Esim bipolar hastasi ve uyusturucu kullaniyor

Buradaki yorumlara teşekkür ediyorsun gözüm açıldı diyorsun da e arkadaş sen ağaç kovduğunda mı büyüdün ?
Uyuşturucu kullanmak berbat bi alışkanlıktır ve kişi istemezse de kurtulamaz falan filan.
Bunları artık ortaokul öğrencileri bile biliyor.
Ki bu adam seni dövmüş belini kırmış direkt adamı terk edip gideceğine beni öldürsün diye bekliyorsun.
Belki de şiddet gören her kadına üzülmemek gerekiyordur cidden bazıları hak ediyor çünkü.
Şimdi bu adamın ailesi şerefsiz neden senden saklayıp başını yakmışlar hemen iyi bi avukat bul bu şerefisz insanlara yüklü bi tazminat davası aç.
Tüm altınlar ne varsa al ellerinden her şeyi iste mağdur olan sensin.

Sakami bu hala bu adami kiskanip seviyosun galiba ecelini bekliyosun valla pes! belini catlatti doverek ve bosanmsk istiyor sen sakiz gibi yapistin birakmiyosun bu manyagi.ksra bskma ama herseyi hakediyosun ne denir Allah akil fikir versin

Sizin bağımlı kocanizi kim napsinda baskalarindan kiskaniyorsunuz Allah askina akli yerinde biri onunla sevgili bile olmaz. Adam hazır kendisi bosanmak istiyorken, senin güle oynaya boşanman lazım. Belini kırcak kadar dövmüş ve dövmeye devam eden birini sevmek ne ya. Birde O da seviyor diyorsun. Sevmek ne demek haberin var mı acaba?

Siz yeterince çaba göstermemiş olmaktan korkuyorsunuz, bu sebeple aklınız eşinizde kalıyor yani iyi bir adam aslında eğer uyuşturucuyu bırakırsa mutlu bir yuvamız olur diye düşünüyorsunuz. Belki siz boşanınca düzelecek ve belki başka bir mutlu yuva kuracak bu da mümkün. Fakat önemli olan şu eşiniz geleceğini kurtarmak kendini kurtarmak istiyorsa veya o isteği ailesi ve siz verebiliyorsanız tedavi olmaya gönüllüyse belki biraz daha sabredebilirsiniz ama tabiki kin tutmamak gerekiyor çünkü kötü şeyler yaşamışsınız ve kimse tekrar olmayacağının garantisini veremez. Bir de eşinizin inancı var mı? Bu çok önemli benim kanaatimce, Allah'a ahirete inanmayınca bu dünyayı gözümüzde çok büyütmeye ve içkiye sigaraya uyuşturucuya veya bizi uyuşturan her neyse ona sarılmaya meyilli oluyoruz. Namaz kılıyorsa mesela veya kılmaya başlamak istiyorsa belki bu konuda destek gereklidir. Kuran okumalı, mealinden Türkçe de okuyabilir, daha doğru bir yola girmek isterse. Bu boşluktan kurtarabilecek şey Allah'a ve kendindeki iradeye inanmaktır. İnşallah kurtulur bu yoldaki herkes de doğru yolu bulur. Allah yardımcınız olsun, siz kötü birşey yapmamışsınız bir insanı bir yuvayı kurtarmaya çalışmışsınız ama olmuyorsa da kendinizi suçlamayın.

Allah yardımcınız olsun, eşinize de şifa versin en kısa sürede hayırlı bir şekilde inşaAllah.

O illeti bırakacak güç, kuvvet, inanç, azim nasip etsin Rabb'im..

Tekrardan Allah yardımcınız olsun.. İkinizinde hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin yüce Allah..

düsene bı tekme atmaktan yana degılım ama adam ıyılesmeye karsı.keske kararlı olsa ıyılesmek ıcın cabalasada sızde yanında olsanız ama sızede yazık ılerde cocuk olursa onada yazık.hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah

fisfis hayir ben kullanmiyorum. Psikolojim bozulmustu yemek yiyemiyordum yedigimde ve o aklima geldigimde kusuyordum. Surekli bu halde oldugum icin agzimdan kan gelmeye falan baslamisti.

Uyusturucu kullanani nasil anlarim diye sormuşsunuz birazdan tecrube konusacak

Esrar kullaniyorsa goz altlari mor goz icleri kanli ve konusurken surekli kayar. Derin ve duygusal cumleler kurup el kol temasina girip normalde dusunmedikleri gibi dusunurler. Durduk yere sarki mirildanirdi hayvan bide ayik mi degil mi anlayamazsiniz alkol kullanmis gibi anlar ama cevaplari derin ve tatmin edici degildir surekli gulme halindedir. Hayati yalan oldugu icin dogru mu yalan mi soyledi bilmiyorum onu sizin test etmeniz lazim.

Digerlerini kullaniyorsa zaten illa belli eder insallah dusundugunuz gibi degildir

Sadece sevmek yeter ömi sence
Şiddet ve seni istememesi geçerli bi sebep değil öi boşanmak için?

Bir inssnın kendıne yaptıgı kötulüğü kımse kımseye yapamıyor..
cok zor haklısın ama yapılacak ılıskınız adına bırsey kalmamış. Temız bır baslangıca hazır degıl belliki eşiniz ıyıce tukenıp tuketmeden de vazgecmeyecek belli ki.
Ama sız koparmazsanız bu bağı kiveaınız ıyılık edıp boşanmayı sunmuş size.. saglıklı dusunebılen bırı degıl herseyı yapabılır sıze ve sızde yaralarınızı ıyılestırın bıraz ..

Neden bunun bir tedavisi yok. kadın olarak kocamin iyi olmasını istiyorum. sonu yok demek istemiyorum keşke diyebilsem sağlıklı düşünemiyorum. ne yapcam
Canim sen es olarak yapman gerekini yapmissi tedavi olmasi icin hastaneye yatmis 1 kerenyaninda durmussun zaten ama o tum bunlara ragmen yine baslamis. E siddette var zaten o yuzden arkadas dogru soylemi sonu yok...

Bence once bi psikiyatriste git ve bitir bu isi.bitirmesen bile sakin cocuk yapma.sen bu haldeyken bitiremezsin gibi geldi bana.
o yuzden psikiyatriste gitmen gerek.destek al oyle bosa.

Tedavi olmayan bi bipolar ve uyusturucu kullaniyor.siz seviyorsunuz.inanmasi zor.
ben de bipolarim ama tedavi gormedigim zaman bi de ustune uyusturucu icseydim.(ki hic denemedim) benim yanimda seytan melek kalirdi.

yazdım yazdım sildim . Bipolar için mi yazsam , uyuşturucu için mi yazsam yoksa senin bu adamı hala bırakmak istemeyip depresyon belirtisi göstermen için mi yazsam bilemedim . Kendin bir psikiyatriste git. Eşin için de bir sosyal hizmet uzmanı ile konuş hani ikinizde biraz düzelmeye başlayınca bir aile terapistine gidip boşanma vs sürecini konuşun ...

Kac kurtar kendini bacim. Canina susamadiysan ayril. Bu evliligin tutulacak hicbir tarafi yok. Uyusturucu,siddet,yalan hersey var. Sana ve ailene daha cok zarar vermeden kurtul bu adamdan. Zaten kendisi de bosanmak istiyormus. Luften kendine deger ver,kendini böyle bir evlilige ve böyle bir insana layik gorme

Belki birde bu dayagin ustune cocuk yaparsiniz, eşin duzelir ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…