Eşim benimle birlikte olmuyor...

Böyle dien bi adama cocuk yapacagına git sperm bankasından al cocuk yap daha iyi

Aslında kendisi harika bi insan, ailem bile bayılıyor her kavgamızda bile beni değil onu tutuyor sen birşey yapmışsındır eşin melek gibi iyi davran ona diyorlar. Ama biraz ben bıktırdım onu muhtemelen. Yok şöylesin yok böylesin sen iktidarsız mısn, benmle yatamıyorsun, hiçbirşey beceremiyorsun. O da bana bunları diyen bir kadınla olamıyorum korkuyla seks yapamam diyor. İş de içinden çıkılmaz bir hal alıyor böylelkle. Benim de hatam onun istemediği zamanlarda ille de yapcaz yapmak zorundayız diye üstelemem ve kavga çıkartmam.

Soyledigin laflar cok agir bir erkegin kaldiramayacagi laflar kusura bakma ama biraz da bu duruma sen sokmussun eşini.duzenli bi seks hayati istiyorsan bunu eaine belli etmeden yavas yavas yapacaktin.bi kere her seferinde onun gelmesini beklemeyecektin ay da 1 sonra 15 gunde 1 hafta 1-2 derken cinsel yasama alistiracaktin dogru zamanlari kollayarak malesef gunumuzde erkeklerde boyle bir problem var asmak da bizim elimizde

Biliyorum zaten asla inkar etmiyorum benim de hatalarım olduğunu, hiç sesimi çıkarmayaym diyorum kendisi bana gelsin ama sabırlı bir insan da değilim. Çocuk da istediğim için bekleyemiyorum bir an önce olsun istiyorum. Bakalım benim ısrarım üzerine bu hafta doktora görünecekti umarım aşarız bu problemimizi. Gerçekten ikimiz de yıprattık birbirimizi çünkü.

Zor bir surec sabir sart hakkinizda hayirlisi olsun

Ya yapmamız lazım nedir yahu adamı bir de cendereye sokun bari. O günlerde başka yöntemler deneyin

Adamda sorun var. Yoksa kadın isteyecek de adam bana baski yapıyorsun diyecek. Normal bir erkek bayram eder.

Yuh diyorum...

Başlangıçta dedim ki, evet adam yorgun olabilir, bu doğal bir mazeret.
Ancak haftasonu var, haftada bir veya iki gece bu tempoya ayak uydurabilir mantığı oluştu.
Ancak kalkıp "başka kadınla yapsam daha çok zevk alırım" dediği an bende koptu...

Eşim bana böyle bir cümle kursa ne yapardım diye düşündüm bir an, sonuçlarını bilmek istemezsiniz.

Nitekim, sen de eşinin üstüne gitme.
Umursamaz davran, ama evin içinde de rahat gezin.
Nasılsa çoluk yok çocuk yok henüz.
Görsel olarak onu tahrik edin, ama oralı olmayın, üstüne gitmeyin.
Bırakın o size gelsin.

Başka kadınla yapsam daha çok zevk alırım seninle seks işkence dedi.
Bu lafindan sonra o adamdan seks istemek sana işkence olmalı . Daha iki yıllık evlisiniz, neyin bezginligi bu ? Ayrıca nisanliyken deneyimledigin seksten de tatmin olmamışsın. Isteksizlik yada cinsel tercih meselesi olabilir .

Son cümlenin üzerine bir şey diyemiyorum.
Naçizane tavsiyem bir süre istekli görünmeyin, kendi gelsin, gelmiyorsa da oturup konuştuğunuzda dersiniz en azından ben sana zaman da tanıdım ama değişen bir şey olmadı diye.

