabaha bilinç kaybı yaşamış ölümlerden döndü adam. İhmale gelmez.

Valla etrafındakileri ve çalışanları düşünmeyen hala bilgilendirmeyen birine yazacak uyarım yok.
Kaç kere girip çıktılar maske taktılar mi belli değil dert otelin bilip bilmemesi

Attığınız mesaj ortada.
Size söyleyecek tek kelimem yok
Ne söylerseniz söyleyin sağlık ekipleriyle konuştuk ben size sadece çıkartırlar mi onu sordum ona göre gidecek yer bakicaktik kendimize insanların sağlığıyla oynayacak kadar karaktersiz yada salak biri değiliz kişi kendinden bilirmiş boşa burda sacma sapan laf yapmayın otelle de görüştük odada karantina da kalkacaksınız dediler size boşa burda dert anlatamam boşa da gunah almayın insanca soru sorduk adam gibi muamele yapın gidin haber verin diyebilirsiniz ne bu yanı atar gider hayırdır

Ne söylerseniz söyleyin sağlık ekipleriyle konuştuk ben size sadece çıkartırlar mi onu sordum ona göre gidecek yer bakicaktik kendimize insanların sağlığıyla oynayacak kadar karaktersiz yada salak biri değiliz kişi kendinden bilirmiş boşa burda sacma sapan laf yapmayın otelle de görüştük odada karantina da kalkacaksınız dediler size boşa burda dert anlatamam boşa da gunah almayın insanca soru sorduk adam gibi muamele yapın gidin haber verin diyebilirsiniz ne bu yanı atar gider hayırdır

Bana attığınız msj ile haber verdik msji arasında 22 dk var
22 dk içerisinde gececi personel bu işi sonuçlandıramaz çok büyük bir otel olmali gece müdürü çalışmalı.
Pozitif çıktı yazdıktan saatler sonra bu msji atmış hala haber vermemiş olmanızı açıklarsanız sonra bana hesap sorma hakkını elde edersiniz.
Ne bekliyordunuz bosverin ya siz işinize bakın yazmamı mi?
Çoktan çözülmüş olması gerekiyordu daha ilk anı ateslendiginde tablo netti. Hastahanede test yaptiklarinda netti.
Siz kendi girdiğiniz günahı düşünün bana laf söyleme hakkınız yok

Bana attığınız msj ile haber verdik msji arasında 22 dk var
22 dk içerisinde gececi personel bu işi sonuçlandıramaz çok büyük bir otel olmali gece müdürü çalışmalı.
Pozitif çıktı yazdıktan saatler sonra bu msji atmış hala haber vermemiş olmanızı açıklarsanız sonra bana hesap sorma hakkını elde edersiniz.
Ne bekliyordunuz bosverin ya siz işinize bakın yazmamı mi?
Çoktan çözülmüş olması gerekiyordu daha ilk anı ateslendiginde tablo netti. Hastahanede test yaptiklarinda netti.
Siz kendi girdiğiniz günahı düşünün bana laf söyleme hakkınız yok
Gunahi benim boynuma bu bir ikincisi evet hemen haber verdik sağlık ekipleriyle iletişime geçtiler burası büyük otel zaten resepsiyon ile görüştürdük ekibi hatta ekip oteli aradı bilgilendirdi neyse ya size ne anlatıyorum ki

Gunahi benim boynuma bu bir ikincisi evet hemen haber verdik sağlık ekipleriyle iletişime geçtiler burası büyük otel zaten resepsiyon ile görüştürdük ekibi hatta ekip oteli aradı bilgilendirdi neyse ya size ne anlatıyorum ki

Attığınız msj ortada.
22 dk içinde kaç gün kalıp kalmayacağınız odanın sonra satılıp satılmadigi- rez ve housekeeping bilgilendirmesi - gerekli müdürlere bilgi halloldu yani
Peki o zmn sorun kalmamış.
Otele söylesek çıkarırlar mi diye kimseye msj atmanıza gerek kalmamış.

Attığınız msj ortada.
22 dk içinde kaç gün kalıp kalmayacağınız odanın sonra satılıp satılmadigi- rez ve housekeeping bilgilendirmesi - gerekli müdürlere bilgi halloldu yani
Peki o zmn sorun kalmamış.
Otele söylesek çıkarırlar mi diye kimseye msj atmanıza gerek kalmamış.
Evet gerek kalmadı otelde kalicaz boşluk artı 2 gun daha varmış diger günlerde günlük bir eve gidip orada karantinaya geçeceğiz bence siz gunah almayın. Neyse daha fazla muhatap olmaya gerek yok düzgün bir dille gidin söyleyin haberleri olsun diyebilirdiniz bende kovit geçerdim ve çok kötü geçirdim nasıl bir sey olduğunu bildiğim için insanları asla tehlikeye atmam insanlıga sığmaz bu Allah var Yanı vicdan merhamet var neyse

Soguk su içmeye çalışıyor soguk su kötü etkiler mi
Eşinin canına kastı mi var ya?
Sarilmasin sakın, çok istiyorsa incecik çarşaf ver,ona sarilsin :( hiç mi hasta olmamış bunca sene? Gerçekten ateşi çıktığında terleyip terleyip soğuk su mu içmiş???

Eşinin canına kastı mi var ya?
Sarilmasin sakın, çok istiyorsa incecik çarşaf ver,ona sarilsin :KK43: hiç mi hasta olmamış bunca sene? Gerçekten ateşi çıktığında terleyip terleyip soğuk su mu içmiş???
Evet gerçekten hiç bu denli olmamış ve zaten suan kovit otelde karantina da kalicaz sabah hemşireler ilgileneceklermiş resepsiyon öyle söyledi hayırlısı bakalım

yani otele haber verdiğinizi düşünüyorum, verdik diyorsanız vermişsinizdir tamam.

Ancak yanlış anlamayın ama, hal ve hareketlerinizden otele haber vermek istemediğinizi, otelden çıkarılma ihtimalini düşündüğünüzü görüyorum.

Çalışan ve diğer müşterilerin büyük hakkına girersiniz.

Ve daha önceden de dediğim gibi, virüs böyle böyle yayılıyor işte. Böyle böyle önüne geçemiyoruz.

Geçmiş olsun

Back