Esim bildiginiz odun!!!!!!!!

mutlucivciv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
148
1
Kizlar merhaba,

sizde diyeceksiniz, bu kiz birtek dertlenincemi Kadinlar Kulubu aklina geliyor diye..

Cok üzgünüm, esimle bugün büyük kavgalar ettik.
Esim karakter olarak cok don bir insan.
Ben ise esime begenilmek icin elinden geleni yapan, biraz iltifat biraz simartilmayi bekleyen bir insanim.

Sanki esimin tüm hisleri, kalbi, duygulari yokmus gibi birsey.
kendiliginden seni seviyorum demez, o kadar süslenirim bir iltifat etmez, bir sürpriz yapayim gibi derdide yoktur.
yani cok tuhaf, biliyorum bi cok erkek böyle olabilir.

Ama malesef ben artik kaldiramiyorum. Esime iki senedir ögretemedim benim sicakliga ihtiyacim oldugunu, kimseyi degistiremem biliyorum, ama gercekten bunlara ihtiyacim var benim.
ben esime sarilip uyumak isterim, o ise tv seyretmeyi daha mantikli buluyor.

ve bu sabah olan oldu.. ben kizgin oldugumu söyledim, dün gece yataga gittigimde benimle gelmedigi icin, o kadar bekledim. adam tv seyretti.
sonra tartismaya basladik sabah, o da bana kizarak zibar yat dedi :2:
ben sok oldum bunu duyunca, ne yapacagimi sasirdim, cünkü bizim bu seviyede hic tartismamiz olmazdi aslinda.
sustum, sonrada agladim. suan icim icimi yiyor, bana nasil bunu diyebildi diye..

mrb arkadaşım sen yanlız olmadığını bil inan şu k.k kimbilir kaç odun vardır benimkide odun dur napalım bizde odunu yontucaz artık kadınlar bu yüzden erken yaşlanıyor zaten....
kendini üzdüğünle kalıyosun odun yine odunn

ah canım erkekler böle odun dediğin gibi onları adam etmek için bira uğraşmak gerekiyor ama buna da sabrımız yetmiyor ben eşimi 14 yılda adam etmek için bayağı uğraştım ama akıttığım göz yaşını sel olur yani çok şükür bayağı yontuldu .açıkça kırıldığını anlat sen sölemezsen onların hiç umrunda olmaz

Son dönemde mi değişti eşin? Yoksa hep mi soğuktu?

her zaman böyledi.. aileside zaten cok soguk.
ama ben ona aklim sira sicakligi, sevgiyi ögreticem diye canim cikiyor.
her zaman alttan aldim, gereginden fazla ilgi gösterdim.
iltifat ettimki o da ögrensin.
seni seviyorum dedim hergün..

ama bir yere kadar kizlar, gercekten bunaliyorum artik.. tüm cabalarim bosa. bir insan birazda olsun hicmi degismez yaa

ah canım erkekler böle odun dediğin gibi onları adam etmek için bira uğraşmak gerekiyor ama buna da sabrımız yetmiyor ben eşimi 14 yılda adam etmek için bayağı uğraştım ama akıttığım göz yaşını sel olur yani çok şükür bayağı yontuldu .açıkça kırıldığını anlat sen sölemezsen onların hiç umrunda olmaz

ay canim.. gercekten cok üzüldüm seninde durumuna.

kac defa anlattim. sabah hem bana "sende bensiz zibar yat" dedi, hemde kapiyi cekti gitti.
5 saat oluyor ne aradi ne sordu. niye kalbimi kiriyorki anlamiyorum.

halbuki ben onu tüm kalbimle cok seviyorum.

çok ta yüz verme istersen canım....

haklisin canim..
ama o yüz vermiyor bende yüz vermessem bu evlilik nasil sürücek?

herhalde en önemlisi benim onu oldugu gibi kabul etmem, ama gercekten olmuyor.
bazen yolda yürürken, yan yana yatarken, yemek yerken ben yokmusum gibi davranaiyor.

sinir oluyorum yaaa

Bence bir süre sen de ona, onun sana davrandığı gibi davran.
Belki senin ne hissettiğini anlar...

Valla değiştiricem diyen arkadaşlarım da oldu. Kimse kimseyi değiştiremiyor ne yazik ki. Nasıl başlıyorsan, öyle gidiyor :KK43: Karşılıklı fedakarlıklarla idare edeceksiniz artık...

Sen de onu uzun süre umursamıyormuş gibi davran bakalım ne yapacak?

giyin kuşan.. evde onun yanında sürekli telefonla kız arkadaşlarınla konuş ama ilgi çekici şekilde..

ona onu önemsediğini hissettirme çünkü şımarıyor bazı erkek malesef!

