Ben anlamıyorum madem boşanmayacaksın, kocanın yaptıklarına hafifletici sebepler bulacaksın, ne diye buraya yorum yazıpda hem midemizi bulandırıyorsun hem zamanımızı çalıyorsun.
Ne bekliyosun yani ne diyelim, erkektir döverde, aldatırda sabretmi diyelim.
Biriside yazmış burdakiler herkese boşan diyorlar ama kendileri olsa boşanmazlar diye, yaa ne saçma bi yorum.
Herkes sizin gibi gurursuz, onursuz, koca delisi değil ki bu gibi durumlarda boşanmasın.
Ben 7 ay evli kaldım, boşandım fiziksel şiddetten dolayı.
Eski eşim ağladı özür diledi bir daha yapmayacağım diye ve birde ne dedi biliyormusunuz özür diledikten sonra, hani sen demiştinya evlenmeden önce, herşeyi affederim ama ihaneti asla, ben sana ihanet etmedim niye boşanmak istiyorsun dedi bana
Gerçekten bu konuda çok kıskanç olmama rağmen hiç şüphe duymadım öyle gözü dışarda olan bir erkek değildi uçkuruna düşkün, ama öfke kontrol edememe, en kücük bir olaya sinirlenme, hakaret, küfür, aşağılama, psikolojik baskı ve evliliğimin 6.ve 7.ayında iş iki kez fiziksel şiddete kadar uzanınca boşadım.
Haa bizimde canımlı cicimli zamanlarımız oluyordu tabiiki, sırf bu yüzden boşanmasaydım, sonunda ya tımarhanede yada mezarda olurdum şu saatte herhalde