Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çocuk sayısına bakmadan boşanırdım. Ortada sevgi yoksa evli olmanın da bir anlamı yok.Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?
Çalışıyor musunuz aile evine dönme imkanınız var mı?Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?
Kaç yıldır evlisiniz, ikiniz kaç yaşındasınız? Eve geç gelmeleri var mı? Aldatma ihtimali var mı sizce?Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?
Siz bundan bişey istediniz zoruna mı gitti, bazıları can yakmak, sorumluluktan kurtulmak için zırvalar böyle.Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?
Aslında bana destek çıkarsa boşandıktan sonra yaparım hazmetme konusuna gelince hiç bi kadın bunu hazmedemez ve gurursuz değildir aynı evi paylaşmak istemiyorum yapamamTek başınıza üç çocukla yapabilecekseniz boşanın. Yapamayacaksanız söylediklerini hazmedip aynen devam edin.
27 yaşında 7 yıldır evliyiz aslında kavga ettik sabah akşam da konu acıldı bir kere bana acık ol doğruları şöyle dedim bunları söyledi tavırlarına gelecek olursak çok iyidi yani bı sorun yoktu bazen de tabi kotulesiyodu ama sevmeyen adam neden iyi olsun yani gezdirir yedirir içirir vakit geçirir evde anlam veremiyorumYaş kaç? Kac yıldır evlisiniz? Belki kavga anında söylenmiş sözlerdir önceki tavrları nasldı?
Çocuk yaşta evlenip üç çocuk yapmışsınız, şimdi ne olacak?27 yaşında 7 yıldır evliyiz aslında kavga ettik sabah akşam da konu acıldı bir kere bana acık ol doğruları şöyle dedim bunları söyledi tavırlarına gelecek olursak çok iyidi yani bı sorun yoktu bazen de tabi kotulesiyodu ama sevmeyen adam neden iyi olsun yani gezdirir yedirir içirir vakit geçirir evde anlam veremiyorum
3 çocuğuna bakması için sizinle aynı yatakta uyumasına gerek yokalsın ceketını çıksın gitsin sizinde düzeninizi aynen devam ettirsin .
Elimde imkanım olsa tek geçinebilsem çocuklarımla bosamayı düşünüyorum git dedim ona boşan ver kıramı herşeyimi öde yasarım ben dedimSiz onu boşayın . 3 çocuk kaç yaşında sevmiyormuş da nie 3 çocuk yapmış
3 çocuğuna bakması için sizinle aynı yatakta uyumasına gerek yokalsın ceketını çıksın gitsin sizinde düzeninizi aynen devam ettirsin .
Eskiden böyle değildi gayet iyidi yani ben soru sorana kadar bu cevabı verene kadar iyidi hatta bazen tabi kavgamız oluyodu ama bana hiç bi zaman bunu söylemedi bende bunu anlamıyorumki sevmeyen neden dursun?3 çocuk yapana kadar aklı neredeymiş paşanın
eskiden de böyle miydiniz yoksa son zamanlardır mı soğuk?
Onu işte ben kaldıramam gurursuz değilim ve midem kalkar onu görünce ofkelenirim haketmediğim şeyler yasattıği için3 cocukla bosanabileceginizi dusunuyorsaniz bosanin yoksa ayni evde arkadas olarak devam edin cocuklar buyuyene kadar
Yok başka biri eminim buna işte çocuk konusuna geldim mi akan sular duruyorÜç çocuğu yaparken seviyor muymuş? Üç çocuğun nafakasını ödeyecekse boşayın gitsin, büyük ihtimalle başka biri var hayatında.