Aslında kendisi harika bi insan, ailem bile bayılıyor her kavgamızda bile beni değil onu tutuyor sen birşey yapmışsındır eşin melek gibi iyi davran ona diyorlar. Ama biraz ben bıktırdım onu muhtemelen. Yok şöylesin yok böylesin sen iktidarsız mısn, benmle yatamıyorsun, hiçbirşey beceremiyorsun. O da bana bunları diyen bir kadınla olamıyorum korkuyla seks yapamam diyor. İş de içinden çıkılmaz bir hal alıyor böylelkle. Benim de hatam onun istemediği zamanlarda ille de yapcaz yapmak zorundayız diye üstelemem ve kavga çıkartmam.
Ben zaten istekliyim kiEsim melek gibi diyorsunuz. Zaten sorun bu iste. Libidosu yüksek insan melek gibi olmuyor. Hormonları yüksek olduğu için sağı solu belli olmaz denir ya işte öyle oluyor. Siz kendinizde hata aramayin. Eşinizin kişiliği böyle. Erkek karısının istekli olmasını ister.
İstekli olmayan eşiniz ama suçu size yüklemiş demek istedim.Ben zaten istekliyim ki
Daha neler ya! Ne demek işkence ne demek başka bir kadinla daha cok zevk alirim. Vallahi bunun uzerine söylenecek söz kalmadi bende.. Bence bu cok buyuk bir ayrilik sebebi yanlis anlamayin ama bir kadina soylenebilecek en gurur kirici kelimeleri söylemiş zaten.Şunu da ekleyeyim bir de, yapmamız lazım diye biraz psikolojik baskı uyguluyorum. Mesela yumurtlama dönemindeyim, hadi bak yapmamız lazım diyorum. O da böyle ısrar olunca hiç yapamıyorum diyor. geçenlerde bana senin yüzünden seksten soğudum dedi. Başka kadınla yapsam daha çok zevk alırım seninle seks işkence dedi.
Merhaba benim evliliğimde çok büyük bir derdim var, başlık üzerindeki gibi kocam benimle uzun zamandır seks yapmıyor. Şöyle anlatayım; biz ilk nişanlılıkta birlikte olduk. Onda da çok harika değildi zaten, neden böyle oluyor falan demiştim şaşırmıştım baya. Herhalde evlenince düzelir diye ummuştum. Şimdi ise 2 yıllık evliyiz ve bebek düşünüyoruz. Jinekoloğa gittiğimde bana haftada 3 gün seks yapın en sağlıklısı demişti ama biz Bırakın haftada 3 ü bazen 15-20 gün yapmadığımız oluyor. Nedenini ben de bilmiyorum gayet güzel herkes tarafından beğenilen bir kadınımdır aslında, bugune kadar da erkekler tarafından hep arzulandım. İnanın evliliğimde böyle bir sorun yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Yalnız benim şansıma şöyle oldu şu 2 haftadır yeni bir işe girdi ve inanılmaz yoğun, sabah 5 de gidip akşam 7 de döndüğü oluyor. Bana hep çok yoğunum - çok yorgunum anla diyor. Anneme bile anlattığımda eşimi tutuyor kızım yorgundur, şöyledir böyledir vs... başka biri vardır vs demeyin çünkü bunun olmadığına da çok eminim. Öyle olsaydı benden ayrılırdı. Ama siz söyleyin bir kadın olarak ben haklı değil miyim 30 yaşında sağlıklı bir kadınım yanlış birşey mi istiyorum? yaptığım asla bencillik değil, ama ben hem eşimle birlikte olmak hem de uygun zamanlarda bebek yapmayı denemek istiyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım o kadar çaresizim ki.
Vallaha bilemiyorum belki kafasinda bir sorun vardir onu cözetmiyordur ondan böyle oluyor olabilirmi ?Merhaba benim evliliğimde çok büyük bir derdim var, başlık üzerindeki gibi kocam benimle uzun zamandır seks yapmıyor. Şöyle anlatayım; biz ilk nişanlılıkta birlikte olduk. Onda da çok harika değildi zaten, neden böyle oluyor falan demiştim şaşırmıştım baya. Herhalde evlenince düzelir diye ummuştum. Şimdi ise 2 yıllık evliyiz ve bebek düşünüyoruz. Jinekoloğa gittiğimde bana haftada 3 gün seks yapın en sağlıklısı demişti ama biz Bırakın haftada 3 ü bazen 15-20 gün yapmadığımız oluyor. Nedenini ben de bilmiyorum gayet güzel herkes tarafından beğenilen bir kadınımdır aslında, bugune kadar da erkekler tarafından hep arzulandım. İnanın evliliğimde böyle bir sorun yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Yalnız benim şansıma şöyle oldu şu 2 haftadır yeni bir işe girdi ve inanılmaz yoğun, sabah 5 de gidip akşam 7 de döndüğü oluyor. Bana hep çok yoğunum - çok yorgunum anla diyor. Anneme bile anlattığımda eşimi tutuyor kızım yorgundur, şöyledir böyledir vs... başka biri vardır vs demeyin çünkü bunun olmadığına da çok eminim. Öyle olsaydı benden ayrılırdı. Ama siz söyleyin bir kadın olarak ben haklı değil miyim 30 yaşında sağlıklı bir kadınım yanlış birşey mi istiyorum? yaptığım asla bencillik değil, ama ben hem eşimle birlikte olmak hem de uygun zamanlarda bebek yapmayı denemek istiyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım o kadar çaresizim ki.
Eşinin dediği cok yanlıs ama sen baskı yaptıgın icin yapmak istemiyor ben ovulasyon testi yaparken yumurtlama günlerimde eşime yapalm derdim oda hep kacardı zorlama diye hatta artık sertleşmiyordu kendni strese sokuyordu sanırımŞunu da ekleyeyim bir de, yapmamız lazım diye biraz psikolojik baskı uyguluyorum. Mesela yumurtlama dönemindeyim, hadi bak yapmamız lazım diyorum. O da böyle ısrar olunca hiç yapamıyorum diyor. geçenlerde bana senin yüzünden seksten soğudum dedi. Başka kadınla yapsam daha çok zevk alırım seninle seks işkence dedi.