- Konu Sahibi puccakanka
-
canım anlıyorum
zaten kadının burdaki ifadeleri üzerine söylediklerim
adam itiraf etmiş güya
kaldı ki ortaya dökülmek istensin merak etme bir çok yolu var
konu sahibinin asla o videoları görebileceğine kocasını da pişman edebileceğine inanmıyorum
ya kizin ustune gitmesenize yok basitliyormus konuyu yok bilmem ne ....cok kolaydi sanki yasadiklarini yaziya dokmek....yargilamak yerine yardim edin edebildiginiz kadar...kiz icini dokmek istemis belliki tanidik birine anlatamicak kdr rahatsz oluyor durumdan...sizler cok kusursuzsunuz sanki
kimse kimseyi yargılamıyorda yadırgamıyorda
bizim kızdığımız nokta apayrı...!
bayana yol gösterici 1500 tane işaret sunduk ama hiçbirini uygulamaya geçmedi..
uyguladıysada bize yansıtmadı,yansıtamadı...
o yüzden bu kadar kadın burada empati sempati bi sürü şey yapıyoruz işte..
ya kizin ustune gitmesenize yok basitliyormus konuyu yok bilmem ne ....cok kolaydi sanki yasadiklarini yaziya dokmek....yargilamak yerine yardim edin edebildiginiz kadar...kiz icini dokmek istemis belliki tanidik birine anlatamicak kdr rahatsz oluyor durumdan...sizler cok kusursuzsunuz sanki
belkide uygulamistir...solemek istediginde soler zaten...siz elinizden geleni yapmisisniz bundan sonrasi daha cok merak gibi sanki sizin yaptiginiz empati dgeil
Pardon ama sizce bilgisayarda ne olduğunu kendi bile bilmezken, biz nasıl yardımcı olabiliriz?
Sen de bizi yargılayacağına yardım et de bize de örnek ol bakalımmmm
konu açıldığından beri takip ediyorum, bir şeyler yazmak istiyorum, yol gösterici, teselli edici ama her yazmaya kalkıştığımda konu sahibi bir şeyler yazmış oluyor ve cümlenin sonunda hep gülen surat var ne hikmetse, arkadaş bizimle kafa mı buluyor bize de mi sarhoş taklidi yapıyor anlamadım
konuyu baştan sona okumadığınız ne kadar belli! :)
sinirden guluyordur belki orasini bilemicem
dogru bi yerdne sonra okumayi biraktim...cunku yazilanlarin %90 tekrardan ibaret
dogru bi yerdne sonra okumayi biraktim...cunku yazilanlarin %90 tekrardan ibaret
iyi sizde o firsati yakaladiniz haydii hucummo bıraktığınız yerlerde konu sahibinin eşiyle hiç bir şey yaşanmamış gibi güle oynaya yaptıkları diyaloglar yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?