- 27 Ağustos 2018
- 146
- 94
Böyle dien bi adama cocuk yapacagına git sperm bankasından al cocuk yap daha iyi
Soyledigin laflar cok agir bir erkegin kaldiramayacagi laflar kusura bakma ama biraz da bu duruma sen sokmussun eşini.duzenli bi seks hayati istiyorsan bunu eaine belli etmeden yavas yavas yapacaktin.bi kere her seferinde onun gelmesini beklemeyecektin ay da 1 sonra 15 gunde 1 hafta 1-2 derken cinsel yasama alistiracaktin dogru zamanlari kollayarak malesef gunumuzde erkeklerde boyle bir problem var asmak da bizim elimizdeAslında kendisi harika bi insan, ailem bile bayılıyor her kavgamızda bile beni değil onu tutuyor sen birşey yapmışsındır eşin melek gibi iyi davran ona diyorlar. Ama biraz ben bıktırdım onu muhtemelen. Yok şöylesin yok böylesin sen iktidarsız mısn, benmle yatamıyorsun, hiçbirşey beceremiyorsun. O da bana bunları diyen bir kadınla olamıyorum korkuyla seks yapamam diyor. İş de içinden çıkılmaz bir hal alıyor böylelkle. Benim de hatam onun istemediği zamanlarda ille de yapcaz yapmak zorundayız diye üstelemem ve kavga çıkartmam.
Soyledigin laflar cok agir bir erkegin kaldiramayacagi laflar kusura bakma ama biraz da bu duruma sen sokmussun eşini.duzenli bi seks hayati istiyorsan bunu eaine belli etmeden yavas yavas yapacaktin.bi kere her seferinde onun gelmesini beklemeyecektin ay da 1 sonra 15 gunde 1 hafta 1-2 derken cinsel yasama alistiracaktin dogru zamanlari kollayarak malesef gunumuzde erkeklerde boyle bir problem var asmak da bizim elimizde
Zor bir surec sabir sart hakkinizda hayirlisi olsunBiliyorum zaten asla inkar etmiyorum benim de hatalarım olduğunu, hiç sesimi çıkarmayaym diyorum kendisi bana gelsin ama sabırlı bir insan da değilim. Çocuk da istediğim için bekleyemiyorum bir an önce olsun istiyorum. Bakalım benim ısrarım üzerine bu hafta doktora görünecekti umarım aşarız bu problemimizi. Gerçekten ikimiz de yıprattık birbirimizi çünkü.
Normal değil. Yorgun da olsa ister erkekler 2-3 günde 1.Nerdeyse 20 gün falan oldu benimle olmayalı. Artık takıntı oldu bu durum bende ,iş yoğunluğu falan diyor bana. Normal mi sizce benimle olmaması?
yapmamız lazım nedir yahu adamı bir de cendereye sokun bari. O günlerde başka yöntemler deneyinŞunu da ekleyeyim bir de, yapmamız lazım diye biraz psikolojik baskı uyguluyorum. Mesela yumurtlama dönemindeyim, hadi bak yapmamız lazım diyorum. O da böyle ısrar olunca hiç yapamıyorum diyor. geçenlerde bana senin yüzünden seksten soğudum dedi. Başka kadınla yapsam daha çok zevk alırım seninle seks işkence dedi.
Şunu da ekleyeyim bir de, yapmamız lazım diye biraz psikolojik baskı uyguluyorum. Mesela yumurtlama dönemindeyim, hadi bak yapmamız lazım diyorum. O da böyle ısrar olunca hiç yapamıyorum diyor. geçenlerde bana senin yüzünden seksten soğudum dedi. Başka kadınla yapsam daha çok zevk alırım seninle seks işkence dedi.
Bu lafindan sonra o adamdan seks istemek sana işkence olmalı . Daha iki yıllık evlisiniz, neyin bezginligi bu ? Ayrıca nisanliyken deneyimledigin seksten de tatmin olmamışsın. Isteksizlik yada cinsel tercih meselesi olabilir .Başka kadınla yapsam daha çok zevk alırım seninle seks işkence dedi.
Son cümlenin üzerine bir şey diyemiyorum.Şunu da ekleyeyim bir de, yapmamız lazım diye biraz psikolojik baskı uyguluyorum. Mesela yumurtlama dönemindeyim, hadi bak yapmamız lazım diyorum. O da böyle ısrar olunca hiç yapamıyorum diyor. geçenlerde bana senin yüzünden seksten soğudum dedi. Başka kadınla yapsam daha çok zevk alırım seninle seks işkence dedi.
Cocuk isterken ben de kafayı bozmustum robot gibi yumurtlama günleri hazırlanıp diğer günleri de ona yakın tutup bitiriyordum. Cocuk icin sevişmeyi bırakmalısınız yoksa ne cocuk oluyor ne de evliliğin tadı kalıyor.Kocamla konuşmaz olmaz mıyım? Ne kavgalarımız neler oluyor bu yuzden. Jeller çoraplar oral da yapıyorm neler yapıyoruz. Birşey var ama bilmiyorum. Resmen boşanma aşamasına geldk bu yuzden sırf. Her seferinde ağlamaktan gözlerim şişiyor.
Bu durum çok yanlış. Ben de düştüm o hataya. Bu erkekleri seksten soğutan bişey. Zorunluluk hissetmeyin, hissettirmeyinŞunu da ekleyeyim bir de, yapmamız lazım diye biraz psikolojik baskı uyguluyorum. Mesela yumurtlama dönemindeyim, hadi bak yapmamız lazım diyorum. O da böyle ısrar olunca hiç yapamıyorum diyor. geçenlerde bana senin yüzünden seksten soğudum dedi. Başka kadınla yapsam daha çok zevk alırım seninle seks işkence dedi.