eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben ona mantıklı yalanlar buluyorum şöyle mi oldu böyle mi diye. tek yaptığı mesajları hatırlamadığını söylemek. tek bildiğim şey seni aldatmadım diyor.
1 yil oncesini yakalamissin. ya 1 gun oncesi ? Kimbilir o mesajlardan sonra kac defa aldatti ve yakalamadigin icin haberin yok. Hatirlamaz tabi.1 gun oncesini sor, igrenc karaktersiz lagim cukuruna.

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu. ne yapacağımı bilmiyorum. söylemeli miyim?

mesaj ayrıntıları
Eş: hala evde mi?
ark: evet uyuyor mahvetmişsin ...
eş: yok ya 2.. yaptım
ark: valla uyuyor bende gönlünü yaparsam ...
eş: gitmezse sende... parasını veririm. gelince bende salmayım
ark: uyandı gitti ya kank
Aldatmak gerçekten bosanma sebebidir ve ilerisi gelebilecek bir kahpeliktir bekara koca bosamak kolaydır fakat evliliğinizi gözden gecirin bence

Ben anlamıyorum madem boşanmayacaksın, kocanın yaptıklarına hafifletici sebepler bulacaksın, ne diye buraya yorum yazıpda hem midemizi bulandırıyorsun hem zamanımızı çalıyorsun.
Ne bekliyosun yani ne diyelim, erkektir döverde, aldatırda sabretmi diyelim.
Biriside yazmış burdakiler herkese boşan diyorlar ama kendileri olsa boşanmazlar diye, yaa ne saçma bi yorum.
Herkes sizin gibi gurursuz, onursuz, koca delisi değil ki bu gibi durumlarda boşanmasın.
Ben 7 ay evli kaldım, boşandım fiziksel şiddetten dolayı.
Eski eşim ağladı özür diledi bir daha yapmayacağım diye ve birde ne dedi biliyormusunuz özür diledikten sonra, hani sen demiştinya evlenmeden önce, herşeyi affederim ama ihaneti asla, ben sana ihanet etmedim niye boşanmak istiyorsun dedi bana 🤦‍♀️
Gerçekten bu konuda çok kıskanç olmama rağmen hiç şüphe duymadım öyle gözü dışarda olan bir erkek değildi uçkuruna düşkün, ama öfke kontrol edememe, en kücük bir olaya sinirlenme, hakaret, küfür, aşağılama, psikolojik baskı ve evliliğimin 6.ve 7.ayında iş iki kez fiziksel şiddete kadar uzanınca boşadım.
Haa bizimde canımlı cicimli zamanlarımız oluyordu tabiiki, sırf bu yüzden boşanmasaydım, sonunda ya tımarhanede yada mezarda olurdum şu saatte herhalde

ablacım senin kafan mı güzel, içtiğiniz suya falan bir analiz yaptır bence.vAldatan kocana niye "mantıklı yalanlar buluyorsun?" niye böyle bir görev edindin, hadi beni ikna et desene direk. deli misin nesin?
dalga geçiyorum kesin şöyle olmuştur bari böyle mantıklı şeyler söyle hatırlamıyorum deme diye

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu. ne yapacağımı bilmiyorum. söylemeli miyim?

mesaj ayrıntıları
Eş: hala evde mi?
ark: evet uyuyor mahvetmişsin ...
eş: yok ya 2.. yaptım
ark: valla uyuyor bende gönlünü yaparsam ...
eş: gitmezse sende... parasını veririm. gelince bende salmayım
ark: uyandı gitti ya kank
İğrenç

Ayrılacaksanız tabi ki söyleyin ama yok ayrılmayacaksanız "benimleyken başka bir kadınla seviştiğin halde seni terk etmiyorum" demiş ve yüz göz olmuş olursunuz. Bu gibi hatalarda zaman aşımı geçerli olur mu? içiniz alır mı orasını bilemeyiz tabi.
Eşinizin zihniyetine takıldım ben 😲 o kadar erkek arkadaşım var kimse kimsenin yanındaki kadına bu şekilde bakmaz bakamaz mideleri kaldırmaz (ki sadece yatmak için takılanlarda var)

