- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
-
Yok trendy burada. Cevap yazıyor bize.Masallah 47 kişi bu topikte :)))) konuyu açan kişide kesin herşeyi unutmuş kocasınla aşk tazeliyordur:)))
herkeze son kez merhaba,,artık irdelemeyi bırakıyorum,,dün sabahladıktan sonra ancak şimdi uyanabildim,haliyle sabahtan beri yazılanları
okumadım,oyüzden hakkımda kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil,allah büyük ne derse o olur,ben emin olmadığım bişey için eşimi günah
keçisi olarak ilan edemiycem,,ben uyurken az önce zil çaldı eşim inip geri geldi ve dediği şey şu,gözünaydın,,anlamadım ne oluyor,kağıdıverdi
elime,adliyeye çağırılıyo gelmezse 10gün içinde yakalama emri varmışta varmı,,5ay hapis yazıyo ben dahil hepimizin gözü aydın ozaman,türkiye
5aylığınada olsa bi sapıktan kurtuluyo,karısıda 2bebeğiyle babasız kalmanın acısını yaşıyo sadece bebekleri için üzülüyo,ama bu durumda kimsenin
beni anlamasını beklemiyorum,bazı insanlar alışmış önyargılı olmaya,hemen herşeyi kötüye getirmeye,insanı anlamaya dertleşmekten okadar uzakki
bazıları,,keşke dedirtiyo onlar bana keşke kendi içimde boğulsaydımda paylaşmasaydım
doğru hayat benim hayatım bundan sonrası kimsenin umrunda bile olmıycak,umurlarında olan tek şey ohh bee bi sapık daha cezasını çekmiş olucak,rahatça çalışabiliriz işyerlerinde,doğru tek sapık benim eşim,,hemde bunu öyle emin bişekilde söylüyosunuzki,sanki çekerken yanındaydınız,düşünmüyoki,bu adam nasıl bi kişiliktir yaparmı böyle bişey,yapsa bile eşine söylermi vs. vs.yok anam yok herkez bi seldir gidiyo,kimse anlamaz kimsee,,hoşçakalın.........
Yok trendy burada. Cevap yazıyor bize.[/Q
Az evel gördüm ne cvp ama.
demek eşin şikayete edilmiş ama bizi suçlu ilan ettin ya helal olsun sana!!!!!!!!!! ayakta alkışlıyorum seni
Kocaniz neden hapse giriyor anlamadim ben
konuyu yarımyamalak okudum şikayet eden kim peki siz değilseniz ?
bu konuyla alakası yok canım 2008de olan bi tartışmadan aynaklı karakolluk olmuştuk davacı olmuştum oan,sonra barıştık tabi,fakat kamu davasına giriyomuş,temyiz ettirin demişlerdi,ettirdi,ben anlamadım şimdi tekrar niye geldi fakat bu seferkinde temyiz ettirebilirsiniz yazmıyodu,allah sonumu hayır etsin artık ne diyim,,,,ben kimseyi suçlu ilan etmedim öyle bişey çıkmadı ağzımdan,,gelirde hepsi arka arkamı gelir be kardeşim,hiçmi huzura eremiycem ben hayattaa...
Vay arkadaş orta da kaldım diye üzülüyor.
Vah halimize vah güleriz acınacak halimize bir suçu yoksa zaten düşer dava.Gelip buraya anlatan sizdiniz oh ne kadar güzel olmuşmu diyeceklerdi.Sizi dün gece üstü kapalı uyardım anlamadınız.Araştırmayın dedim irdelemeyin dedim.Oturun düşünün şimdi.
bu konuyla alakası yok canım 2008de olan bi tartışmadan kaynaklı karakolluk olmuştuk davacı olmuştum oan,sonra barıştık tabi,fakat kamu davasına giriyomuş,temyiz ettirin demişlerdi,ettirdi,ben anlamadım şimdi tekrar niye geldi fakat bu seferkinde temyiz ettirebilirsiniz yazmıyodu,allah sonumu hayır etsin artık ne diyim,,,,ben kimseyi suçlu ilan etmedim öyle bişey çıkmadı ağzımdan,,gelirde hepsi arka arkamı gelir be kardeşim,hiçmi huzura eremiycem ben hayattaa...
bu konuyla alakası yok canım 2008de olan bi tartışmadan kaynaklı karakolluk olmuştuk davacı olmuştum oan,sonra barıştık tabi,fakat kamu davasına giriyomuş,temyiz ettirin demişlerdi,ettirdi,ben anlamadım şimdi tekrar niye geldi fakat bu seferkinde temyiz ettirebilirsiniz yazmıyodu,allah sonumu hayır etsin artık ne diyim,,,,ben kimseyi suçlu ilan etmedim öyle bişey çıkmadı ağzımdan,,gelirde hepsi arka arkamı gelir be kardeşim,hiçmi huzura eremiycem ben hayattaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?