Dogulu oldugum hos gorulmuyo ve daha esımle sevgılıyken tartıstık ve ayrıldık ailemin zoruyla bı nışan yaptım kaldırmadım ve sığınma evınde kaldım tabı nısan atıldı bende oyle evlendim esimle annem o süreçte cok pısman olup uzulmus tı tekrardan aynı seylerı yasamasını ıstemıyorum dıye bazı seylerı yapamıyorumGeçmiş olsun. Neden boşanmıyorsunuz?
Merhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
2 yıldır duzelır dıye sabrettim aıle oluruz mutlu oluruz dıye ama son yasadıgımdan sonra bu ınsan hıc bıseye degmez dıyorum ıkı gundur ayrılmak ıstedıgımı ona nasıl söyleyeceğimi dusunuyorum cok korkuyorum sınırlenıp bana vurur sa dıye kendımı cesqretlendırme calısıyorum sevgi gercekten ınsanın gozunu kor edıyo eskıden ne bu kadar korkak nede bazı seylere boyun egerdım ınsan bazı seylerı yasamadan anlamıyo en buyuk pısmanlıgım bu kendıme cok uzuluyorum sadece bunların basıma nasıl geldıgıni hazmedemiyorum halaYani bacim simdi esin seni sevmiyor desek, seni kendine getirmeye calissak biz suclu olacagiz cunku esimi cok seviyorum demissin. Sevgi bu degil desek biz seni anlamiyor olacagiz o yuzden ne desem bilemedim. Sadece haline uzuldum.
Böyle bir adamdan acilen kurtulmanız gerekiyor, çocuk olmayışı hayırlı olmuş gözünüz açılsın biraz. Adam cani. Başka bir durum olsa hastanede de bakmaz size bırakır anasına gider. Yolla anasınaMerhaba oncelikle bunları aglayarak yazıyorum. Icım cok acıyo cunkü. 3 hafta once hamıle oldugumu ogrendım. Oyle mutluydum ki anlatamam. Daha sonrasında agrılarım oldu ve bebegımın dıs gebelık oldugu alınması gerektiğini ogrendım cok zor bı surec gevırdım ve cok yıprandım esimin annesı bu surecte benımle hıc konusmadı ve bana nasılsın demedı bır defa ogluyla defalarca konusması na ragmen dusuk yaotıgımın aksamı esıme dedım ki her hafta koye gıdıyosun bu hafta gıtme demez olaydım. Oyle laflar etti kı yazamıyorum. Sadece aglıyorum o aksam cok agladım sabahında cok agır soguk almıstım dusuk le soguk algınlıgımın agrısı bır oldu. Suan benle konusmuyo evde geldıgı gıbı saatler ce telefonda konusup guluyo aglıyorum bende yatagımda. Hala benım o lafı etmemden benj sucluyo en ufak sınırlendıgın de ıse kadınlıgımdan vuruyo yok ıste sen kadın olamıyorsun sen baska kadınlar kadar degılsın. Esimi cok seviyorum ama kalbim cok agrıyo ve benı hıc anlamıyo napmalıuım bılmıyom anneme anlayamıyorum uzulunce hemen hasta oluyo annem gıle gidemiyorum esımden korkuyorum cunku daha once kac defa sınırlenınce tokat atmıslıgı var. Caresızim sadece Allaha sıgınıyorum o kadar çok kotuyum ki. Kendımı suçluyorum kadın olamadın bı bebegı ıcınde buyutemedın dıye
10 senelik evliyim eşim ilk evlendigimizde nasılsa hala öyle hiç değişmediEvlenince değişmeyen erkek var mı? Ben daha rast gelmedim de
Maşallah şanslısınız10 senelik evliyim eşim ilk evlendigimizde nasılsa hala öyle hiç değişmedi
Hiç kimse düzelmez öyle bisey yok 10 senedir evliyim eşimin ne iyi ne kötü (çok şükür öyle kötü huyları yoktur bana uymayan huyları diyeyim) hiç değişmedi belki biraz torpuleniyor ama değişmiyor yaşamadan anlamıyor insan diyorsunuz ya boşanmaya karar vermeden ona söylemeden de bilemezsiniz ne olacağını ama böyle de yaşanmaz her şeyde bir hayır var belkide hamile olmamanız sizin için bir şans2 yıldır duzelır dıye sabrettim aıle oluruz mutlu oluruz dıye ama son yasadıgımdan sonra bu ınsan hıc bıseye degmez dıyorum ıkı gundur ayrılmak ıstedıgımı ona nasıl söyleyeceğimi dusunuyorum cok korkuyorum sınırlenıp bana vurur sa dıye kendımı cesqretlendırme calısıyorum sevgi gercekten ınsanın gozunu kor edıyo eskıden ne bu kadar korkak nede bazı seylere boyun egerdım ınsan bazı seylerı yasamadan anlamıyo en buyuk pısmanlıgım bu kendıme cok uzuluyorum sadece bunların basıma nasıl geldıgıni hazmedemiyorum hala
Yani sanslimiyim bilmiyorum ama düz bir adamdır eşim iyisiyle kötüsüyle ilk gün nasılsa hala öyle hiç bir sevmediğim huyu değişmedi sevdiğim özellikleri de değişmedi hala aynı adamMaşallah şanslısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?