Aldatmanın ötesinde gördüm ben bu konuyu. Yani mevzu ötesinde olmasa da yorumum "unutmaya çalış bacım" olmazdı zaten.
kocanızın kadına ilişkin bakışında ciddi problemler var bence. eski konularınızı da bilmiyorum bu konudan yorum yapıyorum yalnızca. adam parasını veriyorum kullanırım mantığında yaklaşıyor, mesajlar zaten yazmışsınız uslup, mantık çok saygısız çok seviyesiz. şimdi de hatırlamıyorum diyormuş, ağlıyormuş. bence sizin affedeceğinize emin, siz de zaten baştan affedeceğinize karar verip açtınız bu konuyu, adam haklı. size affetmeniz için ortam yaratıyor, bu konuya takılı kalmayın diye "bulduğunuz mantıklı yalanları bile" söylemeden sadece ağlıyor ki bu konuşmayla konu kapansın. böyle bir zihniyetle yaşamımı paylaşmak istemezdim, çocuklarımı bu zihniyetin terbiyesinden geçirmek istemezdim.

Çevremde de var böyle ona hayatı dar eden kocasına bir şey yapamayıp, kadınlara sallayan kadınlar. Kocasından hamile haliyle dayak yiyor ama karısını öldüren kocaları savunuyor mesela. Kendileri kocalarından kurtulamadıkları, başka bir hayat yaşayamadıkları için hiçbir kadın yaşamasın ve bütün kadınlar acı çeksin istiyorlar. Onlardan daha cesur daha özgür kadına tahammülleri yok. Sizi görünce aklıma geldi de.
Sizin gibiler de klavye cesurları. Sizi görünce de benim aklıma geldi klavyede horozlanıp, evde sus pus olanlar.

Ben 7 ay evli kaldım, boşandım fiziksel şiddetten dolayı.
Eski eşim ağladı özür diledi bir daha yapmayacağım diye ve birde ne dedi biliyormusunuz özür diledikten sonra, hani sen demiştinya evlenmeden önce, herşeyi affederim ama ihaneti asla, ben sana ihanet etmedim niye boşanmak istiyorsun dedi bana 🤦‍♀️
kendinize olan saygınıza saygı duyuyorum. Hayatınız güzel insanlarla sürsün inşallah :KK36:
boşanmak değil boşanmayı gerektirecek evlilikleri normal yapmak, eşe boşanmayı gerektirecek bir hayatı dayatmak kötüdür. sanki evlilik düşmanıymışız gibi bir algı oluşmuş :işsiz::KK43:

Ben de aldatıldım. Eski sevgilimdi, benim evimde gizli gizli birlikte olmuşlardı bi de kadınla. Canım ne kadar yanmıştı çok iyi hatırlıyorum. Ama hayatımdan çıkarmakta bir dakika bile tereddüt etmedim, geri döndü yalvardı yine de istemedim. Neden başka birinin de aynı acıları yaşamasını isteyeyim ki? Kimse buna katlanmak zorunda değil. Başkasıyla evliyim, kocam yapsın boşamakta da bir dakika tereddüt etmem.
Aa Astoria, evlendin mi?? Ben kaçırmışım sanırım bu haberi 😂. Hayırlı uğurlu olsun, bir yastıkta kocayın. Önünüzdeki günler öncekilerden de güzel, mutlu ve huzurlu olsun :KK36:.

Aa Astoria, evlendin mi?? Ben kaçırmışım sanırım bu haberi 😂. Hayırlı uğurlu olsun, bir yastıkta kocayın. Önünüzdeki günler öncekilerden de güzel, mutlu ve huzurlu olsun :KK36:.

Yaa ne tatlısın. Yeni evlendim sayılır, geçtiğimiz Ağustos'ta evlendim. Çok mutlu oldum bu mesaja, teşekkür ederiz. 🥰 Darısı isteyen herkesin başına olsun.

Konudan alakasız bir mesaj oldu bu gerçi ama kusura bakmayın konuyu okuyanlar ve konu sahibi. 😅

Yaa ne tatlısın. Yeni evlendim sayılır, geçtiğimiz Ağustos'ta evlendim. Çok mutlu oldum bu mesaja, teşekkür ederiz. 🥰 Darısı isteyen herkesin başına olsun.

