evlenmeden önce ilişkiye mi girdiinizde ortada kalma diye evlendim dedi ? şu yazdıklarıının hepsini geçtim affedebilirsin senin tercihin ama düşen bebeğiniz için üzülmüyorum demiş ya bunu bile affedebiliyorsan hala yanında beni sevsin diye uğraşıyorsan bu adam sana neler neler yapmaz, sende haketmiş olursun kusura bakma..6 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Tayin için erken nikah yaptık sonrasında eşim askere gitti. Döndükten 2ay sonra abisi şehit oldu. Bu süreçte çok destek oldum. Düğünü erteleyelim dedim. Ailesi de kendi de istemedi. Yaşadıkları bu acıdan 3 ay sonra düğünümüz oldu. Düğün hazırlıkları sırasında yük olmamaya çalıştım nasıl isterlerse öyle davrandım. Mevlitli düğün yaptik. Düğünden hemen sonra tartışmalar başladı. Evin içinde sürekli huzursuzluk oldu. Benim de hatalarım oldu elbette sesimi yukselttim yeri geldi. Küfür ettiğim bile oldu. Anlayış bekledim biraz olsun ilgi. Çok ağladım sızladım. Kolay değil gencecik kardeşini kaybetti. Bu psikoloji ile yaşadık. Bebek istediğini söyledi ona da tamam dedim hamile kaldım 2 ay sonra. Hamilelik sürecinde de asla ilgilenmedi. Ne biliyim eski tanıdığım hoşgörülü insan bir anda değişti. Sonrasında internetten canlı yayın kadınları izlediğini buldum. Neden yaptığını sordum erkekler böyle izler ne var bunda dedi. Hamileyken yaşattıkları beni çok üzdü. Söz verdi izlemeyeceğim diye. İnanmak istedim. Yalan söylediği zamanları da yakaladım. Sonrasında düşük yaptım. Bebeğin düşmesine üzülmüyorum dedi. Boşanma derecesine geldik. Tokat attı bi kavgamizda.Seviyorum seni ayrılmam dedim. O şekilde devam ettik tam herşey güzel gidiyor derken yine sanal ortamdan baziseyleri yakaladim. Kızdım ağladım dalga geçti. Beni seviyor musun dedim. Seni sevmiyorum ortada kalma diye evlendim dedi. Değersizsin umursamiyorum seni dedi. Sürekli boşanmak istediğini belirtiyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Düzelir diye bekliyorum. Belki beni sevmeye başlar diye. Yardım edin bana lütfen nasıl eşimi geri kazanabilirim. Sabretmeli miyim
6 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Tayin için erken nikah yaptık sonrasında eşim askere gitti. Döndükten 2ay sonra abisi şehit oldu. Bu süreçte çok destek oldum. Düğünü erteleyelim dedim. Ailesi de kendi de istemedi. Yaşadıkları bu acıdan 3 ay sonra düğünümüz oldu. Düğün hazırlıkları sırasında yük olmamaya çalıştım nasıl isterlerse öyle davrandım. Mevlitli düğün yaptik. Düğünden hemen sonra tartışmalar başladı. Evin içinde sürekli huzursuzluk oldu. Benim de hatalarım oldu elbette sesimi yukselttim yeri geldi. Küfür ettiğim bile oldu. Anlayış bekledim biraz olsun ilgi. Çok ağladım sızladım. Kolay değil gencecik kardeşini kaybetti. Bu psikoloji ile yaşadık. Bebek istediğini söyledi ona da tamam dedim hamile kaldım 2 ay sonra. Hamilelik sürecinde de asla ilgilenmedi. Ne biliyim eski tanıdığım hoşgörülü insan bir anda değişti. Sonrasında internetten canlı yayın kadınları izlediğini buldum. Neden yaptığını sordum erkekler böyle izler ne var bunda dedi. Hamileyken yaşattıkları beni çok üzdü. Söz verdi izlemeyeceğim diye. İnanmak istedim. Yalan söylediği zamanları da yakaladım. Sonrasında düşük yaptım. Bebeğin düşmesine üzülmüyorum dedi. Boşanma derecesine geldik. Tokat attı bi kavgamizda.Seviyorum seni ayrılmam dedim. O şekilde devam ettik tam herşey güzel gidiyor derken yine sanal ortamdan baziseyleri yakaladim. Kızdım ağladım dalga geçti. Beni seviyor musun dedim. Seni sevmiyorum ortada kalma diye evlendim dedi. Değersizsin umursamiyorum seni dedi. Sürekli boşanmak istediğini belirtiyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Düzelir diye bekliyorum. Belki beni sevmeye başlar diye. Yardım edin bana lütfen nasıl eşimi geri kazanabilirim. Sabretmeli miyim
6 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Tayin için erken nikah yaptık sonrasında eşim askere gitti. Döndükten 2ay sonra abisi şehit oldu. Bu süreçte çok destek oldum. Düğünü erteleyelim dedim. Ailesi de kendi de istemedi. Yaşadıkları bu acıdan 3 ay sonra düğünümüz oldu. Düğün hazırlıkları sırasında yük olmamaya çalıştım nasıl isterlerse öyle davrandım. Mevlitli düğün yaptik. Düğünden hemen sonra tartışmalar başladı. Evin içinde sürekli huzursuzluk oldu. Benim de hatalarım oldu elbette sesimi yukselttim yeri geldi. Küfür ettiğim bile oldu. Anlayış bekledim biraz olsun ilgi. Çok ağladım sızladım. Kolay değil gencecik kardeşini kaybetti. Bu psikoloji ile yaşadık. Bebek istediğini söyledi ona da tamam dedim hamile kaldım 2 ay sonra. Hamilelik sürecinde de asla ilgilenmedi. Ne biliyim eski tanıdığım hoşgörülü insan bir anda değişti. Sonrasında internetten canlı yayın kadınları izlediğini buldum. Neden yaptığını sordum erkekler böyle izler ne var bunda dedi. Hamileyken yaşattıkları beni çok üzdü. Söz verdi izlemeyeceğim diye. İnanmak istedim. Yalan söylediği zamanları da yakaladım. Sonrasında düşük yaptım. Bebeğin düşmesine üzülmüyorum dedi. Boşanma derecesine geldik. Tokat attı bi kavgamizda.Seviyorum seni ayrılmam dedim. O şekilde devam ettik tam herşey güzel gidiyor derken yine sanal ortamdan baziseyleri yakaladim. Kızdım ağladım dalga geçti. Beni seviyor musun dedim. Seni sevmiyorum ortada kalma diye evlendim dedi. Değersizsin umursamiyorum seni dedi. Sürekli boşanmak istediğini belirtiyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Düzelir diye bekliyorum. Belki beni sevmeye başlar diye. Yardım edin bana lütfen nasıl eşimi geri kazanabilirim. Sabretmeli miyim