- 3 Ekim 2007
- 14.415
- 35.473
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Ankaraliderin
-
Yakma gencligini, ilerde gecen hayatina aglarsin.Evet yarın gideceğim zaten.
Haklısın. sanırım ben çok abartıyorum. ilk evlilik ilk koca onun psikolojisi evet ne derseniz haklısınız aslinda
Hayir bilsem evlenmem. baştan bitiririmKimsenin kimseyi yaktığı yok, hala seviyorum diyosun, dolayısıyla bilsen durumu gene evlenecektin şimdi de pekala pazartesi gidip boşanma dilekçesi verebilirsin
Doğru evet aslında .. ben iyi değilim heralde bosancax canımVurup öldürür seni bizde haberlerde izleriz kızım sen iyimisin göbek at adam seni bırakıyorum oldurmeden diye git otur ananin evinde Eceli ne mi susadin
Tabiki yaptıkları yanlış. ay terapi gibisiniz çok teşekkür ederim .Ne alaka yahu?
Biz de bin kere evlenmedik çoğumuz ilk evliliğini yaşıyor,doğru yanlış nedir bilmiyo musun
Tamam arkadaşım ole yapcam.Bosan.Dahasi yok.
Ailemin yanında yim 1 aydır zaten evet haklısın duzelmezBirgün bile bekleme git ailenin yanına bipolar bozukluk ciddi bişey ve madde kullanımıda çabası eşin bitmiş artık düzelicek yani yok kendini harcama bırak hayatına bak A Ankaraliderin
Ya zaten bipolar bozukluk tedavisi yok o sapkın dönemleri kullanıyor bu maddeyi . bunu biliyorum . işte dışardan baksanız bu çocuk yapmaz dersiniz dış görünüşü çok iyi ve makina muhendisi ole boş biride deilBen senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım. Ne için mücadele edeceksin? Uyuşturucuyu bırakmıyor,uyuşturucu aldığı zaman dövüyor,üstelik bir de nankör yaptığınız fedakarlıkları görmüyor. Hazır boşanmaya razı olmuşken kurtulun gitsin bu yükten. Ben mi bencilim insanlar mı garip anlayamıyorum
Yok bosancam da şuan boşanma sürecı bana anlasmali bosanmak istiyor 3 lira vereyim bosan dior bana sanki cocuguneline para sıkıştırıyorFarkında mısın mezarını kazmissin taşına ismini oymakla meşgulsün. ..
needen töbe tobeBenim nöronlar yandı.
Bunu hiç böyle düşünmemiştim. doğru diyosunBelini kırmış ama hala seviyorsun. Adam yakında kafanıda kırar daha da çok sevmen için. İlişkinizin kırılma noktaları değişik.
konuyu okuyunca tama bu geçti aklimdan. Bencede kesinlikle çocuk herseyi düzeltir....En çok neyini seviyosun mesela bi anlatsana heyecanlı oluyo
Ne yapacağına gelince bir bakalım resimde ne eksikkk . ..hah evet bir çocuk eksik, korunarak hamile kal mesela, rızkını Allah verir hem belki kocan eve bağlanır mutlaka çocuk yap
Yahu adamın durumu belli sen hala seviyorum diyip kıskanıyorum diyosun seni dövüyor ama seviyorum. çekin adamın kahrını birgün haberlerde sizide izleriz. Allah yardımcınız olsun yazmaya girmiştim bende okuduklarımın karsısında şaşkınlığımı koruyamadım. PES !Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?