- 10 Ekim 2016
- 67
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi Ankaraliderin
Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a