• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim bipolar hastasi ve uyusturucu kullaniyor

Ankaraliderin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
67
7
1
37
Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a

Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a

Bu yolun sonu yok sende biliyorsun

Tedaviyi istemiyorsa ne yapabilirsiniz ki ikna etmeye calismaktan baska?
Bir de uyusturucu gibi bir seyi kullandigini nasil fark etmezsiniz evlenmeden once?
Ailesi ne yapiyor bu konuda?
Bana kizanlar olabilir simdi ama ben cekmezdim arkadasim, iki dk dusunmez bosardim.
1 sene diyorsun, millet 20 seneyi silip atiyor.
Deger mi cektiklerine? Dovuyormus bir de .
Birak ne hali varsa görsün, ailen tabiki istemez yine iyi musade ediyorlar ayni evde kalmaniza.
Manyak ceker oldurur belki nasil guveniyorsun?

Eşiniz hasta evet ama siz de normal değilsiniz lütfen yardım alın bi psikiyatriden ve boşanma isteğini kabul edin şiddet uygulamış ve madde kullanıyor ötesi var mı Allah aşkına :KK57:
Evet 1 sene boyunca o engame beni çok kötü etkiledi .canım evden cikmak istemiyor. onun pisliguni ben çekiyorum

Tedaviyi istemiyorsa ne yapabilirsiniz ki ikna etmeye calismaktan baska?
Bir de uyusturucu gibi bir seyi kullandigini nasil fark etmezsiniz evlenmeden once?
Ailesi ne yapiyor bu konuda?
Bana kizanlar olabilir simdi ama ben cekmezdim arkadasim, iki dk dusunmez bosardim.
1 sene diyorsun, millet 20 seneyi silip atiyor.
Deger mi cektiklerine? Dovuyormus bir de .
Birak ne hali varsa görsün, ailen tabiki istemez yine iyi musade ediyorlar ayni evde kalmaniza.
Manyak ceker oldurur belki nasil guveniyorsun?
yok bitanem aynı evde değiliz 1 aydır ayriyiz benim eşim istanbulu ben ank yanıma hep ayık geldi ve buz farkedemedik ailesi bildiği halde söylemedi beni yaktılar bacim

En çok neyini seviyosun mesela bi anlatsana heyecanlı oluyo

Ne yapacağına gelince bir bakalım resimde ne eksikkk . ..hah evet bir çocuk eksik, korunarak hamile kal mesela, rızkını Allah verir hem belki kocan eve bağlanır mutlaka çocuk yap

Bana siz daha çok hasta gibi geldiniz.
Yahu adam madde kullanıyor.
Sizi çekip vurabilir o esnalarda ,uyurken boğabilir.
Belinizi çatlatana kadar döven adam için , onu seviyorum diyen kadın kusura bakmayın bazı seyleri hakediodur.
Aslında bende bole düşünüyo dum başına gelmeyince insan anlamıyor. bosancam zaten bacim. yok hakettim keşke bu kadar uzulmesdim

En çok neyini seviyosun mesela bi anlatsana heyecanlı oluyo

Ne yapacağına gelince bir bakalım resimde ne eksikkk . ..hah evet bir çocuk eksik, korunarak hamile kal mesela, rızkını Allah verir hem belki kocan eve bağlanır mutlaka çocuk yap
çocuk yapmadım çünkü guvenemedim

yok bitanem aynı evde değiliz 1 aydır ayriyiz benim eşim istanbulu ben ank yanıma hep ayık geldi ve buz farkedemedik ailesi bildiği halde söylemedi beni yaktılar bacim

Kimsenin kimseyi yaktığı yok, hala seviyorum diyosun, dolayısıyla bilsen durumu gene evlenecektin şimdi de pekala pazartesi gidip boşanma dilekçesi verebilirsin

adam seni sürekli dövüyor belini kırıyor sen hala seviyorum kıskanıyorum falan diyosun ya, bence acilen bi psikiyatriste gitmeli ve bu adamdan kurtulmalısın
ömrünü çürütmeye değmez

Back