- Konu Sahibi puccakanka
-
aynen canım hepsi birbirinden meraklı...şikayet etceklermiş bide adamı sawcılığa polise
Yazmayayım dedim ama yazıcam. Konunun sabahtan beri açıklığa kavuşmasını bekliyoruuum.. bekliyoruuuum.. bekliyoruuum....
Amma velakin ne açıklığa kavuştuğu var ne de konu sahibinin gelip herşeyi baştan sona düzgünce anlattığı...
Varsa yoksa skandal, tartışmaları okumaktan konuyu unuttum
Yazmayayım dedim ama yazıcam. Konunun sabahtan beri açıklığa kavuşmasını bekliyoruuum.. bekliyoruuuum.. bekliyoruuum....
Amma velakin ne açıklığa kavuştuğu var ne de konu sahibinin gelip herşeyi baştan sona düzgünce anlattığı...
arkadaşlar yapmayın allah aşkına,gündüz bi gittim girişim anca bu saat oldu kim ne dedi ne konuştunuz inanın bilmiyorum 25inci sayfadan itibaren okuyamadım,,akşam saatlerinde bi ara girdim,size dün gecenin intikam dediğim şeyi ayrıntısıyla yazdım devam ediyordumki eşim dışardan geldi,ve pcme kopyalayıp çıkmak zorunda kaldım,noluyo neyi paylaşamıyorsunuz,bukadar ilgi görüceni bilseydim açmazdım konumu sizlere,ben sadece benimle birlikte yoldaş olsunlar birileri bana,, yalnız kalarak düşünerek karar vermiyim boğulmıyım diye anlattım sıcağı sıcağına olayı size,lütfen çirkinleşmeyin birbirinize,kurallarada aykırı zaten,böyle sürerse yazdıklarımı tekrar vermiycem buraya,konuyu kapattırıcam,,lütfen benide üzmeyin zaten akşam olanlar oldu
editörler biliyo,ip kontrolu yapılsın ben kendimi biliyorum asla kıyaslama yapmayın,ben triendy21im vede sadece öyle kalıcam,gerek duymuyorum öyle dalaverelere,daha öncede böyle suçlanmıştım ,,zoruma gitmiyo artık
inanın buna sadece gülüyorum,,1sene öncesindede bi konu açılmıştı ve ben o konu sahibini korur nitelikte mj yazmıştım ve senmisin iyi mj yazan yok benle o aynı kişiymişiz yok bilmemnee,inanmıyorum bu olanlara,ne ümitlerle oturdum şuraya,karşılaştığım manzaraya baakya kizin ustune gitmesenize yok basitliyormus konuyu yok bilmem ne ....cok kolaydi sanki yasadiklarini yaziya dokmek....yargilamak yerine yardim edin edebildiginiz kadar...kiz icini dokmek istemis belliki tanidik birine anlatamicak kdr rahatsz oluyor durumdan...sizler cok kusursuzsunuz sanki
benim 2 tane bebeğim var daha 3-ve 2yaşındalar,hersaniye ilgi bekliyolar başlarından ayrılıp pcye oturamıyorumki normalde bile,kaldıki uyuduklarında bile anca giriyorum ama gündüz uykusu sadece biri uyuyo o sıradada eşim evdeydi girmezdim,,dedim akşam çocuklar uyuycak eşimde işine gidince girer yazdıklarımı tekrardan yapıştırır yollarım,amaaa nerdeee şu karşılaştığım duruma bakınyok ben aynı kişi olduklarını düşünmüyorum çillikız'ın üslubu daha çocukça açtığı ilk konuya falan bakarsanız eğer görebilirsiniz.
ama hakkaten dallas gibi oldu. artık ben kendimden bile şüphe edicem
yoksa triendy ben miyimmm
neyse boşverin boşverin..
son durum nedir triendy valla bi giitiin pir gittiin biz burda kurduk durduk geldin madem aydınlat hadi bizi
inanın buna sadece gülüyorum,,1sene öncesindede bi konu açılmıştı ve ben o konu sahibini korur nitelikte mj yazmıştım ve senmisin iyi mj yazan yok benle o aynı kişiymişiz yok bilmemnee,inanmıyorum bu olanlara,ne ümitlerle oturdum şuraya,karşılaştığım manzaraya baakama son kez söylüyorum ben kimseyle aynı falan değilim,inanmayan buyursun inanmasın,,ispatlanıcak bişey olsaydı keşke,gerçekten çok üzüldüm bu duruma
bunca rezillik içinde buna mı üzüldün
bence don sutyen fotolarini yayinladiginda cok tepki almistin ve bu tepkilere tepki vermistim
size ne oluyo sizi ilgilendirmez gibisinden
ama bakiyorum gercekten cok rahatsin bu konularda yanliz anlamadigin su var
baska kadinlarin izni olmadan cekilmis goruntulerden sana bahseden bir kocan var
ve bu konuda o kadar kayitsiz ve ilgisiz davrandinki
soru isaretinden baska bir sey birakmadin bu kadar yaziya
"seni aldattim" dedigin kocan sana inanirmi?
bize desen biz inanmayiz fotolarini gordukten sonra!
inanın buna sadece gülüyorum,,1sene öncesindede bi konu açılmıştı ve ben o konu sahibini korur nitelikte mj yazmıştım ve senmisin iyi mj yazan yok benle o aynı kişiymişiz yok bilmemnee,inanmıyorum bu olanlara,ne ümitlerle oturdum şuraya,karşılaştığım manzaraya baakama son kez söylüyorum ben kimseyle aynı falan değilim,inanmayan buyursun inanmasın,,ispatlanıcak bişey olsaydı keşke,gerçekten çok üzüldüm bu duruma
bunca rezillik içinde buna mı üzüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?