• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim birden bire ateşlendi

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Kızlar eşim birden bire ateşlendi yorgana sarıldı bırakmıyor hastaneye gittik sonuçlar çıkmadı terlemem lazım diyor terlemesi daha çok ateşini yükseltir mi yoksa yorgansız mi yatması daha doğru olur cayir cayir yanıyor tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz 😞

Ateşiniz çıktığında beden çok üşür bu sebeple daha da örtünmek isteriz ancak daha örtünmek ateşin artmasına sebep olur ve ciddi riskler ortaya çıkar havale geçirir, 39 derece eyvah yani. Ona ılık duş aldırın soğuk olmasın ama ılık, baya iyi geliyor ilk etapta ateş düşürmeye birebir önlem düşmezse mutlaka hastaneye gidin

Kızlar eşim birden bire ateşlendi yorgana sarıldı bırakmıyor hastaneye gittik sonuçlar çıkmadı terlemem lazım diyor terlemesi daha çok ateşini yükseltir mi yoksa yorgansız mi yatması daha doğru olur cayir cayir yanıyor tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz 😞
Duş alması lazım

Ilık su ile duş alsin en son soğuk duş.ve heryerini vicisleyin sonra bir aspirin yorgan battaniye ne bulusaniz üstüne örtün yerleşim sık sık üstünü değiştirin.portakal mandalin c vitamini ve çorba icirin

Ateş düşürücü alsın ve mümkünse üstünü örtmesin. Yetişkinler kolay kolay havale geçirmezler ama 39 un üzerine çıkılmamasında fayda var

Örtünmesin ve soguk su da içmesin normal oda sıcaklığındaki su ideal. Ve sirkeli su ile de belli bölgeleri silebilirsiniz

Ateş düşürücü alsın ve mümkünse üstünü örtmesin. Yetişkinler kolay kolay havale geçirmezler ama 39 un üzerine çıkılmamasında fayda var
Çok teşekkür ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum

1 ay önce 42 ateşle soluğu acilde aldım o şekil. Üşümekten yorgan altına girince beter oldum. Parol verin veyahut acilde serum.

Duş alsın

Back