Eşine aşırı baskı uyguluyosun ve oda kaçıyo ayrıca eşinin söylediği laflar da ağır benim eşim söylese onu arzulamayı burak o dakka kapıya korum
Birde yorgunluk bahane eşim 4.30da kalkıyo sabah yani resmen gece işe gidiyo akşam 19.00gibi geliyo yorgun da olsa istekliyse yanaşır yani hoş şu sıra hamilelik nedeniyle eskisi gibi olamıyoruz mecburen
Yani bu sorunu tamamen çözmeden çocuk yapma
Ne kadar istekli olsanda kendini bastır yada tatmin etmeye çalış ne diyeyim şimdi cinsellikde ihtiyaç neden hep arzulayan reddedilen oluyosun biraz uğraş o arzulasın yüz verme evde seksi dolaş ama ufak tefek seksi şeyler direk niyetini belli etme hiç cinsellikden bahsetme kabullenmiş gibi davran
Eşim bile hadi hadi dese bende soğurum seks bi görev değil zevk işi

Benim eşim de aynı senden
Evlendiğimizden beri olan olmayan bir sebep YÖK
Bazen oluyor ki 4-5ay tık YÖK
Zaten ayda bir bile değil çoğu zaman
Olan zamanlarda da benim ısrarımla
Çocuğumuz olmayacak diye çok korkmuştum
Çünkü üremek de isteniyor çocuk da istemiyordu yani
Ben böyle bi adamdan iki çocuk yaptım

Hiç çocuk veya sekste gözü yoktu
Kardeşlerimin bebekleri olunca kıskandı sanırım öyle oldu ilk çocuğumuz şükür
Sonra ben yalnız olmaz dedim yine istemedi
Sonra kardaşleriöin ikinci olunca ikna oldu gene
Çok ilginç ama böyle

Ben sürekli azgın konumunda

Cocuk isterken ben de kafayı bozmustum robot gibi yumurtlama günleri hazırlanıp diğer günleri de ona yakın tutup bitiriyordum. Cocuk icin sevişmeyi bırakmalısınız yoksa ne cocuk oluyor ne de evliliğin tadı kalıyor.

Cok agir olmus esinizin soyledigi sey(
Haklisiniz daha yeni evlisiniz ve 15-20 gun uzun bur sure. Yeni evliyken her gun ister insan, simdi 10 yil oldu haftada 1-2 ki bence o bile az.
Esinle tekrar konusmayi denesen canim? Bi de annene anlatma bnce bi daha. Bu ikinizin arasinda ozel bir konu.

Herkes adam agir konsmus demis ama konu sahibide hiiiicc masum degil.
Bence bas baya erkekligine laf uzatiyosunuz " yapamazsin edemezsin" diye.
Siz dirty talkmi yapmaya calisiyosunuz amaciniz ne hanfendi? Cok itici seyler soyluyosunuz
Gel seks yapalim nedir?? Bu soylenmez, naz niyazli belli edilir. Hadi bakicaz! He yap tm.

Bu durum çok yanlış. Ben de düştüm o hataya. Bu erkekleri seksten soğutan bişey. Zorunluluk hissetmeyin, hissettirmeyin

Bence cocuk düsünmeden önce sorununuzu halledin biraz öyle devam edin ondan sonra cocuk düsünmeye baslayin.. mutsuz bi evlilige cocuk getirmeyin

Herkes kendince fikrini belirtmiş, yorumunu yapmış, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hanımlar. Fakat biz uzun zaman sonra dün gece birlikte olduk nihayet. aşırı yorgunluğundan dolayı olduğuna inandım çünkü gerçekten şaşırtıcı derecede harika bir performans sergiledi İşine bir gün ara verdiğinde yaptık bunu izin günündeydi ve gerçekten dinlenmişti. En azından sabah 5 de kalkmamıştı. Belki de ben psikolojik olarak baskı yaptm belki hakikaten o yorgunluğun üzerine bir de travma yaşamasına neden oldum. Ama sonuç olarak üstüne varmayınca hiçbir sorun olmadığını gördük ikimiz de ve içimiz rahat etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…