Konudan alakasız bir mesaj oldu bu gerçi ama kusura bakmayın konuyu okuyanlar ve konu sahibi. 😅
Geriden gelip okuyorum da yorumları, o kadar çok tartışma negatiflik ve yine kadın kadının kurdu muhabbeti dönmüş ki biraz pozitif bir şeyler yazmak istedim şu konuya :KK70:

kadın kadını aşağılamadan düzgünce fikrini belirtenler ve merak edenler için yazıyorum. (boşan demeniz kötü yorum değildir ama bunu bana resmen saldırarak söyleyenler oldu, bugün ben hiç eşimi övmedim ama getirip eski konular paylaşıldı evet hemen apar topar boşanma fikrim yoktu zaten söylesem mi dememden anlamışsınızdır hadi ben boşanıyorum diyip çıkacak bir cesaret vs.)

yaklaşık 10 saattir hatırlamıyorum dedi ağladı. (normalde ağladığını 7 yılda 3-4 kez gördüm övmek ya da haklı çıkarmak için demiyorum alışık değilim sadece) benden nefret mi edeceksin hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı dedi. beni sevmeyecek misin, bu konu hep önümüze gelecek, herşeyin içine ettim dedi öyle ağladı durdu. ben gidiyorum dedi. birkaç saat hava alıyım dedi. göndermek istemedim o da hiç iyi değildi. hatta teselli ettim dur tamam birşey yok vs. dedim. daha çok ağladı sen beni teselli etme ne olur çok kötü oluyorum diye. evet bu durumda ona üzüldüm bunu da kınayabilirsiniz. saatlerce sordum dalga geçtim bari şöyle de böyle de bak bunlar mantıklı inanırım vs. hep bilmiyorum tek bildiğim seni ben hiç aldatmadım dedi. ona sarılmadığım için ağladı bana dokunamıyorsun bile nasıl düzelticem ben bunu dedi. bunlar 10 saat sürdü öyle diyim.

acaba sana söylemese miydim biraz beklese miydim dedim. ben çok kötü oldum böyle bir konuşma için hazır değildim ama tutamadım kendimi dedim. böyle birşeyi nasıl içinde tutup bana nefret ederek bakabilirsin ki tabi ki söylemen iyi oldu dedi.

saatler sonra mesaj saatlerine bakmak istedi. işyerinde mola saati dedi. o çalıştığım işyerinde bize gidip gelen biri vardı telefonu bozuktu benim teli alıyordu dedi. ama bunu teyit etmem lazım yarın falan dedi. sakın benimle konuşturma bi de o arkadaşlarına salak yerine koydurma dedim.

ben tuhaf bir psikolojideyim ister dalga geçin ister kendini ezdiren kadın deyin. kocasız yapamıyor falan deyin. ama ben daha onu ağlarken görürken mahvoldum. neyse daha fazla linç yemeyim.

buraya yazma amacı insanın destek alması ister olumlu ister olumsuz ama destek alması. ben anlamıyorum ben kimseye böyle yargılayıcı yorum yapamam asla. nasıl bu kadar kesin yargı dağıtılıyor burda bilemem. belki insan sadece anlatmak için anlatıyor. anlatacağım hiç kimsem yok benim. boşanmayacaksan niye yazdın demişsiniz mesela. tamam yazdım şimdi boşanıyorum mu diyeyim ben çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kendinize olan saygınıza saygı duyuyorum. Hayatınız güzel insanlarla sürsün inşallah :KK36:
boşanmak değil boşanmayı gerektirecek evlilikleri normal yapmak, eşe boşanmayı gerektirecek bir hayatı dayatmak kötüdür. sanki evlilik düşmanıymışız gibi bir algı oluşmuş :işsiz::KK43:
Tesekkur ederim insallah amin 😊

Biz yardim etmeye calisiyoruz göz leri açilsin diye, üzülüyoruz durumlarina, affedipde ilerde pişman olacaklarini biliyoruz, ama ne demisler bir insan görmek istemezse göremez gerçekleri.
Kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz.
Ben haksizliklara hiç tamammül edemiyorum.
Karşıdaki kişi hak ederse boşayacaksin susup sineye çekmeyeceksin yoksa sonunda üzülen yine sen olursun.

Valla en iyisi hiç yorum yapmamak böyle düşünenlere, biraz ağır olacak ama, ne halleri varsa görsünler diyorum.

