eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

Trendy akşam olanlar oldu demişsin :44: onca yorum yaptık ,arkadaşlar sana yardımcı oldular .Bunları konu kapansın diye yapmadı kimse .
Akşam neler olup bittiğini anlatsan daha iyi olur bütün gün merakla bekledik seni .

bence konuyu kapattırmadan ne olduysa yazması gerek o kadar kişi bekledi sabahtan beri çünkü...

aynen canım hepsi birbirinden meraklı...şikayet etceklermiş bide adamı sawcılığa polise

ok canım şikayet etmeyelim de sizin gibileri bulsunlar
müstehak nasılsa bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlere

Yazmayayım dedim ama yazıcam. Konunun sabahtan beri açıklığa kavuşmasını bekliyoruuum.. bekliyoruuuum.. bekliyoruuum....
Amma velakin ne açıklığa kavuştuğu var ne de konu sahibinin gelip herşeyi baştan sona düzgünce anlattığı...
Varsa yoksa skandal, tartışmaları okumaktan konuyu unuttum

alll benden de o kadar .....

Allah'ım evlerden ırak. Kınamıyorum hayır. Tövbe tövbe. Bu ne bohem, ne manyak bir millet olduk biz..

aynen canım yaa
popom dümdüz oldu şurda oturmaktan
berbat bi filmi sırf sonunu merak ettiğin için izlersin ya.. benimkisi ondan

bence don sutyen fotolarini yayinladiginda cok tepki almistin ve bu tepkilere tepki vermistim
size ne oluyo sizi ilgilendirmez gibisinden
ama bakiyorum gercekten cok rahatsin bu konularda yanliz anlamadigin su var
baska kadinlarin izni olmadan cekilmis goruntulerden sana bahseden bir kocan var
ve bu konuda o kadar kayitsiz ve ilgisiz davrandinki
soru isaretinden baska bir sey birakmadin bu kadar yaziya
"seni aldattim" dedigin kocan sana inanirmi?
bize desen biz inanmayiz fotolarini gordukten sonra!

inanın buna sadece gülüyorum,,1sene öncesindede bi konu açılmıştı ve ben o konu sahibini korur nitelikte mj yazmıştım ve senmisin iyi mj yazan yok benle o aynı kişiymişiz yok bilmemnee,inanmıyorum bu olanlara,ne ümitlerle oturdum şuraya,karşılaştığım manzaraya baakama son kez söylüyorum ben kimseyle aynı falan değilim,inanmayan buyursun inanmasın,,ispatlanıcak bişey olsaydı keşke,gerçekten çok üzüldüm bu duruma
benim 2 tane bebeğim var daha 3-ve 2yaşındalar,hersaniye ilgi bekliyolar başlarından ayrılıp pcye oturamıyorumki normalde bile,kaldıki uyuduklarında bile anca giriyorum ama gündüz uykusu sadece biri uyuyo o sıradada eşim evdeydi girmezdim,,dedim akşam çocuklar uyuycak eşimde işine gidince girer yazdıklarımı tekrardan yapıştırır yollarım,amaaa nerdeee şu karşılaştığım duruma bakın

herkes sıkılmış belliki,ben burda yazılanları okuyana kadar yine sayfalar doluyo hiçbişey yazamıyorumkii,belliki tartışmak için gelinmiş,benim konumla ilgilenen yok,dediğim gibi,böyle gidicekse konu kapansın,uslubluca konuşup derdimi paylaşanlardanda özür diliyorum affedin fakat bu böyle sürnmez,dahada kafam doldu,güya yrekli olup dimdik durucaktım şu halime bak muslukları açtım gene,banada yazık ama yaaa

yapmayın allah aşkına,konuyu saptırmak için elinizden geleni yapmışsınız,,ne alakası var ben inan anlamadım,,ben çıkıp gelip kocacım ben seni aldattım demişim gibi davranıyorsunuz,,buna bi son verin,ben ayrıntısıyla yazdım gündüz,dün olup bitenleri fakat bu kadar tepki varsa bana karşı vermiyimde yine başım ağrımasın napiyim,,anlayışlı olan insanlar kadar tersi olanlarda var normal karşılıyorum,herinsan bir değil....

Canim ben seni dinlerim bana anlat bosver kimseyi kafana takma.keske demeseydin aldattim seni diye adama.yapmadigin birsey sonucta.onun yerine nette ciplak cibil cibil adamlara baktim falan deseydin

"herkes sıkılmış belliki,ben burda yazılanları okuyana kadar yine sayfalar doluyo hiçbişey yazamıyorumkii,belliki tartışmak için gelinmiş,benim konumla ilgilenen yok,dediğim gibi,böyle gidicekse konu kapansın,uslubluca konuşup derdimi paylaşanlardanda özür diliyorum affedin fakat bu böyle sürnmez,dahada kafam doldu,güya yrekli olup dimdik durucaktım şu halime bak muslukları açtım gene,banada yazık ama yaaa"

---
Canım benim... Sen bize ne olup bittiğini cümlelerini toparlayarak düzgünle anlatır mısın? Arkadaşlarımızın önerdiği yöntemleri uyguladın mı? Eşinin ağzından birşeyler aldın mı? Telefonuna baktın mı? vs. vs. Ortada hafif bir suç yok gerek ailen için gerekse kadınların geneli için. Emin ol burada bu konuyu okuyanlar sonucu senden daha çok merak ediyorlar ve eminim ki çoktan kasayı masayı söküp bilgisayarcının yolunu tutmuşlardı bile.

Son düzenleme:
bizim karşımızda yürekli olup dimdik durmana gerek yok..bu tavrı sergilemen gereken muhatap bizler değiliz çünkü..istersen anlat,istersen konunu kapattır ama sürekli neler oldu bilmiyorsunuz ama konuyu kapattıracağım vb..şeyler garip kaçıyor artık

Trendy nin çoklu üyeliği olduğunu düşünmüyorum. Sadece biraz saf, iyi niyetli manasında, yaklaşıyor bulunduğu duruma.

Trendy cim sen ikna etmekle vakit kaybetme. Kendinden bahset bize..

Son düzenleme:

trendy 21 lütfen bize bir iyilik yap ve sana nasıl yardım edebileceğimizi söyle....bunca insan kötü niyetli değil bunca insan aslında yardımlarını ve anlayışını esirgemez ....boşverelim şimdi çift üyeliği filan....enerjini bunlara harcama
ama yok ben kocamı seviyorum yanlış anlamışım diyorsan onu da söyle artık bu kadar saygıyı hak ediyoruz

Tamam canım biz şüphelendik ama değilmişsin ee noldu kocanla? bi gelişme oldu mu?

Neler olduğunu anlatacak mısın?Konuda hiçbi ilerlerleme yok,bişeyler yazsan iyi olur,konuyla ilgili tabiki!!Kimin ne dediğini bu kadar umursama da,seni merak edenlere cevap yaz..Tabi sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…