Kaybetme duygusunu yaşasın!

Bu olmadığı için böyle..

İşte flört aşamasında memnun olmadığınız davranışlar olduğunda ben bunu değiştiririm evlenince düzelir diye düşününce böyle oluyor çünkü erkekler değişmiyor huylu huyundan vazgeçmez. Kendini mükemmel gösterir ama evlendğinizde bambaşka biridir çünkü evlilik ile flört aynı şeyler değil bu yüzden evlenirken acele etmemek lazım çıkarken ayrılmak kolay ama evlendikten sonra gele çocuk olursa çok çok zor. Bir de bu adam ve ailesi de baştan beri soğukmuş yani o zaman bunları konuşsaydnız ya güzel kardeşim. İnanın fölrt ederken sevmediğimiz davranışları evlenince hiç kaldıramazsınız aynı çatı altında bence konuşun yüz yüze direkt dile getirin mutsuzluğunuzu seviyorsa biraz çaba sarfedecektir.

haklisin canim..
ama o yüz vermiyor bende yüz vermessem bu evlilik nasil sürücek?

herhalde en önemlisi benim onu oldugu gibi kabul etmem, ama gercekten olmuyor.
bazen yolda yürürken, yan yana yatarken, yemek yerken ben yokmusum gibi davranaiyor.

sinir oluyorum yaaa

niye öyle dedim tecrübemden çünkü hep yeptım yapmadıklarını şimdi hiçbişey farketmiyor malesef sineye çekip böyle geldi böyle giderr diyorum

bende erken yatıyorum eşim tv izliyor 2 saat daha geç yatıyor
bende onsuz yatağa gitmeyi sevmediğim için yanyana kolukta uzanırken veya karşı koltukta uyuyorum
o beni kendi yatıcağı zaman uyandırıyor beraber giriyoruz yatağa
ilk başlarda bende kızıyordum ama sonra düşününce benim uykum geldi diye oda uyumak zorunda değil ya diye düşündüm
ama daha başka üzüldüğün konuar var onlarda haklısın..

o tv izlerken yanına kıvrılıp uyusaydınız keşke 2nizinde istediği olmuş olurdu

kimse değişmez..değiştirmeye uğraşma cnm,ya olduğu gibi kabul edeceksin yada yıpranmaya düşünmeye devam edeceksin ortası yok..o odunları dğiştirelim derken bi bakmışızz..biz çoktan değişmişizz...haberimiz yok..ben şahsen aynı benimkide işten gelir yatar tv yada telde int.başka sosyal hayat iletisim yok,kaç kere uyardım tartıştım yok yok....sonra baktım ben yorulmuşum değişmişim zorakii...

Burada eşine odun veya öküz diyenleri okuyunca şaşırıyorum.
Kaç senelik evliyim,ne eşime ne eşimden bahsederken şakayla bile böyle şeyler söylemem.

Eşin senden yapı olarak farklı anlaşılan.
Bir de neden eşinden daha erken yatıyorsun ?
Bence eşler birlikte yatıp birlikte kalkmalı.
Tabii önemli bir sebep olmadığı sürece.

BURDA YAZILANLARIN ÇOĞUNU OKUYUNCA BURDAKİ BAYANLARIN AYNI ADAMLARLA EVLİ OLDUKLARINI DÜŞÜNÜYORUM :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
herkesin sorunu genelde aynı çünkü

anacım kaçımızın kocası durduk yere seni seviyorum diyor pehhhhhhhhhhhhh :KK1::KK1::KK1:

giyinicem kuşancam ve bana iltifat edecek :KK1::KK1::KK1::KK1: bak buda güldürdü

sonra tv karşısında kumanda elinde uyuya kalması nerdeyse her akşam olmazsa olmazımız :KK1::KK1::KK1: (tabi başka işi yoksa)

senin o model kocadan herkeste var anacım çokda dert etme bunları, yani bence büyük dert değil
ben düzeltmek için büyük çaba sarf ettim ama olmayınca olmuyor şimdi adamı olduğu gibi kabullendim çok daha mutluyum
zaten içinden gelerek sana kendiliğinden seni seviyorum demiyorsa veya iltifat etmiyorsa senin zorlamanla veya demenle söylemesinin ne değeri kalıyorki
yanılıyormuyum ???

ne yazıkki değişmiyo insanlar özellikle erkekler...
yine de bi konuşmaya çalış derim ben...
birazda kendini çekmen işe yarayabilir belki...

aman cnmö benm her evde var aynı odundan sakın değişmesini falan bekleme mümkün yok o değişmez değişen tek şey olur oda bizim odunla yaşamaya alışmamız olur ....

X