Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorum ilik suyla bez ıslatıp koydum sirke daha mi etkili olurÖrtünmesin ve soguk su da içmesin normal oda sıcaklığındaki su ideal. Ve sirkeli su ile de belli bölgeleri silebilirsiniz
Valla öyle oluyor suyu açtım soguk degil ilik bu su çok soğuk diye bana bağırıyor zorla soktum yemiyor içmiyor anca sigara kolay soguk su istiyorNormal. Ağzından küfür çıkmayan kadınım ben, ateşimi düşürmeye çalışan hemşireye yardırmışım ateş 40 civarı olduğunda
Gittik ama sadece igne yapıldı ve pcr testiBu belirtilere rağmen hastane bir önlem almadı mı merak ettim?
Evdeyiz hastaneden geldik 1 bucukta sonuçları bekliyoruz hastanede yapıldı igne ama hala ateşi var ne yapicam bilmiyorum bu halde olduğunu görmek çok uzuyorSiz şu an hastanede misiniz? Hastanedeyseniz damardan bi parol yaparlar ya.
Evdeyseniz de uygun bir ateş düşürücü verin
Çok sağolun Allah razı olsunO terleme olayı ateş düşerken örtüp terleme şeklinde oluyor.
Yani harıl harıl ateşliyken örtünüp terleyim olmuyor.
Söylemiş herkes zaten önce ılık duş, ateş düşürücü.
Çok geçmiş olsun.
İgne yapıldı o an iyi oldu ama yine ateşi var ne yapicam başka bilmiyorum her türlü yolu denemeye çalışıyorum1 ay önce 42 ateşle soluğu acilde aldım o şekil. Üşümekten yorgan altına girince beter oldum. Parol verin veyahut acilde serum.
Özelden yazar mısınız? Bi bakalımEvdeyiz hastaneden geldik 1 bucukta sonuçları bekliyoruz hastanede yapıldı igne ama hala ateşi var ne yapicam bilmiyorum bu halde olduğunu görmek çok uzuyor
Tekrar gidecek durumda değilseniz lütfen ılık duş aldırın. Hatta ılık sirkeli duş aldırın eşinize. Onu yapmazsa sirke ile sıkıp alnına falan koyun. Yorganın altından çıksın riskli.Gittik ama sadece igne yapıldı ve pcr testi
Teşekkür ediyorum öncelikle ama ben size özelden yazamıyorum siz yazabilir misinizÖzelden yazar mısınız? Bi bakalım
İyice huysuzlasti ne yapmaya çalışsam da kızıyor üşüyorum diyorHer ateslendigimde tek iyi gelen yöntem çırılçıplak çamaşırlarımla yatağa uzanıp vücudumun her bölgesine ıslak bez buz vb bisiylere soğuk kompres yapmak. Ve de bolbol su icin. Ve parol destegi
Dediklerinizi yapmaya çalışacağım teşekkür ediyorumTekrar gidecek durumda değilseniz lütfen ılık duş aldırın. Hatta ılık sirkeli duş aldırın eşinize. Onu yapmazsa sirke ile sıkıp alnına falan koyun. Yorganın altından çıksın riskli.
Parol vardır diye düsünüyorum ates düsürücü alın.
Sirke iyi gelmiyor tersi etki yapıyor diye okumuştum eskiden. Bir araştırın öyle uygulayınDediklerinizi yapmaya çalışacağım teşekkür ediyorum
Valla kimisi iyi geliyor diyor kimisi iyi gelmiyor diyor bende napcagimi şaşırdımSirke iyi gelmiyor tersi etki yapıyor diye okumuştum eskiden. Bir araştırın öyle uygulayın
Sirke hizla dusurup ayni hizla yukseltir. Sadece ilik su daha iyi o yuzden, gecmis olsunValla kimisi iyi geliyor diyor kimisi iyi gelmiyor diyor bende napcagimi şaşırdım
Mesajınız kapalı. Ben açtım mesajlarımı. Yazabilirsiniz.Teşekkür ediyorum öncelikle ama ben size özelden yazamıyorum siz yazabilir misiniz
Çok sağolunSirke hizla dusurup ayni hizla yukseltir. Sadece ilik su daha iyi o yuzden, gecmis olsun