O kadar cok bunalım ki kendimi kime neye anlatsam bilemedim, bir dertleşecek akıl alacak kimsem yok... Eşim kızım(1,5yaşında) doğduğundan beri benimle ilgilenmiyor.. Eşimin mesleği solist.. akşamları sahne alıyor ilgi alaka ondan hiç kesilmiyor cok yakısıklı da değil ama genc kızlar cok ilgili ona karşı. önceden eşim benimle ilgilenir , biryerlere götürür sarılır sohbet ederdi. şuan tek yaptıgı işten gelip uyumak televizyon izleyip telefonla oynamak. sarılmıyor, ilgilenmiyor, resim cekilmek istemiyor.. benimle ilgili birşey yapmak gelmiyor gibi içinden.. eskiden böyle değildi kızım oldugundan beri günlük işlerim hareketim yorgunlugum cok ki bende ilgi gömek istiyorum .. alıp yemeğe çıkarıyor fakat bu benim için bi ilgi şekli değil. ben bunları ona söyledğimde 'ne alaksı var sen yhanlış anlıyorsun, özür dilerim diköat ederim diyor' ama yine aynı.. bir kaç ay önce genc bir kızla tanıstıgını sahnede mola verdiğinde onunla oturdugunu öğrendim kızın onun ilgisi varmış ama eşiminde yanına gidip oturması bile bana yetti.. o öyle birşey gecmedi aramızda sadece sohbet ettik benden kücük zaten dedi ama benim için bunlar bile fazla.. cok doldum evden gitmek istiyorum terketmek istiyorum ama eşimi seviyorum kızım küçük gidebilecek yerim yok babam bizi terkettiği icin bir baba evim bile yok annem bende kalıyor oda babam yüzünden aklı yerinde değil lütfen bana bi yol gösterin eşim beni nasıl anlar bopulmak üzereyim...