• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim birden bire ateşlendi

O terleme olayı ateş düşerken örtüp terleme şeklinde oluyor.
Yani harıl harıl ateşliyken örtünüp terleyim olmuyor.
Söylemiş herkes zaten önce ılık duş, ateş düşürücü.
Çok geçmiş olsun.

Normal. Ağzından küfür çıkmayan kadınım ben, ateşimi düşürmeye çalışan hemşireye yardırmışım ateş 40 civarı olduğunda 😂
Valla öyle oluyor suyu açtım soguk degil ilik bu su çok soğuk diye bana bağırıyor 😅 zorla soktum yemiyor içmiyor anca sigara kolay soguk su istiyor 🤦🏼‍♀️

Siz şu an hastanede misiniz? Hastanedeyseniz damardan bi parol yaparlar ya.

Evdeyseniz de uygun bir ateş düşürücü verin 🙏🏻
Evdeyiz hastaneden geldik 1 bucukta sonuçları bekliyoruz hastanede yapıldı igne ama hala ateşi var ne yapicam bilmiyorum bu halde olduğunu görmek çok uzuyor 😞

O terleme olayı ateş düşerken örtüp terleme şeklinde oluyor.
Yani harıl harıl ateşliyken örtünüp terleyim olmuyor.
Söylemiş herkes zaten önce ılık duş, ateş düşürücü.
Çok geçmiş olsun.
Çok sağolun Allah razı olsun 🌸

1 ay önce 42 ateşle soluğu acilde aldım o şekil. Üşümekten yorgan altına girince beter oldum. Parol verin veyahut acilde serum.
İgne yapıldı o an iyi oldu ama yine ateşi var ne yapicam başka bilmiyorum her türlü yolu denemeye çalışıyorum 🙄

Gittik ama sadece igne yapıldı ve pcr testi
Tekrar gidecek durumda değilseniz lütfen ılık duş aldırın. Hatta ılık sirkeli duş aldırın eşinize. Onu yapmazsa sirke ile sıkıp alnına falan koyun. Yorganın altından çıksın riskli.
Parol vardır diye düsünüyorum ates düsürücü alın.

Her ateslendigimde tek iyi gelen yöntem çırılçıplak çamaşırlarımla yatağa uzanıp vücudumun her bölgesine ıslak bez buz vb bisiylere soğuk kompres yapmak. Ve de bolbol su icin. Ve parol destegi

Her ateslendigimde tek iyi gelen yöntem çırılçıplak çamaşırlarımla yatağa uzanıp vücudumun her bölgesine ıslak bez buz vb bisiylere soğuk kompres yapmak. Ve de bolbol su icin. Ve parol destegi
İyice huysuzlasti ne yapmaya çalışsam da kızıyor üşüyorum diyor

Tekrar gidecek durumda değilseniz lütfen ılık duş aldırın. Hatta ılık sirkeli duş aldırın eşinize. Onu yapmazsa sirke ile sıkıp alnına falan koyun. Yorganın altından çıksın riskli.
Parol vardır diye düsünüyorum ates düsürücü alın.
Dediklerinizi yapmaya çalışacağım teşekkür ediyorum 🌸

Geçmiş olsun.Pcr sonucu çıkmamış henüz ama,eşiniz covit muhtemelen.İlk üç gün ateş yükselmeleri devam edebilir.Ilık duş ve dört saatte bir paracetamol kullansa iyi olur.C vitamini takviyesi de almasını öneririm.

Back