Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhabalar

3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .

Kendinde ne diye hata buluyorsun? Adam sana şiddet uygulamış olay bitmiş yani. Hakaretler, küfürler. Nasıl sinir oldum sabah sabah.. Çalışıyomuşsunda hem. Yolun başındayken ayrıl ve kendini kurtar. Hiç bişey yokken bunları yapan adam bi sorun çıksa neler yapmaz.

Dayak, küfür var ve siz kendinizde hata mı arıyorsunuz?
Akşam eve gidince ayaklarına kapanın bari.

Bir de adam esrarkeş mi?
Bile bile evlenip çocuk istemek de neyin kafası bilemedim.

Son düzenleme:
Bırakın sevgiyi aşkı ya, ufacık bir şeyde böyle patlama yaşayan biri net olarak ruh hastasıdır. O lafları sineye çekmeyi düşünüp bir de hatalı siz gibi şans istemeniz falan çok yanlış.

Canim senin icin cok cok üzgünüm.ama sanslısinki daha yolun başındasin. Sevgi ask hakadene gösterilir.karisina or..pu diyen adamdan ne sana ne ilerde dogacak cocuguna hayir gelir. Simdi hakli oldugun halde sen geri adim atarsan taviz verirsen her canı sıkıldığında siddet uygular sana. Yapacagin sey darp raporu almak bisanmak ve iyi bir tazminat davasi acmak. Ne yalvariyorsun anlamiyorum.milyonlarca erkek var dunyada daha neleri cikar karsina.

Dayak, hakaret, küfür var ama pişman olmak şöyle dursun siz üstüne gidip özür dileyecek noktaya gelmişsiniz, neden?

5 yıl ne için mücadele verdiniz, neleri görmezden geldiniz kim bilir.

Akşam eve gidip kendinizi küçük düşürmeyin daha fazla. Bu yaptıklarının devamı gelir fazlasıyla, aklınızı başınıza alin, canınız bu kadar kıymetsiz olmasın.

Esin sana o kadar hakaret ederken sen hala seviyorum diyorsun bende ne suç var diyorsun hep eşinin kabaliklarini anlatıyorsun sen hiç cevap vermedin mi hic inandırıcı gelmedi burdan ne dememizi bekliyorsun bu konu hiç inandırıcı değil malesef ....

Birde yalvardın mı adama bu kadar hakaretin dayağın üzerine
Bana son bir şans ver ne demek ya az dik durun

Direk avukata git, tüm haklarını al. Adama bak başkası var heralde seni boşanmaya zorladigina göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…