Benle tartışan olmazsa bu konuya son yorumum, yardım etmeye değmez boşa vakit kaybı.

Herkese hayırlı geceler 🙋‍♀️

kadın kadını aşağılamadan düzgünce fikrini belirtenler ve merak edenler için yazıyorum. (boşan demeniz kötü yorum değildir ama bunu bana resmen saldırarak söyleyenler oldu, bugün ben hiç eşimi övmedim ama getirip eski konular paylaşıldı evet hemen apar topar boşanma fikrim yoktu zaten söylesem mi dememden anlamışsınızdır hadi ben boşanıyorum diyip çıkacak bir cesaret vs.)

yaklaşık 10 saattir hatırlamıyorum dedi ağladı. (normalde ağladığını 7 yılda 3-4 kez gördüm övmek ya da haklı çıkarmak için demiyorum alışık değilim sadece) benden nefret mi edeceksin hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı dedi. beni sevmeyecek misin, bu konu hep önümüze gelecek, herşeyin içine ettim dedi öyle ağladı durdu. ben gidiyorum dedi. birkaç saat hava alıyım dedi. göndermek istemedim o da hiç iyi değildi. hatta teselli ettim dur tamam birşey yok vs. dedim. daha çok ağladı sen beni teselli etme ne olur çok kötü oluyorum diye. evet bu durumda ona üzüldüm bunu da kınayabilirsiniz. saatlerce sordum dalga geçtim bari şöyle de böyle de bak bunlar mantıklı inanırım vs. hep bilmiyorum tek bildiğim seni ben hiç aldatmadım dedi. ona sarılmadığım için ağladı bana dokunamıyorsun bile nasıl düzelticem ben bunu dedi. bunlar 10 saat sürdü öyle diyim.

acaba sana söylemese miydim biraz beklese miydim dedim. ben çok kötü oldum böyle bir konuşma için hazır değildim ama tutamadım kendimi dedim. böyle birşeyi nasıl içinde tutup bana nefret ederek bakabilirsin ki tabi ki söylemen iyi oldu dedi.

saatler sonra mesaj saatlerine bakmak istedi. işyerinde mola saati dedi. o çalıştığım işyerinde bize gidip gelen biri vardı telefonu bozuktu benim teli alıyordu dedi. ama bunu teyit etmem lazım yarın falan dedi. sakın benimle konuşturma bi de o arkadaşlarına salak yerine koydurma dedim.

ben tuhaf bir psikolojideyim ister dalga geçin ister kendini ezdiren kadın deyin. kocasız yapamıyor falan deyin. ama ben daha onu ağlarken görürken mahvoldum. neyse daha fazla linç yemeyim.

buraya yazma amacı insanın destek alması ister olumlu ister olumsuz ama destek alması. ben anlamıyorum ben kimseye böyle yargılayıcı yorum yapamam asla. nasıl bu kadar kesin yargı dağıtılıyor burda bilemem. belki insan sadece anlatmak için anlatıyor. anlatacağım hiç kimsem yok benim. boşanmayacaksan niye yazdın demişsiniz mesela. tamam yazdım şimdi boşanıyorum mu diyeyim ben çözemedim.
Esiniz 1 yil once arkadasinin telinin bozuk oldugunu, onun telefonunu aldigini nasil hatirliyor?
Bir de dikkatimi ceken birsey var. Su kadinlar kulubunde buna benzer bir suru konu okudum. Hepsinin eslerinin savunmasi ayniydi: "O mesajlari ben yazmadim, arkadasim benim telefonumdan yazdi"

Eşinizin en yakın arkadaşıyla mi mesajlasmıs oluyor bu işyerine gelip giden ve eşinizin telefonunu kullanan kişi. Başka biriyle değil eşinizin en yakın arkadaşıyla. Konu elbette telefonumu başkasi kullandıya bağlanacaktı, şaşırdık mı hayır.

Yarın teyit etsin tabi, bir senaryo kursunlar siz zaten inanmaya dünden hazırsınız. Eşiniz için hiç zor olmayacak bir iki günü daha ağladı mı siz özür dilersiniz zaten, beni aldattığın için senden özür dilerim demeyi unutmayın. Yazıktır adamcağıza.

kusmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X