Esim bipolar hastasi ve uyusturucu kullaniyor

Evet yarın gideceğim zaten.
Yakma gencligini, ilerde gecen hayatina aglarsin.
Hayat gercekten bunlari yasamak icin cok cok kisa.
Birak su adami önüne bak, daha yasin cok genctir eminim, biraz uzulursun ama bu sekilde kafayi yemekten daha iyidir. Kimler kimler cikar onune ilerde

Kocanıza acıyacağınıza kendinize acıyın önce
Hakediyormuyum ? diye sorun
Adam zaten boşanmak istiyormuş
Sanki hasta ve madde kullanan sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz

Birgün bile bekleme git ailenin yanına bipolar bozukluk ciddi bişey ve madde kullanımıda çabası eşin bitmiş artık düzelicek yani yok kendini harcama bırak hayatına bak A Ankaraliderin

Ben senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım. Ne için mücadele edeceksin? Uyuşturucuyu bırakmıyor,uyuşturucu aldığı zaman dövüyor,üstelik bir de nankör yaptığınız fedakarlıkları görmüyor. Hazır boşanmaya razı olmuşken kurtulun gitsin bu yükten. Ben mi bencilim insanlar mı garip anlayamıyorum

Ya zaten bipolar bozukluk tedavisi yok o sapkın dönemleri kullanıyor bu maddeyi . bunu biliyorum . işte dışardan baksanız bu çocuk yapmaz dersiniz dış görünüşü çok iyi ve makina muhendisi ole boş biride deil

konuyu okuyunca tama bu geçti aklimdan. Bencede kesinlikle çocuk herseyi düzeltir....

Yahu adamın durumu belli sen hala seviyorum diyip kıskanıyorum diyosun seni dövüyor ama seviyorum. çekin adamın kahrını birgün haberlerde sizide izleriz. Allah yardımcınız olsun yazmaya girmiştim bende okuduklarımın karsısında şaşkınlığımı koruyamadım. PES !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…