Medyaya yansıdığı için biliyoruz Seyyahcım.
Örneğin Tokat'ta yaşanan iki kız kardeş anne baba hep birlikte cinsellik yaşıyorlarmış. Yalnızca nette okuduk. Sesli olarak televizyona yansıtamadılar dahi.
Tecavüze uğrayan 13 yaşındaki kızı teşvik etti diye davanın düşürüldüğü bir memlekette yaşıyoruz. Kız 13 yaşında. Yaşından fazla erkek kızcağızın ruhunu paramparça etmişler,
sonuç kız istedi. Öyle der böyle der kurtuluruz nasılsa, keyfimize bakalım zihniyetini adalet doğuruyor.
Aklıma Eskişehir'li Öznur geldi. Çok çok üzülmüştüm Öznur'a. 12 yaşında okula giderken 50 55 yaşında adamın motorsikletine biniyor
adam evine götürüyor kızı, kızımla oyna diye.
Sonra ormana götürüp tecavüz etmeye çalışıyor Öznur direnincede oracıkta öldürüyor kızı.
Annesi müge anlı ya çıkmıştı, çok etkilenmiştim öznur dan.
1 yaşındaki bebekten hislenen şehvetlenen adamlarla aynı toplu taşıma araçlarına biniyoruz.
Arkadaşlarım face de ilkokul çağındaki kızlarının bikinili fotoğraflarını ekliyorlar. Samimiyetim olana söyledim,
güzeller güzeli kız. İstemem ki arkadaşımın kızının boylu poslu kızına adamın teki baksın hayaline resimleme yapsın.
Caydırıcı cezalar yok. Olsa dahi tanıdığın veya maddiyatın olduğu müddetçe kolaylıkla sıyrılabilirsin.
Keskin, net ceza sistemine geçemediğimiz müddetçe köprü altı pislikler hep oralarda kalacak.
Bir insan, bir kişi tecavüz suçunu işledi diye, bir kişinin penisini kesselerdi
o zaman bu toplu tecavüzler, bebeklere çocuklara uzanan nefsler azalmaz mıydı?
Bir şekilde kurtulurum, sıyrılırım diyor adam. Ve sıyrılıyorda.
Adaletin kendisi adaletsizlik olmuş. Başvursan neye yarar.