- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duş alması lazımKızlar eşim birden bire ateşlendi yorgana sarıldı bırakmıyor hastaneye gittik sonuçlar çıkmadı terlemem lazım diyor terlemesi daha çok ateşini yükseltir mi yoksa yorgansız mi yatması daha doğru olur cayir cayir yanıyor tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz
Aldırdım bir de huysuzlasti iyiceSarılmasın yorgana havale geçirecek. Ilık suyla bir duş alsın.
Soguk su içmeye çalışıyor soguk su kötü etkiler miMuhtemelen covid geçiriyor ılık dus alsın bol su icirmeye çalışın geçmezse hastahaneye gidin ve sizde izole olun
Aldırdım ikinci defaDuş alması lazım
Ilık su ile duş alsin en son soğuk duş.ve heryerini vicisleyin sonra bir aspirin yorgan battaniye ne bulusaniz üstüne örtün yerleşim sık sık üstünü değiştirin.portakal mandalin c vitamini ve çorba icirinKızlar eşim birden bire ateşlendi yorgana sarıldı bırakmıyor hastaneye gittik sonuçlar çıkmadı terlemem lazım diyor terlemesi daha çok ateşini yükseltir mi yoksa yorgansız mi yatması daha doğru olur cayir cayir yanıyor tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz
Ateş düşürücü alsın ve mümkünse üstünü örtmesin. Yetişkinler kolay kolay havale geçirmezler ama 39 un üzerine çıkılmamasında fayda varKızlar eşim birden bire ateşlendi yorgana sarıldı bırakmıyor hastaneye gittik sonuçlar çıkmadı terlemem lazım diyor terlemesi daha çok ateşini yükseltir mi yoksa yorgansız mi yatması daha doğru olur cayir cayir yanıyor tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz
İgne yaptı bir de pcr testi yaptırdı sonuc hala çıkmadı amaAlnına ve eklem yerlerine ıslak bez koyup, odayı serinletebilirsiniz. Ateş düşürücü vermedi mi doktor?
Çok teşekkür ediyorum dikkat etmeye çalışıyorumAteş düşürücü alsın ve mümkünse üstünü örtmesin. Yetişkinler kolay kolay havale geçirmezler ama 39 un üzerine çıkılmamasında fayda var
Normal. Ağzından küfür çıkmayan kadınım ben, ateşimi düşürmeye çalışan hemşireye yardırmışım ateş 40 civarı olduğundaAldırdım bir de huysuzlasti iyice
Siz şu an hastanede misiniz? Hastanedeyseniz damardan bi parol yaparlar ya.Çok teşekkür ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Duş alsınKızlar eşim birden bire ateşlendi yorgana sarıldı bırakmıyor hastaneye gittik sonuçlar çıkmadı terlemem lazım diyor terlemesi daha çok ateşini yükseltir mi yoksa yorgansız mi yatması daha doğru olur cayir cayir yanıyor tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuz